ijo, sad kad pocnem
1. kad sam bio klinac (negdje nizi razredi osnovne skole) imao sam jaku proljetnu alergiju i svakodnevno isao na inhalacije, a kasnije se sam inhalirao doma. I tako sam jednog jutra stavio plasticni loncic na sporet da mi zakuha voda za inhaliranje i jos veselo odjurio po kruh u obliznju pekaru. dok sam se vracao odusevljeno sam zapazio da iz mog ulaza kulja gusti crni dim i da je ocito kod nekog pozar
2. starci se vratili iz Italije i kupili paket od nekakvih 16 limenki coca-cole. bilo ljeto, pa kako bi bile onako posteno ledene ujutro kad se probudimo brat i ja, strpam ih u led od frizidera. ujutro otvaramo led, a, naravno, pola limenki eksplodiralo, posvuda vise goleme sige i ogromne hrpe smedjeg leda.
3. prica tu ne zavrsava, vec brat i ja pocinjemo cistiti taj led, pa kako bi nam islo brze mojom genijalnom idejom pocinjemo koristit cekice i nozeve.
- ej, kaj to sisti??
jasno, probusili frizider i iscurio sav plin (freon ako se ne varam)
ima i pozitivnijih gluposti, to jest zajebancija:
4. jedne godine na Euroviziji nastupala Rumunjska po prvi puta. Neki mali mali celavi stricek i ogromna ogromna debela teta. Imali neku ocajnu pjesmu u stilu opere (mislim, kao da su ostale na Eurosongu dobre

) i frend i ja se dogovorili da glasamo za njih. Zakljucili da to nije Dora, nema mama i tata, najblizih prijatelja, itd...te tesko da ce 10 zemalja dobiti velik broj glasova, vec samo par najboljih. Uslijedilo je bjesomucno glasanje za Rumunjsku. Fair enough, Rumunjska s cistih nula bodova do pred sam kraj kad na red dolazi hrvatski ziri i Danijela Trbovic ponosno objavljuje "Romania, one point"

Jedini koji su dobili uopce, naravno.
5. U Karlovcu je obicaj (i jos nekim gradovima, ali u vecini nije) da se maturanti posebno oblace u posljednja 2-3 tjedna skole. To su uvijek neke lude odjece, cijeli razred se identicno oblaci - nekad je rijec o jednostavno ludim modnim kreacijama, nekad se obuku kao, ne znam, medicinske sestre, francuske sobarice, supermeni, miki mausi, blablabla...i onda zadnji dan skole prvo imaju defile kroz cijeli grad, a nakon toga je negdje na otvorenom koncert za maturante
Par godina nakon sto smo zavrsili srednju skolu, drustvo iz ulice se dogovorilo da budemo maturanti. Napravili smo si odjecu, naravno jednostavniju jer bi bilo glupo istrosit se kad nismo pravi maturanti

Ali imali smo identicnu odjecu, bili smo "4.a Taksisti", imali potpise po majicama, isli s njima u cijelom defileu, itd...ljudi su apsolutno padali od smijeha di god smo prosli.
bilo je tu jos onih negativnih gluposti naravno...kao skroz mali klinac sam gurnuo glavu medju sipke na stepenistu i nisam je mogao izvuci, skoro sam bacio fen u kadu u kojoj sam se kupao da vidim sta ce bit (srecom je mama bila u kupaoni), posrala mi se ptica ravno na vrh sladoleda od vanilije a ja s gustom polizao (ne znajuci da se posrala jasno), razbio sam jedno pet lustera tijekom uzbudljivih nogometnih prijepodneva u svom stanu u ranoj skolskoj dobi...
uglavnom, totalni sam idiot