Знам да има много горих случајева, али овакви дебилизми стварно иритирају.
Posted 16 May 2005 - 16:23
Posted 16 May 2005 - 16:26
Posted 16 May 2005 - 16:28
Edited by Erestor, 16 May 2005 - 19:12.
Posted 16 May 2005 - 17:38
u tvom slucaju, 100% sam siguran, nalepnice ti skida geronto batman maximus tj. predsednik kucnog saveta - najjaci superheroj u zgradi.
Posted 16 May 2005 - 18:06
ja dok sam bila tamo, ljudska zloba je redovno zaobilazila moj autic... ko bi hteo da naudi jednom malom, starom, smesnom autu.. jedino sto bi mogli da napakoste je da stanu i smeju mu se
Posted 16 May 2005 - 18:13
Posted 16 May 2005 - 18:27
Posted 16 May 2005 - 18:58
AHA! Da nije to zena od naseg predsednika kucnog saveta...ili je ona bese preminula...Nismo pili pivce ispred kioska kao uvek nego kod nekog ulaza koji je na the pljucomet odatle.Odjedared je na jashu jednog od nas palo jaje pri chemu je nas ostale dobrano poprskalo.
Sumnjamo na babu koja je ushla u ulaz dok smo pili.
Posted 16 May 2005 - 19:02
to cudovistance od auta vozi moja tetka, a ja ga ne bih vozila ni da mi plate, jebote, bucan je kao neki mali traktor.. svaki put kad se vozim s tetkom imam utisak da cemo ispasti na nekoj krivini..... a ja sam vozila neki stari tip golfa.. imao je poseban sistem paljenja, trebalo je poznavati mu dusu, kako rece njegov bivsi vlasnik
![]()
![]()
![]()
Šta si vozila, peglicu poznatiju i kao V.U.PI?
Posted 16 May 2005 - 19:20
Posted 17 May 2005 - 06:55
ne razumem - na parnoj strani može da se prođe bez problema, za neparnu već ne garantujem, tu se nekad baš pribiju uz zgradu. naravno, onda i onaj bus što je odneo drvo i tri automobila, sećaš se ako živiš blizu.vrlo saosecam sa tvojim vozilom.
no na zalost i sama imam potrebu da preuredimo nekoliko istih, narochito kad celom duzinom karadjordjeve ulice u zemunu idem kolovozom, sa sve detetom u kolicima, jer ne mogu da prodjem izmedju parkiranih i zgrade... ali to je druga pricha, ja ne dekorishem tudje automobile...
Posted 17 May 2005 - 08:55
Trzni centar izmedju Kneza i Obilicevog venca, udjes medju one prodavnicice i naci ces. Imali su raskosnu ponudu najubojitijih kineskih vatrometnih zezalica. Za farbanje napasnika je vec malo teze, posto taj efekat eksplozije podrazumijeva prethodnu pripremu tzv. "poteznog tipa", sto vec zalazi u domen vojnickih vjestina s akcentom na obuku specijalnih jedinica. (Ja bih, mislim, mogao da se sjetim kako se postavlja protivtenkovska mina, ali sumnjam da ti je potreban bas toliki udarni efekatE sad me zanima da li neko zna neku prodavnicu pirotehnicke opreme u Bg, htela bih da nabavim "nesto" sto bi puklo, eksplodiralo, ili sta vec, po mogucstvu ofarbalo osobu X prilikom kidanja mog cveca
![]()
Stvarno nemam ideju sta bi bilo prikladno za to ali imam jaku zelju da uhvatim pocinioca na delu.
Posted 17 May 2005 - 11:13
jao kakav autenticni kreten, mnogo je jak... kapiram kada bi i pomerili kantu on bi bacao tamo djubre.У згради мог дечка постоји канта за ђубре поред сандучића и служи за одлагање којекаквих реклама и папирића који стижу поштом. Сваки дан неко дође и баци своје ђубре у ту канту иако се контејнер налази поред зграде. Мислим...
![]()
Знам да има много горих случајева, али овакви дебилизми стварно иритирају.
Posted 17 May 2005 - 11:50
Hvala ti za info, bas cu da prosetam da vidim sta ima zanimljivoIli to ili da iz policijskog skladista nabavis spravu kojom se obezbjedjuju novcane posiljke i farbaju lopove bojom koja se ne skida danima.
Ako vatromet omane, uvijek mozes da angazujes klince iz kraja da mu postave sacekusu i "isprepadaju" ga.
![]()
Posted 17 May 2005 - 11:58
gramatika je mamica dobrih djaka-prvakaIli to ili da iz policijskog skladista nabavis spravu kojom se obezbjedjuju novcane posiljke i farbaju lopove bojom koja se ne skida danima.