Jump to content

Photo

The Best of 'START(ing) me up' ;-)

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
267 replies to this topic

#31 mighty_orion

mighty_orion
  • Members
  • 231 posts

Posted 21 March 2005 - 17:52

pre neki dan je jedan momak ubedio svog drugara
da priđe devojci u klubu i da joj kaže
'želim te kao debelo dete sladoled!' :lol:

što je najgore, uspelo mu je!! :huh:

Edited by mighty_orion, 21 March 2005 - 17:54.

#32 Buum

Buum
  • Members
  • 2,042 posts

Posted 21 March 2005 - 18:32

<malo offtopic - self defence for girls>

Te manijake što tako drsko vaćare najbolje ćete izlečiti iznenadnim šutem u međunožje! Ovo posebno važi u slučajevima kad je napasnik okrenut licem prema vama.

S druge strane, ako se nalazite u prepunom busu, a džiber se kao "očešava" o vas najbolje je gaženje petom (iz sve snage) po prstima. Još ako si na štiklicama, iiihaaa. ;)
Ovo se može primeniti i na druge vrste napade od pozadi.

</malo offtopic - self defence for girls>

Elem, da dam i ja skroman doprinos na temu interesantnih startova & muvanja. ;)

Radnja se odigrala negde sredinom leta '98. dok sam služio dug otadžbini u Tivtu. Disciplina u kasarni je bila nikakva i maltene smo celo poslepodne provodili u gradu i na plaži.

I, tako, jednog sunčanog julskog dana primetim na plaži prelepu crnokosu devojku. :huh: Ponekad je žensku lepotu nemoguće rečima opisati...
Isprimam se k'o saučešće (šta ćeš, vojska) i taman krenem ka njoj da započnem neku konverzaciju, kad skapiram da je u društvu četvorice nimalo prijatnih likova — neka dva matorca i dva kršna momka! :huh: Pi, reko, koji li su joj ovo... grrr, gunđ, grr... i samo prođem pored njih da malo ošacujem situaciju. Cica i ja se sretnemo pogledom i ona mi se osmehne. :huh: To mi je bilo dovoljno da znam da treba da krenem u akciju.

Vidim, nisu tu čista posla i pošaljem par ortaka da stave peškir pored njih i da malo slušaju šta se priča. Ispostavi se da je Ivana iz Podgorice na letovanje došla u pratnji nezgodnog oca, kršne braće i naoružanog strika! (lik se nije odvajao od utoke, čak ni na plaži) :D

Dobro, računam ja, srešćemo se mi još po gradu — Tivat je mali — i neće biti stalno u pratnji bodyguardova. I tako, već sledećeg dana je spazim u kafiću u društvu jedne Tivćanke, Marije, koju sam još ranije upoznao. Upadnem im za sto, krene neka opuštena priča i ispostavi se da je Ivana zajedno sa rodbinom odsela kod Marije pošto su rođake. Saznam i da ima 19 godinica te da je upravo položila prijemni na Filološkom u Beogradu. Dogovorimo se za večernji izlazak u diskoteku, pod uslovom da je njeni puste, i ona tu krene da se žali kako je njen otac strog i kako je nenormalno sputava, šalje braću da je prate kad izađe u grad sa društvom te da jedva čeka da se preseli u BG... U to naiđoše njeni telohranitelji. Pošto su videli da Marija i Ivana imaju muško društvo, odlučiše da sednu za susedni sto, tačno naspram mene! Fixiraju me pogledom, a striko diskretno razgrće košulju taman da mi ne promakne Heckler & Koch od kog se, izgleda, ne odvaja ni dok sere. :huh:

Pošto rodbina nije bila nimalo raspoložena za priču, a kamoli neko upoznavanje mudro odlučih da se taktički povučem. ;)

Veče u diskoteci je krenulo super! Poveo sam jednog druga da pravi društvo Mariji a Ivana i ja smo se ludo provodili igrajući i ispijajući koktele. Braće nije bilo ni od korova... Da sam se oko toga grdno zajebao shvatio sam tek kad mi je jedan od njih zavrnuo ruku čim sam je stavio oko Ivaninog struka! :P

Ja tu iscooliram da se ne pošibam, znajući da od mene i cice neće biti ništa ako se pokačim sa gorostasnom braćom. Momci su bili u fazonu, da, ako već imam tu čast i privilegiju da izlazim sa NJIHOVOM sestrom da ne smem NI DA JE PIPNEM, a kamo li šta drugo... Posebno im se nije svidelo to što sam Srbijanac i tzv. beogradski mangup. :lol: Rekoh im, peace brothers — što ne rekoste odma' kako stoji situacija, neću vam dirati u sestrinu čast! To ih nekako umiri, mada ne bejahu toliko naivni da mi poveruju. Svejedno, posle toga nisu bili toliko nasrtljivi iako su budno motrili na svaki naš korak.

Narednih par dana sam intenzivno mozgao kako da sa Ivanom pređem na intimnije vidove druženja, a da me to ne košta glave. Prvo sam provalio jednu ultra zgodnu jahticu smeštenu u tivatskoj marini do koje se moglo doskakutati preko susedno uparkiranih čamaca. Taj deo Tivta je bio prilično neosvetljen, tako da ne bi imali šanse da nas provale ako bi se tamo zavukli. Ostalo je samo da sačekamo neku zgodnu priliku. :ph34r:

A prilika je došla sama od sebe! Tri dana pre povratka u Podgoricu the striko (akka naoružani) je slavio rođendan, pa su se svi zapili kao letve! Svi sem Ivane, naravno. — Živela CG loza! — mislio sam u sebi.

Prvo smo otišli na noćno kupanje, a onda smo brojali zvezde sve do jutra... :lol:

Naredna dva dana iz bezbednosnih razloga nisam izlazio iz kasarne. B)

EDIT: typos

Edited by Buum, 21 March 2005 - 23:29.

#33 Pikoleta

Pikoleta
  • Members
  • 1,012 posts

Posted 21 March 2005 - 18:38

iz razumljivih razloga ostacu tajanstvena. natuknucu samo da se radi o muskarcu koga odavno poznajem, ali iz najrazlicitijih razloga nikada nismo dosli u priliku konzumirati nedvojbenu obostranu privlacnost.

#34 jamie

jamie
  • Members
  • 1,771 posts

Posted 21 March 2005 - 20:28

Pre nx godina bila na Exileu, otisla do sanka po pivo i vracam se do ekipe. Onako u prolazu neki lik me opusteno uhvati za levu sisu, i to me bas dobro uhvatio, i pogleda on mene, gledam ja njega onim "gadis mi se, umri" pogledom i zbrisem... Posle se dovukao do nas i rekao nesto u stilu "Jel misli ova tvoja ortakinja da sam ja picka neka?", valjda je i hteo da me omlati ili stagod, medjutim bio tu Jamie, rekao mu nesto, ne znam sta, ali ga je iskulirao... :lol:

uf, dobro da si me podsetila - mogao bih da se prijavim na topic ZIVILCOURAGE! :D

nego, podseti me sada - sta je bilo sa onim likom sto je planirao da te baci u reku :huh: , jel to bese taj isti, ili je to bio onaj sto si ga polila pivom? :huh:

Edited by jamie, 21 March 2005 - 21:18.

#35 sandfly

sandfly
  • Members
  • 170 posts

Posted 21 March 2005 - 21:01

pre 16 godina kaze ona "dobro 'oces ti mene da zenis?" :lol:

#36 kirhof

kirhof
  • Members
  • 404 posts

Posted 21 March 2005 - 21:28

Jedan moj kolega sa faksa je imao (a valjda i dalje ima) prilaz:
"Zdravo, vidim da si autenticna srpska junakinja..."

Edited by kirhof, 21 March 2005 - 21:35.

#37 mandarinaD

mandarinaD
  • Members
  • 1,573 posts

Posted 21 March 2005 - 21:35

Jedan moj kolega sa faksa je imao (a valjda i dalje ima) prilaz:
"Zrdavo, vidim da si autenticna srpska junakinja..."

:lol: :huh: :huh:

====
to Buum:
thanks na savetima
iskljucivo se sada vozim ili koliima ili taksijem :P

====
to sandfly:
pametna zena: frontalni pristup :D
si pristao, zar ne? :huh:

#38 kirhof

kirhof
  • Members
  • 404 posts

Posted 21 March 2005 - 21:44

...

EDIT: Nasao sam da moj post nije bio prikladan

Edited by kirhof, 21 March 2005 - 22:27.

#39 pixy

pixy
  • Members
  • 4,111 posts

Posted 21 March 2005 - 22:29

...

pripretila draga, a :lol:

#40 mandarinaD

mandarinaD
  • Members
  • 1,573 posts

Posted 21 March 2005 - 22:44

...

bas je bio cute post :lol:

Edited by mandarinaD, 21 March 2005 - 23:00.

#41 pixy

pixy
  • Members
  • 4,111 posts

Posted 21 March 2005 - 22:52

jooooj

napravi coveku belaj faktoriel

:lol:

#42 Prki

Prki
  • Members
  • 2,133 posts

Posted 21 March 2005 - 23:32

'želim te kao debelo dete sladoled!'  :lol:

Zelim te k'o prase pominje! (ljubav je u ovom slucaju mnogo veca, barem metaforicki prikazano)

poslednji put sam radnju "upoznavanje" odradio na relaciji trola-izlazak iz trole (u troli sam je samo spazio :huh: )... uzeo sam broj telefona i onda sam je nakon deset dana "jurio" po gradu... nakon kratke konverzacije "lupio pecat" ispred zgrade... a ostatak :huh:. trajalo kratko ali slatko.

Edited by Prki, 22 March 2005 - 01:40.

#43 dulematic

dulematic
  • Members
  • 11,603 posts

Posted 22 March 2005 - 00:25

bravo

#44 copkillah

copkillah
  • Members
  • 4,075 posts

Posted 22 March 2005 - 01:18