Evo da ja pocnem ( moju omiljenu cu posle iskopirati sa kaladonta, tamo ih je ostalo stotine, ko ce ih sve kopati..)
- nekakvi "sukobi" podforuma su groteskni, te bih rado one forumase, koji
postuju samo na politici zamolila da postuju neke anegdote vezane za ljude koji im
iz bilo kojeg razloga zapadose za oko ( ne moraju, a mogu biti politicari), one sa muzike
, filma, umetnosti, nauke.. da li sam nekoga zaboravila, da
hvala celom stafu, mojoj cerki, g-dinu Richard Feynman , Beethovenu, Mme Greco, drugu Titu, Hemingway, Charli Chaplinu, Bach-u, W. Churchill-u, Mozat-u, Fellini-ju, Oscar Wilde-u, Ciceronu,.... M. Davisu, B. Dilanu, Pasolini-ju, i posebno g-dinu Albert Einstein-u, svim Vasim izabranicima ( a Herojima ovog topika) te svima Vama, koji ste spremni da uvelicate sjaj ne samo ovog topika, podforuma, Foruma, u cast kuce domacina B-92.... i sire. Hvala.
============================================
ARISTOTEL
Aristotelu je poznanik pričao da ima prijatelje koji iza njegovih ledja o njemu loše govore. Aristotel je na to odgovorio:
- Ako me klevetaju u mom odsustvu, ništa me ne boli. U mom odsustvu mogu me i izudarati.
-----------------
ASQURTEE

Peter Asqurtee je napisao i dao u tisak svoj prvi roman. Ali, kupaca romana nije bilo. Neprekidno je razmišljao što da uradi kako bi prodao tiskane primjerke knjige. Najednom mu sinu ideja - dao je oglas u novine narednog sadržaja: Milijuner, visok, elegantan, obrazovan, glazbenik, rado bi se oženio s gospodjicom koja bi bila u svemu slična junakinji romana "Ljubav je pobjedila" koji je napisao Peter Asqurtee. Roman je ubrzo rasprodan.
------------------
WILDE
Oscar Wilde odluči prisustvovati premijernoj kazališnoj predstavi jednog usputnog poznanika. U njegovoj loži sjedio je i autor drame. Wilde ni poslije prvog ni poslije drugog čina ne izusti ni riječi. Zatim se autor ohrabri i upita ga kako mu se dopada predstava. Wilde zamišljeno reče:
- Vani mora da pada strašna kiša.
- Zašto?
- Jer nitko ne odazi s predstave.