Da li se javiti ili ne?
Posted 04 May 2005 - 10:41
Posted 04 May 2005 - 13:35

A ako se pak ne javise i pravis se lud, onda jednim udarcem ubijas dve muve: NE MORAS NISTA DA OBJASNJAVAS i tom nekom ko je bio djubre prema tebi nekada NE PRIDAJES NIKAKVU VAZNOST.
Ipak, kada sve prodje, u retrospektivi, pitas se zasto si sebi uopste dozvolio da se nadjes u TAKVOJ SITUACIJI.
Meni iz vasih odgovora jos uvek nije jasno sta je bolje pod opisanim okolnostima:
1. novi partner je sa vama
2. bivsi je bio nevidjeno djubre, razisli ste se pod losim okolnostima, pokusao je da vas kontatira posle toga a vi ste mu rekli da vas vise nikada ne zove
Posted 04 May 2005 - 13:48
1. nemoj ovako nesto pisati u drugom licu jednine >> jer, koliko vidim - pitanje je "sta da uradiM" ..
2. ova tvoja recenica autogolom razbija ikakvu mogucnost da ne pridajes nikakvu vaznost - topik na forumu, strana 2, jos uvek objasnjavas scenu jedan - so, yes it's a big one
3. javis se, predstavis ih izvines se da zuris, razvuces osmeh, zagljena s novim odes..
sto hocu da kazem: mi smo uvek 50% veze, ne pljuj po proslosti, kakva god da je
i nemoj, bre da komplikujes
Posted 04 May 2005 - 14:04
Kao prvo: sta ako se cela radnja dogadja u crkvi za vreme Uskrsnje liturgije? Ko kome treba da se predstavlja i kako?
Kao drugo: sta ima ja mog novog partnera da predstavljam nekome ko je bio nevidjeno djubre prema meni. Nije zasluzio ni da ga pogledam, a kamo li predstavljam nekoga njemu.
Kao trece: kako da ne komplikujem, kada je ovaj svo vreme pokusavao da napravi nekakav eye contact sa mnom, i totalno mi nije bilo jasno sta sada hoce, kada sam mu lepo rekla da se drzi podalje od mene. I to ozbiljno.
Postavila sam pitanje: da li se javiti ili ne najvise zbog toga sto je doticna osoba bila sa drugom koji je bio totalno fer prema meni, i bilo mi je nekako krivo sto se njemu nisam javila, bar klimanjem glave.
Posted 04 May 2005 - 14:09
Posted 04 May 2005 - 14:20
Ispada da ja ovde trazim neko opravdanje za NE JAVITI SE. Mozda je to tacno. I nisam se javila na kraju, jer NISAM OSECALA POTREBU da se javim. Da je bio sam, ne bi mi ni palo na pamet da se pitam da li je trebalo da se javim.
Inace, ovo sto je elle primetila da se tema prosirila na drugu stranu jer je ovo big deal za mene, mozda je i u pravu. Jeste big deal kada ukapirate da ste u proslosti uradili nesto na sta danas nikako ne mozete da budete ponosni.
I sta onda ciniti? Praviti se lud, ili kopati po toj istoj proslosti bezrazlozno i besciljno?
Posted 04 May 2005 - 14:22
Nista, stanes fino, ne samo da se javis nego se i izljubite. Totalno zbunis sve prisutne, i novog i starog. Novi ce sigurno misliti da ti je neki rodjak a stari ostati ukocen.
E sad, ako ste u crkvi poljubite i popa usput.

Posted 04 May 2005 - 14:26

Ti ga sada nacisto pretera.
A sta ako sam jela beli luk tog jutra

Jel i onda preporucujes ljubljenje B)
Posted 04 May 2005 - 14:57
pa ne znam, tesko da bih bila sa nekim ko nije civilizovan i nema postovanja prema meni.. mislim da nije potreban prekid veze, ili nesto slicno, da bih to otkrila kod nekoga.. fini momci su fini momci, jelte... podivljaju samo kad im dozvolisHippie: drugo je to kada se od nekoga rastanes na relativno normalan/civilizovan nacin. Ali, ako je taj rastanak bio veoma veoma los, i taj neko prilikom istog je pokazao elementarno nepostovanje prema tebi, da li bi i onda pozelela da procaskas sa tom osobom?

Edited by Hippie, 04 May 2005 - 14:58.
Posted 04 May 2005 - 15:00

Posted 04 May 2005 - 15:06
Posted 04 May 2005 - 15:06

edit: zaboravio dve bele stvari, rec i ambulantu.
Edited by Stoprocentni, 04 May 2005 - 15:08.
Posted 04 May 2005 - 15:12
Panaravno, pa?

Ja pitam da se uzivis u moju situaciju i kazes: Da li bi se javila i nekome ko je bio djubre, mada, jelte:))) to tebi ne moze da se desi, jer nikada u zivotu ne bi bila sa djubretom, ili bi to otkrila na vreme ( unlike me

Posted 04 May 2005 - 15:15
cak i ako jeste bio djubre...
to jest upravo zbog toga jos i vise.
ako mu se NE javis...
on ce to protumaciti kao svoj trijumf..
jer je uspeo da te izbaci iz takta
ne javljanje znaci: povredjena sam.
javljanje znaci: ne mozes mi nista.
a sto se tice tvog novog... biraj:
da za tvoju 'situaciju' sa starim sazna od tebe.. ili da sazna od drugih.
veruj mi.. ako sazna od drugih..
mnogo vise ces morati da mu objasnjavas.
Edited by kobac, 04 May 2005 - 15:17.
Posted 04 May 2005 - 15:21