Jump to content

Photo

ZAŠTO...

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
10 replies to this topic

#1 kuravrtilo

kuravrtilo
  • Sleepers
  • 61 posts

Posted 25 February 2005 - 21:20

Sa ovim donacijama japanskih autobusa i novčanih sredstava,polako se gubi draž života u Beogradu.

Sve ispravno...politički korektno...mnogo je bre...

Već skoro godinu dana evo dok se ja vozih nijednom nije spala trola na trolejbusu...što je u suštini rušenje jednog tradicionalnog kulturnog standarda u Srba...jer obično tada dok majstor izađe i nateže one kanape celokupni trolejbus mu se lepo najebe majke,izbaci stres iz sebe i onda svi opušteni odu kući.

A ovako...zlo i naopako...

#2 ceres

ceres
  • Members
  • 566 posts

Posted 25 February 2005 - 21:28

Sedi na 22L i na okretnici na Krstu ce ti spasti 86%

#3 johnnioza

johnnioza
  • Members
  • 1,480 posts

Posted 25 February 2005 - 21:39

Spadaju, spadaju...
U novogodishnjoj vecheri hvatao sam trolu na Slaviji ka Crvenom Krstu, medjutim, trola spade pre nego shto je trolejbus i krenuo. Onda se nesrecni vozach lomatao 15-ak minuta na krovu svog vozila, pa je nekako uspeo da sredi stvar. Trolejbus je krenuo, ali taman kada je zamalo izashao iz kruznog toka - oped spade trola. Pa josh 10-ak minuta akcije. Srecom, predosetio sam da ce neshto krenuti naopako, pa sam krenuo na zur pola sata ranije od dogovorenog vremena...

#4 balu

balu
  • Members
  • 896 posts

Posted 26 February 2005 - 01:39

Pa to bi bilo shtrashno da ne shpadaju. A i kondomi shpadaju. Shpadaju, kad vam kazem.

#5 Balttazar

Balttazar
  • Members
  • 2,428 posts

Posted 26 February 2005 - 09:22

QUOTE(balu @ 26 Feb 2005 01:39)
A i kondomi shpadaju. Shpadaju, kad vam kazem.

spadanje kondoma je posledica spadanja "onog sto je u njemu"

#6 m

m
  • Members
  • 1,696 posts

Posted 26 February 2005 - 11:03

Sad si mu reko. laugh.gif

#7 Hefestus

Hefestus
  • Members
  • 6,822 posts

Posted 26 February 2005 - 16:41

Mogli bi bar da operu trole i buseve, koji prolaze kroz sam centar, ako ne druge -> jebote voda ne kosta nista? Ne znam zasto gradska vlada ne donese ??? zakon pa za svaki prljavi bus 100,000 din. Ako mogu sa japanskim busevioma, mogui i sa postojecim kantama. Nije sramota nemati ali je sramota biti aljkav i strokav.

huh.gif huh.gif mrzim hate od kada otvorim oci. Ali to sa strokavim prevozom je stvarno bruka.

Inace spadaju trole, u Vasinoj na skretanju za Z. Jovinu vidim svakodnevo smile.gif

#8 *lignjoslav*

*lignjoslav*
  • Members
  • 171 posts

Posted 04 March 2005 - 20:04

Uvek su se u ovoj oblasti istcale tri linije: 22,29 i 41...

Kome tu nije nijednom spala,nikad neće...

Inače ovo što piči na Zvezdaru...tamo se polako gubi tradicija...retko spadaju...

#9 Zeka Peka

Zeka Peka
  • Members
  • 3,687 posts

Posted 04 March 2005 - 20:22

QUOTE(Hefestus @ 26 Feb 2005, 17:41)
Inace spadaju trole, u Vasinoj na skretanju za Z. Jovinu vidim svakodnevo smile.gif

huh.gif

Ваљда мислиш на Добрачину.

Иначе, тролејбуси не раде бар једном недељно, тј. нешто "цркне", па онда дође онај камион са дизалицом и два човека који горе "нешто чачкају" док не проради.

Једном сам се возила 41. кад је трола пала на сред Мостарске петље... Возач није успео да је оспособи, а ми смо, тако, на сред улице претрчавали у 40. који је, хвала богу, ишао одмах иза! blink.gif

#10 reg

reg
  • Members
  • 4,229 posts

Posted 05 March 2005 - 03:16

Otvorim danas ovaj topik i...spadne trola 29ci pre maratonca, ja zakasnim na hanu i njene sestre i zavrsim sa progutanim polemikama Desnice iz stubova za 100 dinara i vocnim cajem pokusavajuci da ubijem tri preostala sata do made in serbia. Opasno ste me izbaksuzirali.

#11 kuravrtilo

kuravrtilo
  • Sleepers
  • 61 posts

Posted 05 March 2005 - 03:19

QUOTE(reg @ 5 Mar 2005, 03:16)
Opasno ste me izbaksuzirali.

No problem.

Sve ide u rok službe.