Jump to content

Photo

Split: Nedostatak boljeg provoda subotom uveče

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
40 replies to this topic

#1 mandarinaD

mandarinaD
  • Members
  • 1,573 posts

Posted 19 March 2005 - 20:31

:huh: upravo saznala , nakon 2 i po sata blablaisanja, od svog udvaracha, (potencijalnog) ****cha da je nikola tesla umro zato sto je apstinirao i nije onanisao citavog zivota :huh:
:lol:
koji biser!

#2 Allegra

Allegra
  • Members
  • 1,957 posts

Posted 19 March 2005 - 20:41

:huh: upravo saznala , nakon 2 i po sata blablaisanja, od svog udvaracha, (potencijalnog) ****cha da je nikola tesla umro zato sto je apstinirao i nije onanisao citavog zivota :D
koji biser!

oh my god, nije valjda na tu foru pokushao da te odvuche u krevet? :huh:

#3 mandarinaD

mandarinaD
  • Members
  • 1,573 posts

Posted 19 March 2005 - 20:44

:P

:huh: upravo saznala , nakon 2 i po sata blablaisanja, od svog udvaracha, (potencijalnog) ****cha da je nikola tesla umro zato sto je apstinirao i nije onanisao citavog zivota   :huh:
koji biser!

e, sestro da vidis kojim se sve verbalnim metodama sluze tipicni single primeri homo balcanicusa od 37+ ;)

pitam se, pitam, sta tu ne shtima ako se do svoje 40-te nisu ufamilijarili? :huh:
ili je ovo mozda neki novi trend medju male populacijom:single gals versus single guys, pa ko gde stigne...?

edit: fora na koju pokusava da me odvuce u krevet je : ' ja najbolje masiram na celom svetu, shijacu masaze i sve ostale su moja specijalnost-izucavao sam i preko knjiga i na devojchicama' :lol:
doduse, ne znam, mozda too much talk...mozda ne.. :D

Edited by mandarinaD, 19 March 2005 - 20:47.

#4 summer

summer
  • Members
  • 431 posts

Posted 19 March 2005 - 20:45

:huh: upravo saznala , nakon 2 i po sata blablaisanja, od svog udvaracha, (potencijalnog) ****cha da je nikola tesla umro zato sto je apstinirao i nije onanisao citavog zivota :huh:
koji biser!

:D

ja bih mu verovatno rekla da ce, ako nastavi sa takvim frazama, i on doziveti istu sudbinu .. prinudna apstinencija :huh:

koji lik :P

#5 summer

summer
  • Members
  • 431 posts

Posted 19 March 2005 - 20:49

biser devojke mog brata ..

igra devojka milionera na mobilnom i sad pitanje "gde zalazi sunce?"

a)na istoku
b)na zapadu
c)iza oblaka
d)nesto deseto

i cica pritiska c ...

ja: :D :huh: :huh: :P i pozelim srecu svom bratu :lol:

#6 mandarinaD

mandarinaD
  • Members
  • 1,573 posts

Posted 19 March 2005 - 20:50

ja bih mu verovatno rekla da ce, ako nastavi sa takvim frazama, i on doziveti istu sudbinu .. prinudna apstinencija :huh:

koji lik :lol:

:huh:
sto je najgore njega 'cice salecu' i (s)expert je za masazu &ostalo.
inace, lik se bavi,izmedju ostalog,i politikom (fujjjjj)

e, bas me nasmeja...

#7 summer

summer
  • Members
  • 431 posts

Posted 19 March 2005 - 20:51

ja bih mu verovatno rekla da ce, ako nastavi sa takvim frazama, i on doziveti istu sudbinu .. prinudna apstinencija  :D

koji lik  :lol:

e, bas me nasmeja...

zavisi koja je to vrsta cica koje njega salecu .. ako su kao ove sto moj brat sheta .. razumljivo :huh:

#8 mighty_orion

mighty_orion
  • Members
  • 231 posts

Posted 19 March 2005 - 20:52

to je uticaj američkih serija
na napaćenog srpskog mužjaka :huh:

sex i grad i slične
i muško tumačenje istih :lol:

#9 Allegra

Allegra
  • Members
  • 1,957 posts

Posted 19 March 2005 - 20:52

:P

:huh: upravo saznala , nakon 2 i po sata blablaisanja, od svog udvaracha, (potencijalnog) ****cha da je nikola tesla umro zato sto je apstinirao i nije onanisao citavog zivota  :huh:
koji biser!

e, sestro da vidis kojim se sve verbalnim metodama sluze tipicni single primeri homo balcanicusa od 37+ ;)

pitam se, pitam, sta tu ne shtima ako se do svoje 40-te nisu ufamilijarili? :huh:
ili je ovo mozda neki novi trend medju male populacijom:single gals versus single guys, pa ko gde stigne...?

edit: fora na koju pokusava da me odvuce u krevet je : ' ja najbolje masiram na celom svetu, shijacu masaze i sve ostale su moja specijalnost-izucavao sam i preko knjiga i na devojchicama' :lol:
doduse, ne znam, mozda too much talk...mozda ne.. :D

Ma najgori su oni shto kao nisu balkanikusi, sve libero i sl. pa ih onda jedna rechenica totalno razotkrije.

A taj od 37 bogami, to je kritichno godishte, kriza srednjih godina vec krenula, a iza sebe nema niju ni slinavu decu ni zenu koja zvoca, frrrrrka

Sad ovo shto imaju 37 na forumu, neka mi ovo odbiju na brufen i heineken, deluje ;) , shtastopojo, izguto, proguto, ***zguto

#10 summer

summer
  • Members
  • 431 posts

Posted 19 March 2005 - 20:54

A taj od 37 bogami, to je kritichno godishte, kriza srednjih godina vec krenula, a iza sebe nema niju ni slinavu decu ni zenu koja zvoca, frrrrrka

Sad ovo shto imaju 37 na forumu, neka mi ovo odbiju na brufen i heineken, deluje :huh: , shtastopojo, izguto, proguto, ***zguto

samo kazes "ne mislim ni na koga sa foruma posebno" i sve ce ti biti oprosteno :lol:

#11 Allegra

Allegra
  • Members
  • 1,957 posts

Posted 19 March 2005 - 20:55

ja bih mu verovatno rekla da ce, ako nastavi sa takvim frazama, i on doziveti istu sudbinu .. prinudna apstinencija  :P

koji lik  :lol:

e, bas me nasmeja...

zavisi koja je to vrsta cica koje njega salecu .. ako su kao ove sto moj brat sheta .. razumljivo :huh:

nemoj da si takva, mozda je dobra u dushi + sochna u ekstremitetima :D

#12 mandarinaD

mandarinaD
  • Members
  • 1,573 posts

Posted 19 March 2005 - 20:59

Ma najgori su oni shto kao nisu balkanikusi, sve libero i sl. pa ih onda jedna rechenica totalno razotkrije.

Sad ovo shto imaju 37 na forumu, neka mi ovo odbiju na brufen i heineken, deluje :D , shtastopojo, izguto, proguto, ***zguto

zavisi koja je to vrsta cica koje njega salecu .. ako su kao ove sto moj brat sheta .. razumljivo 

ma neee, on je 'glavni dasa, zavodnik' kako ne kapiras :huh:
tip koji ceka da ga ti zivkash, provaljene fore.... :huh:

a ta serija SATC, ne verujem da je uopste gledao (ako je toliko busy na poslu itd)

to allegra: ma, kako da nije kritican, sam se razotkrio da mu bolesna 'mama' zvoca da ce 'ozdraviti' tek kada se bude ozenio :lol:

e, boze, gde na mene nalecu mamini sinovi od 35, 37+?
moram da prekinem 'mamma's boy' pattern odmah!!!

#13 summer

summer
  • Members
  • 431 posts

Posted 19 March 2005 - 20:59

nemoj da si takva, mozda je dobra u dushi + sochna u ekstremitetima :huh:

hahahaha da, "dusha" joj je sochna :huh:

jao boze :lol:

#14 summer

summer
  • Members
  • 431 posts

Posted 19 March 2005 - 21:00

moram da prekinem 'mamma's boy' pattern odmah!!!

kad provalis kako da prekines zacharani krug, javi mi pls na pm .. treba i meni :lol:

#15 mandarinaD

mandarinaD
  • Members
  • 1,573 posts

Posted 19 March 2005 - 21:02

hahahaha da, "dusha" joj je sochna :huh:

jao boze :lol:

e summer znas gde se nalazi dusha? :P

pa u ochima svake devojke:)

a gde se nalaze ochi svake devojke?

pa u njenim sochnim ekstremitetima akka bliznakinjama :huh: :D