Zna li neko...
Posted 26 February 2005 - 22:14
Posted 26 February 2005 - 22:17

Haski lobista

Posted 26 February 2005 - 22:49
sve može da se napravi, pitao ja. u izlogu pun k britanskih zastava, ebo ih union džek. nijedna američka, valjda su sve te žene oćoravile od šivenja, pa ne mogu da budže svih 50 zvezdica....
e, da, radnja se zove "Radna žena".
Posted 26 February 2005 - 22:50

Haski lobista

trol:
nema to nigde... koja ti drzava treba? idi isrepd njihove ambasada u 3 ujutru i skidaj je sa zgrade, a ako te cuvar pita shta radish ti reci da si iz te zemlje i da te je uvatila nostalgija.
Letos sam trazio sa prijateljima (internationals) one obicne atletske bele majce sa orlom i "Serbia and MOntenegro" i nigde nisam moga da nadjem. Beograd nema ni jedu jedinu hebenu radnju suvenira za turiste. a BGD izlog ima samo "free Bre" i neke majce sa simbolima i asocijacijma beograda (design BGD)
voz
Posted 26 February 2005 - 22:52
sve može da se napravi, pitao ja. u izlogu pun k britanskih zastava, ebo ih union džek. nijedna američka, valjda su sve te žene oćoravile od šivenja, pa ne mogu da budže svih 50 zvezdica....
e, da, radnja se zove "Radna žena".
je l' ti rucni rad? za takve deru mnoooogo... one 2 sa 1metrom kostaju po 50-60 evrica koliko ja znam (toliko sam barem ja platio pre dve godine
Posted 26 February 2005 - 23:14

Haski lobista

nope, neither...

guess again
spijun
Posted 26 February 2005 - 23:14
A cijena, prava sitnica, cenim ?
Tnx. Sad samo da skupim i pare..

Posted 26 February 2005 - 23:52
Posted 28 February 2005 - 19:17
I poskupeli su neshto u poslednje vreme(poslednjih godinu dana)
Posted 01 March 2005 - 04:52
Mi kada smo docekivali TitU i SIlasija smo mahali tak'ima papirnatima. Bilo to u proslom veku.
Posted 01 March 2005 - 09:24
OOO, kolega pionir?!
Posted 01 March 2005 - 11:17
Posted 01 March 2005 - 11:21

Haski lobista

trol:
nema to nigde... koja ti drzava treba? idi isrepd njihove ambasada u 3 ujutru i skidaj je sa zgrade, a ako te cuvar pita shta radish ti reci da si iz te zemlje i da te je uvatila nostalgija.
Letos sam trazio sa prijateljima (internationals) one obicne atletske bele majce sa orlom i "Serbia and MOntenegro" i nigde nisam moga da nadjem. Beograd nema ni jedu jedinu hebenu radnju suvenira za turiste. a BGD izlog ima samo "free Bre" i neke majce sa simbolima i asocijacijma beograda (design BGD)
voz
Bas me zanima kako neko sa SI znak avatarom moze da trazi majice sa dvoglavom pticurinom,tj.orlusinom!Kakav si mi ti levicar!

Posted 01 March 2005 - 11:27

Haski lobista

trol:
voz
Bas me zanima kako neko sa SI znak avatarom moze da trazi majice sa dvoglavom pticurinom,tj.orlusinom!Kakav si mi ti levicar!

Meni je ista stvar zaparala oko!

Posted 01 March 2005 - 22:34
Nego kako! Cak se secam i filma "Modesty Blaise", a ne samo stripa.