Prvi let, tako da ne bi bilo lose i neki tip & trick
p.s. Sta da radim ako spazim gremlina kako cuka u elisu

Posted 15 March 2005 - 15:03
Posted 15 March 2005 - 15:25
Najbolje je da ga gadjas sekirom u glavu. A ako ne pomogne, sledi onu staru narodnu: Ako ne mozes da ga pobedis, pridruzi mu se...p.s. Sta da radim ako spazim gremlina kako cuka u elisu
Posted 15 March 2005 - 15:28
Edited by Maltese, 15 March 2005 - 15:33.
Posted 15 March 2005 - 15:32
ovaj, najbolje je da ne sedish do prozorap.s. Sta da radim ako spazim gremlina kako cuka u elisu
Posted 15 March 2005 - 15:43
Edited by MaryPoppins, 15 March 2005 - 15:44.
Posted 16 March 2005 - 12:03
Edited by snoopy, 16 March 2005 - 12:04.
Posted 16 March 2005 - 14:20
Prtljag ces predati u Bg i videti ga u Berlinu.Ovaj... trebalo bi da uskoro letnem Lufthansom za Minhen pa da odatle presednem za Berlin. Ajde neka mi neko objasni kako ide ta procedura sa premestanjem, da se ne zagubim negde.
Posted 16 March 2005 - 14:49
Kao što reče Yoyogi: Ukrcaš se u Beogradu za Minhen. Kad sletiš u Minhen, izadješ kroz finger u tranzit salu. Tamo pogledaš na tablu, na koji gate treba da odeš da bi se ukrcao na let za Berlin. Odeš tamo, i ukrcaš se. End of story.Ovaj... trebalo bi da uskoro letnem Lufthansom za Minhen pa da odatle presednem za Berlin. Ajde neka mi neko objasni kako ide ta procedura sa premestanjem, da se ne zagubim negde.
Posted 16 March 2005 - 16:05
samo mala ispravka [koliko me secanje sluzi]....Prtljag ces predati u Bg i videti ga u Berlinu.Ovaj... trebalo bi da uskoro letnem Lufthansom za Minhen pa da odatle presednem za Berlin. Ajde neka mi neko objasni kako ide ta procedura sa premestanjem, da se ne zagubim negde.
U Minhenu nema carine, pasosa, samo "tranzit". Sve sto treba da znas pri presedanju je - na koji "gate" da ides. To je nesto jednostavno kao npr. "D-21". Putokazi jasni i svugde prisutni.
Mozes da pitas jos pre sletanja, reci ce ti. Na izlasku iz aviona, svi putnici prolaze pored osoblja kojem je posao bas da daje informacije na koju stranu da idu. Pokazi im kartu i reci ce ti.
Odes tamo i cekas ispred dok se ne pojavi broj tvog leta iznad ulaza i onda udjes sa ostalima.
Edited by jms_uk_2001, 16 March 2005 - 16:07.
Posted 16 March 2005 - 16:17
ok, danke schenKao što reče Yoyogi: Ukrcaš se u Beogradu za Minhen. Kad sletiš u Minhen, izadješ kroz finger u tranzit salu. Tamo pogledaš na tablu, na koji gate treba da odeš da bi se ukrcao na let za Berlin. Odeš tamo, i ukrcaš se. End of story.Ovaj... trebalo bi da uskoro letnem Lufthansom za Minhen pa da odatle presednem za Berlin. Ajde neka mi neko objasni kako ide ta procedura sa premestanjem, da se ne zagubim negde.
Posted 16 March 2005 - 16:49
U TRAFIIIIKU!ok, danke schen
Kao što reče Yoyogi: Ukrcaš se u Beogradu za Minhen. Kad sletiš u Minhen, izadješ kroz finger u tranzit salu. Tamo pogledaš na tablu, na koji gate treba da odeš da bi se ukrcao na let za Berlin. Odeš tamo, i ukrcaš se. End of story.Ovaj... trebalo bi da uskoro letnem Lufthansom za Minhen pa da odatle presednem za Berlin. Ajde neka mi neko objasni kako ide ta procedura sa premestanjem, da se ne zagubim negde.
p.s. Sta da radim ako spazim gremlina kako cuka u elisu![]()
i, da, gde se kupuju toblerone ?![]()