Jump to content

Photo

Ljudska zloba

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
60 replies to this topic

#31 Zeka Peka

Zeka Peka
  • Members
  • 3,687 posts

Posted 16 May 2005 - 16:23

У згради мог дечка постоји канта за ђубре поред сандучића и служи за одлагање којекаквих реклама и папирића који стижу поштом. Сваки дан неко дође и баци своје ђубре у ту канту иако се контејнер налази поред зграде. Мислим... :lol:

Знам да има много горих случајева, али овакви дебилизми стварно иритирају.

#32 DjA

DjA
  • Members
  • 2,189 posts

Posted 16 May 2005 - 16:26

Narod je stoka, rusi se sve pred sobom, baca smece, cupa cvece i slicno.

Moja keva (&me) vodimo borbu vec mesecima sa X osobom koja konstantno cupa cvece iz nasih zardinjera ispred kuce. Vec sam pisala o ovome...

Elem, nema pomoci. Posadila sam neke jagorcevine, sutradan ih vise nije bilo, lepo su izvadjene iz zemlje sa sve korenom. Zatim su nestale lukovice ljiljana, pa dan&noc cvece..... na kraju su ostale dve mini ruze i bas pomislih bar njih nece dirati, kao ima trnja itd...

I njih su pocupali. :huh:

E sad me zanima da li neko zna neku prodavnicu pirotehnicke opreme u Bg, htela bih da nabavim "nesto" sto bi puklo, eksplodiralo, ili sta vec, po mogucstvu ofarbalo osobu X prilikom kidanja mog cveca :huh: :lol:
Stvarno nemam ideju sta bi bilo prikladno za to ali imam jaku zelju da uhvatim pocinioca na delu.

#33 Erestor

Erestor
  • Members
  • 2,150 posts

Posted 16 May 2005 - 16:28

E,zbog ovakvih stvari je vise nego korisno kada si u odlicnim odnosima sa najvecim manijacima u krugu od nekoliko blokova (u mom slucaju-ja sam na NBgd).Mojim kolima se na parkingu iza zgrade nikada nista nije desilo-oni ih nikad ne bi ni takli,a ostalim klincima je jasno da bi im bilo pametnije da ne "cackaju mecku".Mada,da takvih gluposti ima-ima ih.Ponekad mi bude zao kad vidim da u celom redu na parkingu izgrebana nisu samo moja i kola jednog mog "kolege".Al' tako je to...

edit: slovo

Edited by Erestor, 16 May 2005 - 19:12.

#34 HisteriX

HisteriX
  • Members
  • 45 posts

Posted 16 May 2005 - 17:38

u tvom slucaju, 100% sam siguran, nalepnice ti skida geronto batman maximus tj. predsednik kucnog saveta - najjaci superheroj u zgradi.

:lol:

#35 gotivac

gotivac
  • Members
  • 3,096 posts

Posted 16 May 2005 - 18:06

ja dok sam bila tamo, ljudska zloba je redovno zaobilazila moj autic... ko bi hteo da naudi jednom malom, starom, smesnom autu.. jedino sto bi mogli da napakoste je da stanu i smeju mu se :lol:

:huh: :huh: :D

Šta si vozila, peglicu poznatiju i kao V.U.PI?

#36 Aule@

Aule@
  • Sleepers
  • 688 posts

Posted 16 May 2005 - 18:13

Nismo pili pivce ispred kioska kao uvek nego kod nekog ulaza koji je na the pljucomet odatle.Odjedared je na jashu jednog od nas palo jaje pri chemu je nas ostale dobrano poprskalo.
Sumnjamo na babu koja je ushla u ulaz dok smo pili.

#37 Virginia Woolf

Virginia Woolf
  • Members
  • 296 posts

Posted 16 May 2005 - 18:27

Meni su samo jednom odvrnuli antenu... to kosta 50 dindzi, ne znam stvarno u cemu je zadovoljstvo... ali da mi neko izgrebe kola kljucem, mislim da bih prokljucala :lol:

#38 everlast011

everlast011
  • Members
  • 138 posts

Posted 16 May 2005 - 18:58

Nismo pili pivce ispred kioska kao uvek nego kod nekog ulaza koji je na the pljucomet odatle.Odjedared je na jashu jednog od nas palo jaje pri chemu je nas ostale dobrano poprskalo.
Sumnjamo na babu koja je ushla u ulaz dok smo pili.

AHA! Da nije to zena od naseg predsednika kucnog saveta...ili je ona bese preminula... :lol: Ali nasi penzosi uglavnom nece da trose jedno jaje na takvu akciju, ipak je to nekoliko dinara...mozda i nije baba. Ona bi pre gadjala necim jeftinijim od dinar.

#39 Hippie

Hippie
  • Members
  • 4,385 posts

Posted 16 May 2005 - 19:02

:huh:  :huh:  :D

Šta si vozila, peglicu poznatiju i kao V.U.PI?

to cudovistance od auta vozi moja tetka, a ja ga ne bih vozila ni da mi plate, jebote, bucan je kao neki mali traktor.. svaki put kad se vozim s tetkom imam utisak da cemo ispasti na nekoj krivini..... a ja sam vozila neki stari tip golfa.. imao je poseban sistem paljenja, trebalo je poznavati mu dusu, kako rece njegov bivsi vlasnik :lol: i bio je ofarban u nekoliko nijanse plave.. ja sam kasnije htela da ga nesto kao prefarbam, tj da zakrpim neke rdjice.. pa je ispalo jos gore... i tako to..

elem, secam se kako nam je xx puta nestajalo ogledalo u liftu

secam se kako nam je video na interfonu u zgradi najednom izgubio sliku... i ko je unutra nabio zvaku, pa se jos i hvalio time.... kontam da neki ljudi prosto uzivaju kad im se onda kaze "skote, kretenu..." na sta se ovaj recimo nasmejao sasvim zadovoljno.. kao ono Draguljce iz crtaca..... da je bar neki klinac, nego mator konj..

#40 Erestor

Erestor
  • Members
  • 2,150 posts

Posted 16 May 2005 - 19:20

Citam neke postove i postavljam sebi po ko zna koji put isto pitanje:zasto se normalni ljudi uopste trude da sade biljcice i sredjuju prostor ispred velikih stambenih zgrada kad su svesni da na svakog normalnog dolazi po 10 manijaka koji ce u roku od odmah unistiti sve to bez ikakvog razloga?To uraditi ili neki klinci sa samo njima znanim ciljem ili neke budale-jednostavno zato sto su budale.Ali,to ce se sasvim izvesno dogoditi.I jos se posle cude.

#41 pixy

pixy
  • Members
  • 4,111 posts

Posted 17 May 2005 - 06:55

vrlo saosecam sa tvojim vozilom.

no na zalost i sama imam potrebu da preuredimo nekoliko istih, narochito kad celom duzinom karadjordjeve ulice u zemunu idem kolovozom, sa sve detetom u kolicima, jer ne mogu da prodjem izmedju parkiranih i zgrade... ali to je druga pricha, ja ne dekorishem tudje automobile...

ne razumem - na parnoj strani može da se prođe bez problema, za neparnu već ne garantujem, tu se nekad baš pribiju uz zgradu. naravno, onda i onaj bus što je odneo drvo i tri automobila, sećaš se ako živiš blizu.

parking u karađorđevoj je kuršlus, tu ume da bude nezgodno

#42 autsajder

autsajder
  • Members
  • 3,607 posts

Posted 17 May 2005 - 08:55

E sad me zanima da li neko zna neku prodavnicu pirotehnicke opreme u Bg, htela bih da nabavim "nesto" sto bi puklo, eksplodiralo, ili sta vec, po mogucstvu ofarbalo osobu X prilikom kidanja mog cveca
:huh:  :lol:

Trzni centar izmedju Kneza i Obilicevog venca, udjes medju one prodavnicice i naci ces. Imali su raskosnu ponudu najubojitijih kineskih vatrometnih zezalica. Za farbanje napasnika je vec malo teze, posto taj efekat eksplozije podrazumijeva prethodnu pripremu tzv. "poteznog tipa", sto vec zalazi u domen vojnickih vjestina s akcentom na obuku specijalnih jedinica. (Ja bih, mislim, mogao da se sjetim kako se postavlja protivtenkovska mina, ali sumnjam da ti je potreban bas toliki udarni efekat :P). Ili to ili da iz policijskog skladista nabavis spravu kojom se obezbjedjuju novcane posiljke i farbaju lopove bojom koja se ne skida danima.

Stvarno nemam ideju sta bi bilo prikladno za to ali imam jaku zelju da uhvatim pocinioca na delu.

Ako vatromet omane, uvijek mozes da angazujes klince iz kraja da mu postave sacekusu i "isprepadaju" ga. :D :huh:

#43 precog

precog
  • Members
  • 1,809 posts

Posted 17 May 2005 - 11:13

У згради мог дечка постоји канта за ђубре поред сандучића и служи за одлагање којекаквих реклама и папирића који стижу поштом. Сваки дан неко дође и баци своје ђубре у ту канту иако се контејнер налази поред зграде. Мислим... :huh:

Знам да има много горих случајева, али овакви дебилизми стварно иритирају.

jao kakav autenticni kreten, mnogo je jak... kapiram kada bi i pomerili kantu on bi bacao tamo djubre.
:lol:

#44 DjA

DjA
  • Members
  • 2,189 posts

Posted 17 May 2005 - 11:50

Ili to ili da iz policijskog skladista nabavis spravu kojom se obezbjedjuju novcane posiljke i farbaju lopove bojom koja se ne skida danima.

Hvala ti za info, bas cu da prosetam da vidim sta ima zanimljivo :D

Mozda bih mogla i tu farbu da nabavim hhehehehhe B)

Ako vatromet omane, uvijek mozes da angazujes klince iz kraja da mu postave sacekusu i "isprepadaju" ga. :huh:  :lol:

Ma ja bih da me prasak obavesti i sama "isprepadam" lopove :huh: , odavno se spremam za to.

#45 autsajder

autsajder
  • Members
  • 3,607 posts

Posted 17 May 2005 - 11:58

Ili to ili da iz policijskog skladista nabavis spravu kojom se obezbjedjuju novcane posiljke i farbaju lopove bojom koja se ne skida danima.

gramatika je mamica dobrih djaka-prvaka :lol:

ovo je bas sampionski :huh: