dečko je tek počeo da flertujePosle nekih 15 min, prilazi lik i kaze - Do you...work in hospital ?
![]()
![]()

Posted 20 March 2005 - 23:15
dečko je tek počeo da flertujePosle nekih 15 min, prilazi lik i kaze - Do you...work in hospital ?
![]()
![]()
Posted 21 March 2005 - 10:22
Posted 21 March 2005 - 10:24
covece, koji moron od likaOnako u prolazu neki lik me opusteno uhvati za levu sisu, i to me bas dobro uhvatio, i pogleda on mene, gledam ja njega onim "gadis mi se, umri" pogledom i zbrisem...Posle se dovukao do nas i rekao nesto u stilu "Jel misli ova tvoja ortakinja da sam ja picka neka?", valjda je i hteo da me omlati ili stagod, medjutim bio tu Jamie, rekao mu nesto, ne znam sta, ali ga je iskulirao...
Posted 21 March 2005 - 10:28
Posted 21 March 2005 - 10:34
uh meni se to jos nije desilo:) (osim hvatanja za pozadinu na sred ulice)Cuti, jedan me je tako, dok sam kupila kususr sa trafike, uhvatio obema rukama za intimne delove... Izgleda da sam freak magnet, i sto se tipova i sto se zena tice
Edited by mandarinaD, 21 March 2005 - 10:35.
Posted 21 March 2005 - 10:58
pobogu, kakav bolid!Cuti, jedan me je tako, dok sam kupila kususr sa trafike, uhvatio obema rukama za intimne delove... Izgleda da sam freak magnet, i sto se tipova i sto se zena tice
Posted 21 March 2005 - 11:02
managera u trafici!!!trebalo je da zoves MANGERa odmah!!! to je vec drskost!
ne racunam ona 'ceshanja' po gsp-u ranije
u danima oskudice busevima itd..
Posted 21 March 2005 - 11:10
Edited by autsajder, 21 March 2005 - 12:48.
Posted 21 March 2005 - 11:13
a sta ako devojka nije imala kisobran??managera u trafici!!!trebalo je da zoves MANGERa odmah!!! to je vec drskost!
ne racunam ona 'ceshanja' po gsp-u ranije
u danima oskudice busevima itd..![]()
get real. kisobranom u njegovu intimu.
ozbiljno, nisam znao da se i cheshanja racunaju u startove. inace, otkada sam pre par meseci u svojim teorijskim naklapanjima zakljucio da je svako startovanje obavezno i seksualnu uzNemiravanje, cini mi se da mi se i praksis popravio.
Posted 21 March 2005 - 11:45
ovo me je potpuno razgalilo.Nje sutradan nije bilo na plazi, obilazio sam sva ona mjesta na kojima sam je vidjao, uzalud. Kasnije sam se pitao da li je otisla zbog toga sto sam pokusao da je stignem, ili zato sto sam pao. U svakom slucaju, nikad nisam pokusao nista slicno i ne samo zbog oziljka na celu koji je tu vec 24 godine.
Posted 21 March 2005 - 15:39
uzas bre, koliko ima manijakaCuti, jedan me je tako, dok sam kupila kususr sa trafike, uhvatio obema rukama za intimne delove... Izgleda da sam freak magnet, i sto se tipova i sto se zena tice
Posted 21 March 2005 - 16:01
Edited by Hippie, 21 March 2005 - 16:01.
Posted 21 March 2005 - 16:08
da, da ti fiiiiiiini su posebna vrsta, sve ko slucajno, ma ne bi ja nikad mame mi, stoka, bre, lahgani udarac medj rebra ako je guzva ili slicno resava stvari.e moj Balkane, Balkane moj... za tako nesto ovde bi dobro odlezao iza resetaka.... a ima i onih finih, kao, kad u guzvi prodje pored tebe pa ti se kao0 slucajno
ocese o grudi, pa kao, digne ruke, pa izvini, pa jao.. uvek prodje bar sa "more mrsh barabo jedna"
Posted 21 March 2005 - 17:04
Posted 21 March 2005 - 17:16
Pre x godina, jedan od turbo dzukackih kafica u Starom gradu u Budvi (yebiga, leto- sednes gde nadjes mesto. ovo je opravdanje
): sedim, pijem pice s drustvom, prilazi ON (donoseci svoju stolicu
) sa kajlama, mobilnim i ostalim bling blingovima i blagoglagoljivo et autoritativno pita “Oli popit pice, il’ da vadim pistolj?” Zivot mi je pred ocima proleteo…