Jump to content

Photo

psovanje

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
45 replies to this topic

Poll: da vas decko/devojka psuju najprostackije svaki put kada se posvadjate vi bi... (26 member(s) have cast votes)

da vas decko/devojka psuju najprostackije svaki put kada se posvadjate vi bi...

1. raskinuli posle prvog takvog incidentaopomenuli ga/je i sacekali da vidite da li ce se i u kojoj meri situacija ponovitiignorisali ovakvo ponasanje jer vas to ne vredjavi psovali nju/njega istom meromtrpeli ali se svadjali sa istim/om oko toga (26 votes [100.00%])

Percentage of vote: 100.00%

Vote Guests cannot vote

#31 zagor

zagor
  • Members
  • 6,113 posts

Posted 01 May 2005 - 21:44

Psovanja spada medju najznacajnije tekovina ljudske civilizacije.

Prvi koji je nekoga opsovao, umesto da ga udari (ili ubije), je napravio dzinovski korak u razvoju covecanstva.

Razmislite...

#32 natashas

natashas
  • Members
  • 64 posts

Posted 02 May 2005 - 01:45

Psovanja spada medju najznacajnije tekovina ljudske civilizacije.

Prvi koji je nekoga opsovao, umesto da ga udari (ili ubije), je napravio dzinovski korak u razvoju covecanstva.

Razmislite...

:lol: :huh: :huh:
of course
bas lepo receno

#33 seraph

seraph
  • Members
  • 22 posts

Posted 02 May 2005 - 11:18

ja psujem samo kad sam budna, inace ne

:lol: ја понекад и у сну... B)

#34 ctrl-alt-del

ctrl-alt-del
  • Members
  • 180 posts

Posted 08 May 2005 - 21:55

jebemliga, ne psujem bas mnogo...

#35 Div

Div
  • Members
  • 7,752 posts

Posted 09 May 2005 - 08:38

Vidiš, kad se pravilno postavi pitanje, onda smo jednoglasni. 100%. :lol:

#36 StaRRR

StaRRR
  • Members
  • 227 posts

Posted 09 May 2005 - 12:17

Psujem uvek i u svako doba kad imam potrebu ali tezinu psovke prilagodim trenutku, okruzenju itd. Mislim da bi suzdrzavanje od ovakve vrste ventila bilo jednako nezdravo kao i kijati krvnicki stisnutog nosa (nije dobro za srce) :lol: .

#37 time4heroes

time4heroes
  • Members
  • 594 posts

Posted 14 May 2005 - 21:35

mislim da psovanje nema nikakve veze sa pristojnoscu.
i naravno da psujem! mada nikad kad znam da ce to nekog da povredi ili da sokira bas bas..

#38 DjA

DjA
  • Members
  • 2,189 posts

Posted 15 May 2005 - 13:38

a kako bi ti drugacije rekao 'jebi se'?

idi u persun! :lol:

Btw, ja od svog decka nikad ali nikad nisam cula ni jednu psovku. Prosto takav je, stabilan&umeren&odmeren&itd, sve sto nisam ja.

Psujem jako cesto, naravno biram mesto i vreme. Najcesce psujem kada sam sama i to neke stvari koje mi smetaju.

#39 kingmaker

kingmaker
  • Members
  • 4,535 posts

Posted 15 May 2005 - 13:45

da, a ima i 'jedi pite',
ili varijanta 'juri lud zbunjenog'.

a ovo drugo, naravno da se slazem da je apsolutno odvratno da se u intimnim raspravama koristi takava recnik.

onaj moj post o 'jebi se' je bio odgovor na neciju konstataciju da je psovanje odvratno i da to koriste samo primiticni ljudi, bla, bla, bla...
mrzi me sad da trazim

#40 Anne Gwish

Anne Gwish
  • Members
  • 612 posts

Posted 15 May 2005 - 13:46

radi ilustracije: svaki put kada se posvadjate sa dragim/om, zamislite da on/a krene sa ____ ti materina kur__ jedna (impotentni seljaku), _____(oblik od mama) ti (glagol) j____ ludaku poremeceni kretenski, budalo glupa itd...

i sta raditi?

Verovatno bih da sam u takvoj situaciji uzvratila istom merom...
i da, mozda bi i raskinuli pa kad je tako recit i ima bogat vokabular
neka lapo kaze sve sto ima svojoj mami! :lol:

Mislim da se svakome ponekad otme neka psovka, ali treba se nekad i kontrolisati. Ne znam, meni bi bilo jako neprijatno da tek tako opsujem nekoga koga recimo prvi put vidim...

#41 Erestor

Erestor
  • Members
  • 2,150 posts

Posted 16 May 2005 - 00:56

Psujem jako retko (uglavnom se otme u nekoj iznenadnoj situaciji,uzasno retko u razgovoru/raspravi),ali sam zato veoma talentovan da na sasvim miran, fin i kulturan nacin dovedem do ludila onog ko me nervira.U vezi sa tim,spomenuo bih i to da je moja bivsa ljubav izjavila da bi vise volela da psujem "kao kocijas" (mada nikada nisam imao prilike da cujem kako to kocijasi psuju) nego da u (ponekad prilicno mucnim,a u osnovi bezrazloznim) raspravama sa njom koristim svoju "ice cold" taktiku. :lol:
U svakom slucaju,najiskrenije preporucujem ovu taktiku jer je i kulturnija i efektnija od psovanja.A i lepo mozes videti kako na sagovornikovom vratu pulsiraju vene. :huh:

edit:
PS.Pitam se: postoji li ista besmislenije od poll-a sa jednom jedinom opcijom za glasanje? :huh:

Edited by Erestor, 16 May 2005 - 00:58.

#42 summer

summer
  • Members
  • 431 posts

Posted 16 May 2005 - 02:14

nisam fina, psujem .. doduse prodje nekad dan bez psovke, uglavnom kada ga prespavam .. :huh:

a nekada .. :lol:

#43 martinj

martinj
  • Members
  • 1,540 posts

Posted 17 May 2005 - 23:24

da bogda im se deca sa 4 noge radjala pa ih navatali da igraju za real (romu, ajax, lacio, zvezdu)...
mozda ce onda nekog da pobede...

(i tako svake nedelje :lol: )

Edited by martinj, 17 May 2005 - 23:25.

#44 novosadjance

novosadjance
  • Members
  • 1,645 posts

Posted 20 May 2005 - 06:45

Ja bih psovao kad bi moj poll ispao isto ovako kao sto je u ovom topicu pa molim nekog ko se razume da mi objasni kako se pokrecu opcije za glasanje da me prosvetli neukog. Red bi bio da znam kako da postavim opcije za glasanje, a zanima me i kako se postavlja ono kad das link za nesto na recimo www.b92.net , ali se ne vidi ta adresa nego je samo ostavljen link sa nekim drugim tekstom. Voleo bih da mi neko pomogne da se ne iznerviram i ne pocnem psovati.

#45 redridinghood

redridinghood
  • Members
  • 570 posts

Posted 22 May 2005 - 01:06

Svi koje znam kazu da im je najgadnije kada cuju da devojka psuje... a ja psujem sve gore i gore (trenutno izmisljam svoje sopstvene psovke i ne daj boze da ih neko cuje), a u poslednje vreme sam par puta sokirala ljude (povrsne poznanike) svojom preteranom opustenoscu, ali ne, ne znam kako da prestanem... :lol: