Jump to content


Photo

IZASAO JE CHAMPIONSHIP MANAGER 5


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
16 replies to this topic

#16 milosh76

milosh76
  • Banned
  • 3,560 posts

Posted 26 March 2005 - 22:14

Nabavio sam igru i nemam pojma kakva je. Elem, dobio sam igru spakovanu kao IMAGE i cilj je bio otvoriti je sa DEAMON TOOLS 3.47 pa instalirati o onda uraditi MOUNT i igrati. Ali da ne bude sve tako jednostavno pobrinuo se, verovatno ondaj sto je to pakovao. Meni moj dragi D-Tool kaze ISKLJUCI EMULATOR. Da ne bude da sam neko ko ne zna sta radi, istu stvar sam koristio kad sam krekovao SIMS2 da bi radila gradnja i to radi a sa CM5 ne radi. Probao sam preko GOOGLA da nadjem resenje al ne ide. Zna li neko sta treba da radim? Ne nemam nijedan drugi virtuelni drajv. Da znam sta treba da radim jer sam to radio i ranije :lol: Dakle, svaki predlog je dobar.

#17 milosh76

milosh76
  • Banned
  • 3,560 posts

Posted 28 March 2005 - 11:12

Da sam sebi odgovorim: ako dobijete disk sa 3 foldera u kome je izmedju ostalog i folder sa CM5, prekopirajte taj folder na disk i uradite sledece:

People..........IT WORKS FINE! DELETE AND START FROM
SCRATCH. FOLLOW THIS:
INSTALL BlindWrite


Select "Write" on the left in Blindwrite and open the
CM5.BWT file and BURN!
>Run the Setup ON THE CD and install DX if you need
too!...
Double-Click the icon and thats it!. No crack
needed....All praise is welcome ;-)

znaci poenta je imati rezac i kopirati taj fajl na disk i onda sa diska instalirati igru,

Inace igra veoma lici na CM 03-04, malo je interfejs sredjen izgleda drugacije, ali igrivost je veoma slicna. Cini mi se, posle 1h i kusur igranja, da je mozda lakse kupiti igraca ali teze prodati, nema opcije OFFER TO CLUB, ali to ce vremenom da se sredi. Inace scout odmah posle par "dana" daje informaciju o igracu uglavnom... nisu bacene pare. Sto se tice poredjenja sa FM5 to je stvar ukusa, meni se FM5 interfejs ne svidja ali to je moj problem.