Jump to content

Photo

E, pa Kobac, vrijeme je da te...

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
40 replies to this topic

Poll: Posto je neodlucan da mu pomognemo...malo (77 member(s) have cast votes)

Posto je neodlucan da mu pomognemo...malo

1. sioran (instiktivna filozofija o filosofiji) (27 votes [35.06%])

Percentage of vote: 35.06%

2. cher (harizmaticno resh pecena) (21 votes [27.27%])

Percentage of vote: 27.27%

3. kamichak (pravilo prava i pravnih posledica) (12 votes [15.58%])

Percentage of vote: 15.58%

4. hippie (peace with hay) (1 votes [1.30%])

Percentage of vote: 1.30%

5. leia (umjestnost prevaspitanja) (1 votes [1.30%])

Percentage of vote: 1.30%

6. ziza (varijacije) (2 votes [2.60%])

Percentage of vote: 2.60%

7. kingmaker (zajebancije) (4 votes [5.19%])

Percentage of vote: 5.19%

8. mandarinaD (romantika na kolenima njeznih) (2 votes [2.60%])

Percentage of vote: 2.60%

9. pikoleta (senzulani avatar setting) (4 votes [5.19%])

Percentage of vote: 5.19%

10. mango (revolution of women) (3 votes [3.90%])

Percentage of vote: 3.90%

Vote Guests cannot vote

#16 kobac

kobac
  • Members
  • 1,776 posts

Posted 12 May 2005 - 01:47

cher,

ma mislio sam da nije smelo da ti se omakne
da ova ekipa vise mrzi sioran nego tebe :lol:

a ja u toku dana ('za videla') jos i mogu da namigujem na pola foruma...

al kad padne mrak...
jedino put do tebe bih mogao 'napamet' da pronadjem...

budimo realni :huh:

#17 Cher Fidel

Cher Fidel
  • Members
  • 1,536 posts

Posted 12 May 2005 - 01:55

budimo realni :huh:

Duso, ja se u mrzenje ne razumem, a u afekti...sto jes jes, tu nisam neuka...

:lol:

Ja i ne verujem da mrznja postoji. To je trip. Ili nesto slicno okretanju zemljine kugle. Znam da postoji ali prosto nekako...ne mogu da iskapiram.

A za namigivanje...hm..pa ne nego mi treba tunjavko koga nijedna zena ne zarezuje. Sto te vise rastrzu to se vise blizim uverenju da je Monako definitivno zatvorio granice zbog gradjanskog rata.

#18 kobac

kobac
  • Members
  • 1,776 posts

Posted 12 May 2005 - 01:59

ma sta kazes...

monte karlo gori?

pih.. bas steta...
onako lep grad..
biser azurne obale...

bas mi zao

:lol:

#19 Hefestus

Hefestus
  • Members
  • 6,822 posts

Posted 12 May 2005 - 02:00

Hm, hef ti znas da nema tih argumenata kad se blizanci ukace

Btw rashrafio si me od smeha s tim tvojim Tigar-lepak papucama
Sad te samo tako zamisljam

Pile, sta ima da mi se ne omakne, meni sve sto na umu - na autodrumu...

Cuti a jos nisam ni stao pred maticara :lol: Nema vise soon kaze honey, dobio sam ultimatum! Svim muzjacima se lepe papuce za noge, nek seru sta hoce but this is truth & nothing but truth.

Well, neko ima prirodni lepak, pa zenke ne mora da se sekiraju mnogo, a moj slucaj je ipak malo tezi. U Pirot ima fabrika "Tigar" pravi si mnogo poubav lepak, a nije mu bre lose ni ime, bas pristaje muskarcu!

ps. kaze honey ako budem dobar za rodjos ima da dobijem sa onim leopard dezenom (znas ono sponzoruse). Ali mi to nekako leopard bre zvuci podmuklo, pih me Tigar bre!

#20 Cher Fidel

Cher Fidel
  • Members
  • 1,536 posts

Posted 12 May 2005 - 02:08

ps. kaze honey ako budem dobar za rodjos ima da dobijem sa onim leopard dezenom (znas ono sponzoruse).

hahahaha...i kao poklon surprise gace u istom dezenu...

kakav si Hefe, pisam se :lol:

uzmi onaj OHO lepak sto smo koristili pre rata, znas onaj..OHOHO...

#21 Hefestus

Hefestus
  • Members
  • 6,822 posts

Posted 12 May 2005 - 02:15

hahahaha...i kao poklon surprise gace u istom dezenu...

well, to nece moci! :lol: Ako prihvatim tu degradaciju po macijem rodu, od tigra na leoparda, za koju godinu cu da dobijem papuce sa zekom, i gace da mach (Hef bunny). No way!

Samo ti lepi sa OHO, vidim da si jos neiskusana :huh: :huh: :D :P

+ za kobca!

#22 Cher Fidel

Cher Fidel
  • Members
  • 1,536 posts

Posted 12 May 2005 - 02:49

po macijem rodu

po macijem rodu, jebes sve brez

Attached Files

#23 Buum

Buum
  • Members
  • 2,042 posts

Posted 12 May 2005 - 06:23

Idealan zaplet forumske latino sapunice bi bio da u bračnu zajednicu uparimo kopca i Sioran, a da ulogu ljubavnice & brakolomnice prepustimo šarmantnoj Cher Fidel. Naravno, kamichak bi bila pravni savetnik, koja bi u neuspešnom pokušaju da pomogne svojoj najboljoj prijateljici Sioran, podlegla kopčevim čarima i bila doveka nesrećno zaljubljena... :lol:

Uvod:
U nekoj čikaškoj vukojebini na četničkom pikniku se upoznaju kobac i Cher Fidel. Kreće lagana spika, komplimenti na račun njenog dekoltea uz neizbežno meze, gibanicu i šljivu ranku. Cher sva pod utiscima odlazi do vola koji se lagano obrtao na ražnju da svom nesuđenom dragom nasecka malo krtine ne sluteći da će joj se ostavljanje pripite barabe olupati o glavu. Kobac u međuvremenu odlazi do poljskog klozeta (pritisla ga mrsna gibaja i ljuta prepečenica) i tu se zadržava duže od akademskih 15 min, a sve to navodi Cher na sumnju da je zauvek pobegao od nje. Elem, on onako ošamućen posle nekih sat i po izlazi iz kenjare ispred koje se sjatio pola čikaških četnika koji počinju da ga jure u nameri da ga linčuju. Kobac nekim čudom uspeva da im pobegne (ma kakvo čudo, prosto - on se olakšao, a oni nisu) i bukvalno naleće na mlađahnu Sioran koja se tu slučajno zatekla. Pitate se kako se to moglo desiti miss perfect (Sioran)? Pa, platila je danak neiskustvu i apstinenciji – rodbina je zajebala i pozvala na noble party & picnic, a u stvari se ispostavilo da su je dovukli na najobičniji gibaničarski pir! Dok je razmišljala kako će da podnese tužbu protiv jebenih morona koji su je nasankali, uzela je čašicu ljute kako bi lakše podnela svu tu grozotu. Ošamućena od četničke brlje naleće na kopca koji joj se u momentu svoje izgubljenosti i ugroženosti učini krajnje simpatičnim. Ona ga u pijanom stanju odvlači u Las Vegas na instant venčanje and the comic nightmare begins! (Džaba sve one PhD diplome i godine štrebanja... :D )

Zaplet:
Nakon dvodnevnog mamurluka i više puta obavljenih "prvonoćnih" bračnih dužnosti, njih dvoje se bude i odma kreće međusobno napušavanje. Sioran shvata da kobac ni izbliza nije čovek njenih snova (nema PhD, a ni u srednjoj školi nije bio neki đak), kako joj se to učinilo pod dejstvom lošeg destilata šljivke, i počinje da mu sasipa verbalni otrov u oči. On, shvatajući sa kakvom beštijom je parafirao zavet za zajednički život, počinje da lupa glavom o zid, ali komšija (predsednik kućnog saveta) počinje da se buni i on ubrzo prestaje. Razmišljajući kako bi najbolje mogao da je kazni, on odlučuje da joj dodeli ulogu domaćice i šalje je za šporet da mu kuva! Kad je nagnao da mu spremi pihtije, Sioran doživljava nervni slom i pada u nesvest. Kobac poziva hitnu pomoć ali okreće i 'last dialed number' sa Siorankinog telefona i dobija – koga? Pa, kamichak – naravno! Servira joj romansiranu verziju cele priče i obaveštava je gde može naći hospitalizovanu prijateljicu.

Razrada:
Preturajući po džepovima u potrazi za pljugom, kobac zatiče neku išaranu & masnu salvetu i taman kad se spremao da istrese nos u istu spazi na njoj broj mobilnog telefona & potpis od Cher Fidel! O tempora o mores – Cher mu je, kao svaka prava & namazana cica tutnula svoj call info dok je on bio preokupiran dovlačenjem nove ture pića & mezetluka sa švedskog, odnosno četničkog stola. :huh:

Ne časeći ni časa, on je poziva i objašnjava u kakvu je nezgodu zapao nakon izlaska iz poljskog klozeta, namerno preskačući manje bitan deo da se te iste večeri zavetovao jednoj drugoj devojci na večitu vernost... Cher mu oprašta četničko-početničke nestašluke, ali i to što je morala da pere uneređene strikove pantalone (jedan od onih koji je bezuspešno čekao u redu isped kenjare). Eee, šta se sve radi iz ljubavi! Nakon toga kobac uključuje telefonsku sekretaricu u svojoj gajbi i pali kod sveže pečene ljubavnice. Za svaki slučaj se naoružava sa par bombi i obezbeđuje pancirom (jebiga, nikad se ne zna sa takvom rodbinom).

Za to vreme Sioran se u bolnici polako oporavlja od šoka i kuje planove sa kamichak kako da mu se osveti što ju je obeščastio i unizio... (nema PhD, jebote!)

KULMINACIJA I RASPLET U SLEDEĆEM NASTAVKU (sad moram da radim) :huh:

Edited by Buum, 12 May 2005 - 06:25.

#24 Stoprocentni

Stoprocentni
  • Members
  • 5,096 posts

Posted 12 May 2005 - 06:29

:lol: :huh:

#25 avramova

avramova
  • Members
  • 8,594 posts

Posted 12 May 2005 - 06:47

Jedini uslov za glasanje je da napisete sta buducim mladencima poklanjate.

Daklem, posto je ovo demokratski forum, red je da se demokratski izabere.

Aj nek' je sa srecom!

Ja za sada imam lep poklon za Hefa ( za Kobca kad stvar postane aktuelna)

Ej, Hef, (neki dan sam kupila svom soprugu donji ves - bokserice) sa
velikim natpisom ( naravno spreda) Anlage unter Hochspannung -
srpski - paznja visoki napon !! Ako si zainteresovan, javi.

Naravno signalske farbe ( neon zuto)

#26 Leia

Leia
  • Members
  • 3,733 posts

Posted 12 May 2005 - 07:38

poklanjam milion dolara da me iskljuce iz poll-a :lol:

a za svadbeni poklon jos moram da razmislim...

#27 dahija

dahija
  • Members
  • 618 posts

Posted 12 May 2005 - 07:48

KULMINACIJA I RASPLET U SLEDEĆEM NASTAVKU (sad moram da radim) :lol:

Ovo je jače od "Kneginje Anastazije", ne treba dalje, ovo što si napisao je dosta za dvanaest epizoda na B92.

#28 Doroti

Doroti
  • Members
  • 390 posts

Posted 12 May 2005 - 07:53

ma cher...

to samo znaci da sioran ipak vise mrze nego tebe...
nje bi pre da se ratosiljaju.

Mrznja? :lol:
Verovatno si posao od svojih "osecanja" izvodeci ovako briljantan zakljucak.
Nije valjda da kod tebe neslaganje sa necijim stavovima iznetim na pojedinim temama, moze da izazove osecanje mrznje?
Kobac, ne moze ti niko nista jaci si od sudbine.Mogu samo da te mrze oni sto te ne vole.

#29 Allegra

Allegra
  • Members
  • 1,957 posts

Posted 12 May 2005 - 08:43

Idealan zaplet forumske latino sapunice bi bio da u bračnu zajednicu uparimo kopca i Sioran, a da ulogu ljubavnice & brakolomnice prepustimo šarmantnoj Cher Fidel. Naravno, kamichak bi bila pravni savetnik, koja bi u neuspešnom pokušaju da pomogne svojoj najboljoj prijateljici Sioran, podlegla kopčevim čarima i bila doveka nesrećno zaljubljena... :lol:

Uvod:
U nekoj čikaškoj vukojebini na četničkom pikniku se upoznaju kobac i Cher Fidel. Kreće lagana spika, komplimenti na račun njenog dekoltea uz neizbežno meze, gibanicu i šljivu ranku. Cher sva pod utiscima odlazi do vola koji se lagano obrtao na ražnju da svom nesuđenom dragom nasecka malo krtine ne sluteći da će joj se ostavljanje pripite barabe olupati o glavu. Kobac u međuvremenu odlazi do poljskog klozeta (pritisla ga mrsna gibaja i ljuta prepečenica) i tu se zadržava duže od akademskih 15 min, a sve to navodi Cher na sumnju da je zauvek pobegao od nje. Elem, on onako ošamućen posle nekih sat i po izlazi iz kenjare ispred koje se sjatio pola čikaških četnika koji počinju da ga jure u nameri da ga linčuju. Kobac nekim čudom uspeva da im pobegne (ma kakvo čudo, prosto - on se olakšao, a oni nisu) i bukvalno naleće na mlađahnu Sioran koja se tu slučajno zatekla. Pitate se kako se to moglo desiti miss perfect (Sioran)? Pa, platila je danak neiskustvu i apstinenciji – rodbina je zajebala i pozvala na noble party & picnic, a u stvari se ispostavilo da su je dovukli na najobičniji gibaničarski pir! Dok je razmišljala kako će da podnese tužbu protiv jebenih morona koji su je nasankali, uzela je čašicu ljute kako bi lakše podnela svu tu grozotu. Ošamućena od četničke brlje naleće na kopca koji joj se u momentu svoje izgubljenosti i ugroženosti učini krajnje simpatičnim. Ona ga u pijanom stanju odvlači u Las Vegas na instant venčanje and the comic nightmare begins! (Džaba sve one PhD diplome i godine štrebanja... :P )

Zaplet:
Nakon dvodnevnog mamurluka i više puta obavljenih "prvonoćnih" bračnih dužnosti, njih dvoje se bude i odma kreće međusobno napušavanje. Sioran shvata da kobac ni izbliza nije čovek njenih snova (nema PhD, a ni u srednjoj školi nije bio neki đak), kako joj se to učinilo pod dejstvom lošeg destilata šljivke, i počinje da mu sasipa verbalni otrov u oči. On, shvatajući sa kakvom beštijom je parafirao zavet za zajednički život, počinje da lupa glavom o zid, ali komšija (predsednik kućnog saveta) počinje da se buni i on ubrzo prestaje. Razmišljajući kako bi najbolje mogao da je kazni, on odlučuje da joj dodeli ulogu domaćice i šalje je za šporet da mu kuva! Kad je nagnao da mu spremi pihtije, Sioran doživljava nervni slom i pada u nesvest. Kobac poziva hitnu pomoć ali okreće i 'last dialed number' sa Siorankinog telefona i dobija – koga? Pa, kamichak – naravno! Servira joj romansiranu verziju cele priče i obaveštava je gde može naći hospitalizovanu prijateljicu.

Razrada:
Preturajući po džepovima u potrazi za pljugom, kobac zatiče neku išaranu & masnu salvetu i taman kad se spremao da istrese nos u istu spazi na njoj broj mobilnog telefona & potpis od Cher Fidel! O tempora o mores – Cher mu je, kao svaka prava & namazana cica tutnula svoj call info dok je on bio preokupiran dovlačenjem nove ture pića & mezetluka sa švedskog, odnosno četničkog stola. :huh:

Ne časeći ni časa, on je poziva i objašnjava u kakvu je nezgodu zapao nakon izlaska iz poljskog klozeta, namerno preskačući manje bitan deo da se te iste večeri zavetovao jednoj drugoj devojci na večitu vernost... Cher mu oprašta četničko-početničke nestašluke, ali i to što je morala da pere uneređene strikove pantalone (jedan od onih koji je bezuspešno čekao u redu isped kenjare). Eee, šta se sve radi iz ljubavi! Nakon toga kobac uključuje telefonsku sekretaricu u svojoj gajbi i pali kod sveže pečene ljubavnice. Za svaki slučaj se naoružava sa par bombi i obezbeđuje pancirom (jebiga, nikad se ne zna sa takvom rodbinom).

Za to vreme Sioran se u bolnici polako oporavlja od šoka i kuje planove sa kamichak kako da mu se osveti što ju je obeščastio i unizio... (nema PhD, jebote!)

KULMINACIJA I RASPLET U SLEDEĆEM NASTAVKU (sad moram da radim) :D

Genijalno !
:huh:

#30 Herr

Herr
  • Members
  • 2,251 posts

Posted 12 May 2005 - 09:48

Dazabe se nadate, pile od sokola se nece smiriti ni kad ga ozenite.