Lun:
"Mandolina kapetana Korelija" .
Ljubavno - ratna ljiga. Ali je ok.
Ono najbolje ipak predstavlja prelepa Penelopa Kruz. A ionako su mi se smucile one plasticne lepotice americke produkcije (dobro, ne bas sve) .
hm verovatno los film, ali je knjiga sjaaajjjnaaaaaa. preporuka za citanje

Preporucujem film
Started by
elle
, Nov 13 2001 22:49
36 replies to this topic
Posted 15 January 2003 - 02:06
Posted 15 January 2003 - 02:08
a kad smo vec kod filmova "u kini jedu pse"
Posted 19 January 2003 - 23:37
Requiem for a Dream !!!
Koga ovaj film ostavi ravnodusnim - laze!!!
P.S.
Ne gledati u zenskom drustvu! :wink:
Koga ovaj film ostavi ravnodusnim - laze!!!
P.S.
Ne gledati u zenskom drustvu! :wink:
Posted 20 January 2003 - 14:21
"Mandolina kapetana Korelija" se meni uopste nije svidela... ne znam, ceo film mi je nesimpatican bio sve vreme dok sam ga gledala...
A inace... ono sto bih ja preporucila jeste >>>Liar<<< mnogo odlican film sa Tim Roth-om... ko nije gledao, neka se ne dvoumi! :wink:
A inace... ono sto bih ja preporucila jeste >>>Liar<<< mnogo odlican film sa Tim Roth-om... ko nije gledao, neka se ne dvoumi! :wink:
Posted 21 January 2003 - 14:53
Sta to bese? Poznato mi je strasno...
Moze samo kratak opis?
Posted 22 January 2003 - 16:32
ma moooze :smile:
Tim Roth biva uhapsen zbog sumnje za ubistvo... i za sve vreme filma njega ispituju u stanici... Treba da prodje detektor lazi,a sve vreme ni mi ne znamo da li je on to uradio ili ne. I ja ni na kraju nisam ukapirala :smile:))
...rings a bell?? :wink:
[ Izmena poruke: Nadya na dan 2003-01-22 16:33 ]
Tim Roth biva uhapsen zbog sumnje za ubistvo... i za sve vreme filma njega ispituju u stanici... Treba da prodje detektor lazi,a sve vreme ni mi ne znamo da li je on to uradio ili ne. I ja ni na kraju nisam ukapirala :smile:))
...rings a bell?? :wink:
[ Izmena poruke: Nadya na dan 2003-01-22 16:33 ]
Posted 23 January 2003 - 22:02
'Ararat' - slaba gluma, dobra prica i dobar pokusaj povezivanja vremena.
Hawk, apsolutno si u pravu za rekvijem :smile:
Juce sam video na vestima koji su filmovi naimenovani za Oskara i mislim da ce stari Nikolson opet dobiti zlatnu figuricu, kao i film 'About Schmidt'- docice u Srbiju za mesec-dva, obavezno pogledati.
Prvi put sam u zivotu pre dodele Oskara pogledao sve filmove.
Hawk, apsolutno si u pravu za rekvijem :smile:
Juce sam video na vestima koji su filmovi naimenovani za Oskara i mislim da ce stari Nikolson opet dobiti zlatnu figuricu, kao i film 'About Schmidt'- docice u Srbiju za mesec-dva, obavezno pogledati.
Prvi put sam u zivotu pre dodele Oskara pogledao sve filmove.