Bila neka ekskurzija, a moj ortak se upalio za reč "gotivac" ... i kad god sam ja nešto kenjao u busu, on je vikao "uh, gotivac" ... posle sam za sve ostale uveče bio Gotivac ...

Posted 07 March 2005 - 20:47
Posted 07 March 2005 - 21:05
Posted 07 March 2005 - 21:40
e sad ide taj...je l ima neko nadimak koji je zaista originalan, koji ide uz neku prichu?
Posted 07 March 2005 - 22:04
Edited by Maltese, 07 March 2005 - 22:48.
Posted 07 March 2005 - 22:26
Polako ostavice i to, broj.Ja bih te zvao telefonom...uvek sam htela da imam nadimak koji nije derivacija iz imena.
ok, ja se zovem Marija, a tata me zove zlato, jer ja slusham metal.
derivacije od Marija:
keva: Marijola (kad treba neshto da uradim)
brat: Mada
drugar I: Meri
drugar II: Mari
drugar III: Maraja, po email adresi QueenMaraya, skromno ime koje sam odabrala za sebe u Heroes of Might & Magic pa ga kasnije prenela na internet.
drugarica I: Marijola (ovaj put dugouzlazno na o)
drugarica II: Mare i Chupava Chioda (jer me jednom oshishala pa mi glava ispala ko armagedon pecurka)
plafon u "originalnosti" je derivacija Dunadan-a, pa sam nekim Duni, drugim Duna (to mi kao code name)
je l ima neko nadimak koji je zaista originalan, koji ide uz neku prichu?
kad smo kod drugara slavili novaka pre 10 godina svi iz :"organizacije" su imali "akreditaciju" sa funkcijom. njemu pisalo Gazda i ostao Gazda do dan danas.
moj drugar ima frenda kom je nadimak "svinja"
mislim da mu je to ostalo iz perioda kad su bili na nekoj exkurziji valjda, pa za ruchak dobili pasulj sa kolenicom sa sve onom debelom kozurom. lik skine kozuru, stavi je na chlanak oko ruke kao znojnicu i obrishe njome chelo![]()
![]()
proceed
(do duse zvuci malo glupo kada nekom kazes "Hey telefonom, sta se radi..."
Posted 07 March 2005 - 22:32
Posted 07 March 2005 - 22:34
Sta se sve ne koti podno Fruske Gore tom Vrdniku, Ultraspravosi, Dokic, Dunadan, sta kampovali sa izvidzacima ili ono skoknete iz NewSad na kupanje.jednu drugaricu zovemo Vegeta, jer je jednom pomenula vegeta ali sa kratkosilaznim akcentom na prvo e. nju takodje zovemo i Osunchani Reptil jer je na terenu u Vrdniku lezala svaki dan pored bazena, ukochena po par sati, okrenuta prema suncu.
Posted 07 March 2005 - 22:38
jok vala, vec u Vrdniku ima krasni hotel Termal sa krasnim otvorenim (und zatvorenim) bazenom gde ima tona zabaSta se sve ne koti podno Fruske Gore tom Vrdniku, Ultraspravosi, Dokic, Dunadan, sta kampovali sa izvidzacima ili ono skoknete iz NewSad na kupanje.
Posted 07 March 2005 - 23:58
kad vec trolujete kod Vrdnika... secam se da sam kao mali (kao odem kod babe i dede u vikendicu- u Vrdniku)) gledao kako hvataju zabe stolicom!!!!... na svu srecu nije bilo punoglavaca, samo velike zabe tako da ih primetish sa vece razdaljine i imash vremena da se sklonish. mada od tih vodozemaca i riba, meni su u najlepshem secanju ostale girice sa istog bazenajok vala, vec u Vrdniku ima krasni hotel Termal sa krasnim otvorenim (und zatvorenim) bazenom gde ima tona zaba
Posted 08 March 2005 - 00:04
Edited by uros_s78, 08 March 2005 - 00:16.
Posted 08 March 2005 - 00:13
čuj, Duno, ne vidim ništa loše u postupku tvoje frendice: zlatno sunce predstavlja izvor svih naših snaga...jednu drugaricu zovemo Vegeta, jer je jednom pomenula vegeta ali sa kratkosilaznim akcentom na prvo e. nju takodje zovemo i Osunchani Reptil jer je na terenu u Vrdniku lezala svaki dan pored bazena, ukochena po par sati, okrenuta prema suncu.
Posted 08 March 2005 - 00:17
da, deca tog uzrasta često umeju da budu nepotrebno surova...U osnovnoj me zvali Shlogi...
Posted 08 March 2005 - 00:19
Pa sto nisi quoteovao ceo deo posta...da, deca tog uzrasta često umeju da budu nepotrebno surova...
Posted 08 March 2005 - 00:22
Posted 08 March 2005 - 02:56
Poslednji put pre prethodnog leta nije bilo zaba ali hotel koji neki zovu i stacionar lico je samo bolestan da dodjes. Preko puta neki turbofolk letnjikovac.jok vala, vec u Vrdniku ima krasni hotel Termal sa krasnim otvorenim (und zatvorenim) bazenom gde ima tona zaba