A što nećeš zečeve i pse, a hoćeš, na primer, konje ili krave? Zašto je zec privilegovan u odnosu na konja?

Ubiti zbog mode?
Posted 01 March 2005 - 12:57
A što nećeš zečeve i pse, a hoćeš, na primer, konje ili krave? Zašto je zec privilegovan u odnosu na konja?
Posted 01 March 2005 - 13:04
kazu cuvajte ih za testove

khm khm a to je za 2 meseca

Posted 01 March 2005 - 21:00
A sta te se, mislim, tice? Valjda i kafana sme da ima svojih tajni...
Edit: Tasko Nacic je tako nesto rekao u predstavi Radovan III
Edited by kirhof, 01 March 2005 - 22:31.
Posted 01 March 2005 - 21:16
Kafana?

Posted 01 March 2005 - 23:48
to mu se po glavi vrzma

Posted 02 March 2005 - 09:40

Posted 02 March 2005 - 11:16

Zameni "preozbiljni" sa "zadrti"

Taskov citat: "Sta me se to bas smatra" iz filma "Davitelj protiv davitelja" (inace moj omiljeTi i cesto korisceTi - pasuje u svakoj prilici

Posted 02 March 2005 - 12:51
"Ko ne voli karanfile, ne zasluzuje da zivi".
A onda krenuo da davi.
Posted 11 March 2005 - 02:03
the velvet underground pjesmica bi trebalo da...sta?Ti govoris o mnogima od nas... i nasim rodjacima, prijateljima.
Lakse malo. Ako ti je stalo do zivotinja, to sigurno nije dobar PR za tvoj cause. A ako ti nije stalo do zivotinja, vec bi samo da nekog nazoves "debilom" 'cause it makes you feel good... u tom slucaju, moje saucesce na tome kakva si osoba.
EDIT. nevezano@fursmozebitilekovit.com
to nije bio pr
ako i kad budem to radila, bice profi odradjeno, nema problema.
a mnogi od vas,i vasi(i moji) rodjaci i prijatelji-sta da radim, nemam visoko misljenje o modnoj industriji,
a posebno u kombinaciji sa klanjem zbog krzna, e da bi neko bio lep.
a topic nije o sjajnim koznim cizmama.
i vi sad relativizujte.
za vredjanje, izvinjavam se, trebalo je da preciziram da ne mislim na osobe u celosti, vec na te postpuke. a i to malo lakse podnosim kod seniora.
glupo mi je sad da pisem da li mi je stalo do zivotinja ili ne.
i da, ja sam jedna grooozna osoba. mnogo volim da vredjam, i jedva cekam da neko
odere zmiju za rukavice, ili npr. da dresira mecku na 'tiganju', da lovi iz sporta, da dresira pse da se bore...sve to jedva cekam
samo da bih mogla svojoj pakosnoj prirodi da dam malo oduska i da
vredjam: tad sam najsrecnija.
Posted 11 March 2005 - 10:35
Ma zivele zmije!odere zmiju za rukavice,
Samo da su one nama zive i zdrave, a ljude ko ..., oni su ionako mahom gadni i grozni.
Inace pre neki dan videh vest kako su tuzili nekog tipa jer je ubio par zmija u svom bunaru, mislim stvarno

Posted 11 March 2005 - 16:34
stvarno ne znam kako si uspela to da zakljucis.Samo da su one nama zive i zdrave, a ljude ko ..., oni su ionako mahom gadni i grozni.
ako je to bila ironija na moj racun, nije ti bas dobra,
jer iz
'nek su zmije zive i zdrave'(a to su tvoje reci)
nikako ne proizilzi da
'ljude ko ...' (opet tvoje reci)
niti sam pomislila da su gadni i gorzni, i jadno je da mi to 'trpas' u post
aj zdravo
Posted 14 March 2005 - 11:38
Ti jesi spomenula zmije u kontekstu "jadne one" i to je jedino sto ima veze sa tobom. Onda sam se setila i one kretenske vesti o zmijama u bunaru, a posto sam bila generalno iznervirana tog dana odreagovala sam u istom postu i na te teorije o "divnim zivotinjama i gadnim ljudima" koje se ovde svaki cas iznose.
Posted 15 March 2005 - 13:45
moja drugarica non-stop place kad ovulira.