QUOTE
Inace, molim vas da ubuduce produbite recepte, koliko vremena se kuva/pece itd. ili da ostavite broj telefona pa da vas mi neiskusne kuvarice kontaktiramo u toku pripremanja hrane radi detaljnijih instrukcija kao sto je obicaj sa mamom
Osh' i crteze, da bude jasnije?
Nije shtos, tako mi mama crtala listove kupusa i mesto gde treba fil da stavim,
pa kako se koja strana zamotava......evo, Hawk je u formi.....on ce to...
Ja sarme pravila pre mesec dana, dosta je....i to
bez zaprske.....
Jedan momacki recept, na brzaka, pasta......mediteranea, kampersko omiljeto.
Obariti al dente testo (kratke, grkljancice i sl) - dovoljno 200-300 gr
Na maslinovom ulju kratko proprziti
ljutu seckanu papricicu (koliko mozete podneti), 5-6 sitno seckanih cenova belog luka, ubaciti testo, promesati i malo
sve to muljati na ringli, skloniti. Posuti obilno parmezanom.