
PECIMACU
#1
Posted 22 March 2005 - 15:17
polaganje za pojaseve ukljucuje recimo pecenje zaledjene patke /crni pojas/.
za sada uspesno ispekao panakopitu i riblje filete.
vasa iskustva u Pecimacuu?
#2
Posted 22 March 2005 - 23:07
#3
Posted 22 March 2005 - 23:32
Sedmi danMeni je kajgana za crni pojas, sve ostalo prelazi u domen vrsnog kulinarstva i nije za nas smrtnike.

#4
Posted 23 March 2005 - 01:12
pecimacu nishta, samo pecikucuvasa iskustva u Pecimacuu?

#5
Posted 23 March 2005 - 11:12
Probaj drevnu veštinu sa Fidžija: Povucimacu-zatukivasa iskustva u Pecimacuu?
#6
Posted 23 March 2005 - 16:37
Bome, ja chula da je i na Tajlandu tako, navodno trandze izgledaju bolje od cica.Probaj drevnu veštinu sa Fidžija: Povucimacu-zatuki
#7
Posted 23 March 2005 - 19:04
Ne uvek. Obicno ovako:Bome, ja chula da je i na Tajlandu tako, navodno trandze izgledaju bolje od cica.
Attached Files
#8
Posted 23 March 2005 - 23:48
ovo su trandze ili cice?Ne uvek. Obicno ovako:

#9
Posted 24 March 2005 - 00:49
Katoey.ovo su trandze ili cice?
= Lady Boys.
#10
Posted 24 March 2005 - 01:44
woooooooooooooooooooooowKatoey.ovo su trandze ili cice?
= Lady Boys.

Sad razumem one shto su se `zajebali`
#11
Posted 24 March 2005 - 23:26
Jesi li siguran da se jelo zove tako. Bas sam pitao prijatelje (jedan od njih je cak i kuvar) (naravno svi su japanci) ali niko nije cuo za to. BTW cini mi se da u japanskom ne postoji slog TSI (ci) vec samo TSU (cu).u malim ne-mikrotalasnim pecicama.
polaganje za pojaseve ukljucuje recimo pecenje zaledjene patke /crni pojas/.
za sada uspesno ispekao panakopitu i riblje filete.
vasa iskustva u Pecimacuu?
#12
Posted 25 March 2005 - 06:10
Ma mislim da je topik bullshit.Jesi li siguran da se jelo zove tako. Bas sam pitao prijatelje (jedan od njih je cak i kuvar) (naravno svi su japanci) ali niko nije cuo za to. BTW cini mi se da u japanskom ne postoji slog TSI (ci) vec samo TSU (cu).u malim ne-mikrotalasnim pecicama.
polaganje za pojaseve ukljucuje recimo pecenje zaledjene patke /crni pojas/.
za sada uspesno ispekao panakopitu i riblje filete.
vasa iskustva u Pecimacuu?
Zamrznuta hrana se kaze "reito shokuhin".
re = led.
rezoko = frizider.
Tako ima "reito pizza".
Pohovani sladoled je "tempura aisu krimu".
Slog "tsi" ne postoji, pretvara se u "chi".
"Tsu" je "tsu".
#13
Posted 25 March 2005 - 08:14
Bio je neki sajt pre 2-3 godine koji pokaze 20 fotografija i treba da pogodis ko je musko ko je zensko.woooooooooooooooooooooow
Katoey.ovo su trandze ili cice?
= Lady Boys.![]()
Sad razumem one shto su se `zajebali`
Cak i ja, koji sam uvek on, izgurao sam na 9 tacnih od 20!
Naravno, to kad su slike. U prirodi ne verujem da bih tek tako lako pogresio.
Attached Files
#14
Posted 27 March 2005 - 10:28
Samo mala ispravka re znaci hladno, kori znaci led, frizider reizouko=hladna ostavaZamrznuta hrana se kaze "reito shokuhin".
re = led.
rezoko = frizider.
Tako ima "reito pizza".
Pohovani sladoled je "tempura aisu krimu".
#15
Posted 28 March 2005 - 00:34
Ma mislim da je topik bullshit.
Jesi li siguran da se jelo zove tako. Bas sam pitao prijatelje (jedan od njih je cak i kuvar) (naravno svi su japanci) ali niko nije cuo za to. BTW cini mi se da u japanskom ne postoji slog TSI (ci) vec samo TSU (cu).u malim ne-mikrotalasnim pecicama.
polaganje za pojaseve ukljucuje recimo pecenje zaledjene patke /crni pojas/.
za sada uspesno ispekao panakopitu i riblje filete.
vasa iskustva u Pecimacuu?
Zamrznuta hrana se kaze "reito shokuhin".
re = led.
rezoko = frizider.
Tako ima "reito pizza".
Pohovani sladoled je "tempura aisu krimu".
Slog "tsi" ne postoji, pretvara se u "chi".
"Tsu" je "tsu".
ma da, tacno je to za Chi, pitao i ja prijatelje.
kazu: reci onim japanskim ekspertima da se kaze:
Pechi Macu
ili Pechi Macu daporu meni