Jump to content


Photo

EXPLORER ILI...


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
92 replies to this topic

#91 Glas RazumaN

Glas RazumaN
  • Members
  • 2,538 posts

Posted 26 September 2005 - 18:02

imala sam svojevremeno Operu, ali je jako lose radila i na kraju je otisla k vragu skroz. ne znam zasto, ali eto. firefox mi je jos instaliran, ali ni on ne radi bogzna kako, mada sam ga setovala. njega podignem povremeno, ali brzo odustanem...

<{POST_SNAPBACK}>


Probaj onda ovu novu free verziju 8.5, iako sam i sa starim bio zadovoljan (7.54) u ovoj novoj su doterali sve shto je manjkalo tako da je ukupni utisak, iako je ranije bio odlichan, sada josh bolji... :lol:

#92 milosxp

milosxp
  • Members
  • 123 posts

Posted 28 September 2005 - 17:07

Opera 8.5 definitivno najbolji Internet(web) browser

Opera je kompaktan Web čitač koji koji poseduje sve što je jednom programu takvog tipa potrebno za rad. U samo par megabajta smešteno je neverovatno mnogo opcija. Tu se nalazi potpuno funkcionalan klijent za elektronsku poštu i pregled diskusionih grupa, deo za prenos fajlova (koji podržava nastavak prekinutog prenosa!!!) itd.

U ovoj verziji implementirani su svi najnoviji protokoli vezani za Internet, a ona predstavlja i prvi čitač sa ugrađenom kompletnom podrškom za WAP i RSS. Takođe, iz Opere se može direktno postaviti kljucna rec za pretragu na nekoliko najpoznatijih pretrazivaca za pretraživanje, a ugrađen je i klijent za instant poruke koji je kompatibilan sa ICQ-om. Takođe, od ove verzije program se može menjati putem skinova.

http://www.opera.com/

#93 Bruno 69

Bruno 69
  • Members
  • 56 posts

Posted 28 September 2005 - 19:16

Svojevremeno sam koristio Operu, probao sam jos neke ali sve ih je usio Maxton sa mnogo opcija. Svako moze da proba pa sam da izabere sta mu se najvise svidja, ukusi su razliciti. :lol: