Ziza, temu sam postavila da cujem sta drugi misle, i sta su uradili, ili bi uradili u toj situaciji, a ne da analiziraju da li sam ja povredjena ili ne
Previse bukvalno shvacas. Ne analiziram ja "tebe", vec kroz tvoj problem/temu izvlacim zakljucak.
Ako hoces moze i ovako:
Ukoliko je ona raskinula s njim, i ne osjeca vise nista za njega, njihov susret na ulici je najmanje sto nju (njega) brine, niti ce o tome razmisljati i razbijati glavu o tome "Kako postupiti kad..."
Ako su dakle njih dvoje ostali u korektnim odnosima, vjerojatno ce se pozdraviti, mozda i popiti prijateljsku kavu i svatko ce krenuti dalje neopterecen slucajnim susretom.
Ako iz bilo kojeg razloga nakon prekida nisu ostali u dobrim odnosima, opet se nece zamarati s takvim pitanjima, nego se naprosto nece pozdraviti, ili ce se pozdraviti cisto formalno iz kurtoazije.
A ako je nekome od njih dvoje na bilo koji nacin taj prekid previse bolan i taj netko jos nije raskrstio sam sa sobom, onda ce ga pitanja ovakvog tipa muciti i nece znati kako se ponasati na ulici, i hvatat ce ga(nju) panika, etc.
Jel' sad jasnije?