Jump to content


Photo

Umro Bobo Bogdanović


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 trifke

trifke
  • Members
  • 4,610 posts

Posted 09 November 2001 - 10:29

Juče u Kliničkom centru u Beogradu

Umro Bobo Bogdanović

Cetinje - Poslije kratke i teške bolesti, juče je u Kliničkom centru u Beogradu preminuo Božidar-Bobo Bogdanović, ugledni cetinjski kulturni i sportski radnik.
Bogdanović je rođen 23. januara 1955. godine na Cetinju, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Dugo se aktivno bavio rukometom, najprije u “Lovćenu”, a zatim u Italiji i Španiji. U Upravi cetinjskog Rukometnog kluba bio je do prije tri godine. Više od 20 godina igrao je u cetinjskom Kulturno-umjetničkom društvu "Njegoš", a smrt ga je zatekla na mjestu direktora ovog folklornog ansambla.

VIJESTI

---------------------------------------------


Evo ovako je podgoricki policijski bilten objavio vest o smrti samozvanog generala crnogorske vojske, (tako je promovisan prosle godine u intervjuu "Globusu).

Poznat po proganjanju SPC na Cetinju, po maltretiranju gradjana na Cetinju. Svojevremeno izazvao incident sa VJ radi koga zamalo nije doslo do gradjanskog rata...

Poznat i po skandalu prilikom proslave jubileja "Oktoiha"...

Blizak prijatelj porodice podgorickog diktatora za koga se ne mogu nacuditi da nije imao vremena da se pojavi na komemoraciji "uglednog sportskog i kulturnog radnika"...

Zaista sam iznenadjen da je cak i u CG ova vest prosla gotovo nezapazeno...

#2 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 09 November 2001 - 11:37

Kako ti nije jasno što se nije pojavio na komemoraciji?

Nije čovek siguran da je izabrao pravu opciju, pa sad lagano pravi otklone os sopstvene politike a sve trudeći se da se to ne primeti baš mnogo...:wink:

A i iz sveta su mu se nešto baš namrštili, te OEBS, te kojekakvi... Vala, ne bila mu u koži. I ko će u takvoj situaciji da vodi računa o nekim komemoracijama. Ima čovek većih briga nego što je smrt jednog od "svojih". :wink:

#3 Jovan popa Bela

Jovan popa Bela
  • Members
  • 6 posts

Posted 11 November 2001 - 14:34

A vidji kad umre jos koji saner da to javis jer su to osnivaci neovisnosti.