Jump to content

Photo

Sta se desava sa momcima u kaficima?

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
278 replies to this topic

#271 Eli Brand

Eli Brand
  • Members
  • 15 posts

Posted 12 October 2002 - 09:56

Sto da se zatvori tema. Dok je kafica bice i mladica, dok je mladica bice i seksa. Dok je seksa bice i nade. Dok je nade bice i tralalalalalalalalalalalalala

#272 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 21 October 2002 - 16:15

joj ljudi tema je odlichna :grin: :grin: :grin:
19 strana bash nisam imala snage da chitam, ali onaj prvi post, sa nadrkanim konobarom
hahahahahahahaha:smile:
ko da si u Crnoj Gori a ne u Belgradu.
ne znam za tebe, al ja bih ga tako napichkala da ne bi znao gde mu je dupe a gde glava, + bih trazila da vidim gazdu, posle koga bi taj lik morao da trazi zaposlenje u nekoj drugoj usluznoj delatnosti :smile:

shta je bilo sa tim tipom?
(da ne chitam ceo topic, puno je :smile:)

#273 pametnica

pametnica
  • Members
  • 2,125 posts

Posted 22 October 2002 - 08:58

Neobicna stvar sa ovim topic-om je da se o tom tipu ponajmanje i pisalo, tj. samo na prvoj strani. Razgovor (tj. dopisivanje) te odvede negde neocekivano. Jedini problem je sto smo mi izgleda presusili sa temama i dosli do tacke gde niko nema sta da kaze. Mozda gresim.

#274 neutrino

neutrino
  • Members
  • 140 posts

Posted 06 November 2002 - 16:11

opili se svi ko ja u petak. trebo da se nadjem sa Kraljicom, al neda djavo pa se spetljo sa nekom zenskom pa pio svasta dok se nisam odseko. Posle sam cuo da su se svi ponapijali u klubu. strasno. u subotu nugde nikog. svi mamurni.

eto sta momci rade u kaficimma, kvare se dok se skroz ne pokvare.

#275 pametnica

pametnica
  • Members
  • 2,125 posts

Posted 26 December 2002 - 11:46

Deco, sta se desava? Gde ste? Gde smo? Hajde, stari kompanjerosi ostavite po koje slovo ovde i obradujte me pred Novu godinu!

#276 neutrino

neutrino
  • Members
  • 140 posts

Posted 26 December 2002 - 18:24

:smile:

Cao mama! Evo blejimo.

#277 pametnica

pametnica
  • Members
  • 2,125 posts

Posted 26 December 2002 - 20:39

Nemojte me bukvalno shvatiti kada napisem da ostavite po koje slovo. Par recenica ne utoljava moju glad za novostima u vasim zivotima!
Pozdrav,Neutrino!

#278 Stoprocentni

Stoprocentni
  • Members
  • 5,096 posts

Posted 29 December 2002 - 14:44

Toci li se sto u ovaj kafic?

#279 pingvin44

pingvin44
  • Members
  • 84 posts

Posted 26 February 2003 - 00:40

I pored opasnosti da budem veoma dosadan odgovaranjem na prvobitno zadatu temu, ipak to moram da uradim. Iako ni u ludilu nisam mislio da cu ikada raditi kao konobar, ni zbog cega drugog osim sto je uvek bilo nekog pametnijeg posla, toga sam se dohvatio pre nekih 3 meseca. I tek ovijeh dana mi je postalo jasno zasto u ovoj zemlji nema " ljubaznih " konobara. Osim, naravno na onim mestima gde " gazda " nacionalnosti BiH pomno prati svaki pokret i recenicu svojih zaposlenih. Dakle, dodje vreme kada se CAK I KONOBARIMA smuci da vicu Dobar dan-Do vidjenja-Hvala-Prijatno-Dobro vece bagri koja sama to ne zna da izgovori. A ono sto je najinteresantnije, to se cesce desava starijim skotovima koji su vec presli 40 i neku pa se umorili sta li......Eto!