koji biser!
Posted 19 March 2005 - 20:31
Posted 19 March 2005 - 20:41
oh my god, nije valjda na tu foru pokushao da te odvuche u krevet?
upravo saznala , nakon 2 i po sata blablaisanja, od svog udvaracha, (potencijalnog) ****cha da je nikola tesla umro zato sto je apstinirao i nije onanisao citavog zivota
![]()
![]()
koji biser!
Posted 19 March 2005 - 20:44
e, sestro da vidis kojim se sve verbalnim metodama sluze tipicni single primeri homo balcanicusa od 37+oh my god, nije valjda na tu foru pokushao da te odvuche u krevet?
upravo saznala , nakon 2 i po sata blablaisanja, od svog udvaracha, (potencijalnog) ****cha da je nikola tesla umro zato sto je apstinirao i nije onanisao citavog zivota
![]()
![]()
koji biser!![]()
Edited by mandarinaD, 19 March 2005 - 20:47.
Posted 19 March 2005 - 20:45
![]()
![]()
koji biser!
Posted 19 March 2005 - 20:49
Posted 19 March 2005 - 20:50
ja bih mu verovatno rekla da ce, ako nastavi sa takvim frazama, i on doziveti istu sudbinu .. prinudna apstinencija
![]()
koji lik
Posted 19 March 2005 - 20:51
zavisi koja je to vrsta cica koje njega salecu .. ako su kao ove sto moj brat sheta .. razumljivo
ja bih mu verovatno rekla da ce, ako nastavi sa takvim frazama, i on doziveti istu sudbinu .. prinudna apstinencija![]()
koji lik![]()
sto je najgore njega 'cice salecu' i (s)expert je za masazu &ostalo.
inace, lik se bavi,izmedju ostalog,i politikom (fujjjjj)
e, bas me nasmeja...
Posted 19 March 2005 - 20:52
Posted 19 March 2005 - 20:52
Ma najgori su oni shto kao nisu balkanikusi, sve libero i sl. pa ih onda jedna rechenica totalno razotkrije.
e, sestro da vidis kojim se sve verbalnim metodama sluze tipicni single primeri homo balcanicusa od 37+
oh my god, nije valjda na tu foru pokushao da te odvuche u krevet?
![]()
![]()
koji biser!![]()
![]()
pitam se, pitam, sta tu ne shtima ako se do svoje 40-te nisu ufamilijarili?![]()
ili je ovo mozda neki novi trend medju male populacijom:single gals versus single guys, pa ko gde stigne...?
edit: fora na koju pokusava da me odvuce u krevet je : ' ja najbolje masiram na celom svetu, shijacu masaze i sve ostale su moja specijalnost-izucavao sam i preko knjiga i na devojchicama'![]()
doduse, ne znam, mozda too much talk...mozda ne..![]()
Posted 19 March 2005 - 20:54
samo kazes "ne mislim ni na koga sa foruma posebno" i sve ce ti biti oprostenoA taj od 37 bogami, to je kritichno godishte, kriza srednjih godina vec krenula, a iza sebe nema niju ni slinavu decu ni zenu koja zvoca, frrrrrka
Sad ovo shto imaju 37 na forumu, neka mi ovo odbiju na brufen i heineken, deluje, shtastopojo, izguto, proguto, ***zguto
Posted 19 March 2005 - 20:55
nemoj da si takva, mozda je dobra u dushi + sochna u ekstremitetimazavisi koja je to vrsta cica koje njega salecu .. ako su kao ove sto moj brat sheta .. razumljivo
ja bih mu verovatno rekla da ce, ako nastavi sa takvim frazama, i on doziveti istu sudbinu .. prinudna apstinencija![]()
koji lik![]()
sto je najgore njega 'cice salecu' i (s)expert je za masazu &ostalo.
inace, lik se bavi,izmedju ostalog,i politikom (fujjjjj)
e, bas me nasmeja...![]()
Posted 19 March 2005 - 20:59
Ma najgori su oni shto kao nisu balkanikusi, sve libero i sl. pa ih onda jedna rechenica totalno razotkrije.
A taj od 37 bogami, to je kritichno godishte, kriza srednjih godina vec krenula, a iza sebe nema niju ni slinavu decu ni zenu koja zvoca, frrrrrka
Sad ovo shto imaju 37 na forumu, neka mi ovo odbiju na brufen i heineken, deluje, shtastopojo, izguto, proguto, ***zguto
zavisi koja je to vrsta cica koje njega salecu .. ako su kao ove sto moj brat sheta .. razumljivo
Posted 19 March 2005 - 20:59
hahahaha da, "dusha" joj je sochnanemoj da si takva, mozda je dobra u dushi + sochna u ekstremitetima
Posted 19 March 2005 - 21:00
kad provalis kako da prekines zacharani krug, javi mi pls na pm .. treba i menimoram da prekinem 'mamma's boy' pattern odmah!!!
Posted 19 March 2005 - 21:02
e summer znas gde se nalazi dusha?hahahaha da, "dusha" joj je sochna
![]()
jao boze