Jump to content

Photo

Ubiti zbog mode?

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
57 replies to this topic

#31 Hippie

Hippie
  • Members
  • 4,385 posts

Posted 27 February 2005 - 22:46

QUOTE(Teja @ 27 Feb 2005, 22:21)
Mogla bi da uzmes svoju tasnu i cizme i stavis jedno slatko malo tele i pokazujes
mu tatu i mamu.

Cemu to sve ?

blink.gif koje sve to?

unsure.gif

#32 barracuda

barracuda
  • Members
  • 8,995 posts

Posted 28 February 2005 - 00:04

Nekada su bunde imale vecu vrednost nego danas,iz prostog razloga sto je zivotinje bilo teze uloviti kopljima i strelama nego puskama i kojekakvim modernim naoruzanjem.Samim tim je i odstrel bio manji,a krzna su bila simboli prestiza ili statusa.Industrija nije postojala,pa nije bilo ni potrebe bezocno istrebljivati zivotinje.

Razumeo bih "iskazivanje ljubavi" ako bi se zeni dopao poklon u vidu krzna,a da se trebalo ITEKAKO pomuciti oko ulova.Setanje po modnim pistama s komadima nesrecnih bica na sebi,ili firmirana krznata roba koja visi po izlozima-to ne zelim da razumem. dry.gif

Samo jednu stvar opravdavam-ako neko ubije stetocinu na selu a da nesto upotrebljivo od odstreljene zivotinje zadrzi kao suvenir.

#33 Hella

Hella
  • Sleepers
  • 6,199 posts

Posted 28 February 2005 - 00:05

QUOTE(comment)
kao gadno im kada pipnu dlakave noge?

"имам жену чупаву по сицу,
мораћу је водити под брицу"
rolleyes.gif

#34 comment

comment
  • Sleepers
  • 23 posts

Posted 28 February 2005 - 00:09

ja je ne bih vodio kod brice, sta fali prirodno, pa razdeljak laugh.gif

#35 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 28 February 2005 - 01:17

2 comment
..............................

Doduse, sve sto si nazvrljao zasluzuje mozda samo - no comment.
Jer po stilu, - kao da si zavrsio samo neparna odljenja u osnovnoj skoli za slabovide. A parne razrede u "specijalnom odeljenju". Bice da si od straha begao sa casova biologije.
Sve ti se pobrkalo oko dlaka i zivotinja.

A i sam kazes:
>> ... Tacnije nije mi jasno zasto se zene onoliko besumucno trude da se oslobode dlakustina, kada posle jos placaju da dlake neke namucene zivotinje kace po sebi? ... <<

Vidi se, - jos mnogo toga moras da ucis o zivotu. Da ne kazem - o zenama. Zato sto ih u svom nepatvoreno dubokom neznanju - vredjas. Mislim, - simpa si ti, - ali neuk i preplasen.
Stra' te da pipnes dlakave noge? A malo ... vise?
E, ostadoh bez reci, crni sine, - kakva tebe sve otkrica jos ocekuju! Ti bi reko' - bas jezivo!
No comment!

Nego, - umes li ti da citas? Kako ti uopste, polazi za rukom da se ulogujes na 4um?
Koliko cenim radis negde u pisarnici - papiri, uverenja i pecati su ti vokacija? Bice da si neki fenomen - iz puberteta direktno presao u pemziju, - sve neke krstenice, dozivotne LK i slicno?
Bas si me nasmejao: "zaustaviti lavinu"?

Setih se slicne pesme iz '72: ... "Plima"
Bila je to sjajna sarajevska grupa. I rahmetli Davorin Popovic "Pimpek".
Ti si samo - pimpek.

Nisi trebao bezati sa casova biologije. Naucio bi nesto o evoluciji. Da se, recimo, sekvoja ne ukljanja nekoj leskovoj sibljiki. Trsi se - ko ti brani? Ne obaziri se na motorke radnika Gradskog zelenila koji bi da krche. To je Lajf. Ne kukaj za mesto - bori se. Doduse, ti pripadas "usmerenoj generaciji". To su oni koji vicu: razlaz petikantropi, - ide sestikantrop! Blago tebi, sta ti sve ne znas!

Nemas postovanja prema "smezuranim baljezgarima"? Ma da se ti meni ne zalis na nesrecno detinjstvo?
Sorry, - ne mogu ti pomoci. Dosao si na 4umche da trazis "ljubav & razumevanje"? Bolje da to radis na pijaci. Tamo su, za novce, spremni da ga pruze. Kao i svuda.

I ne prebacuj mi za "bolji svet", - za koji me iskreno zabole uvo. Pogotovu "drasticno bolji"!
Ma, evo ti ga citav! Sa svim partijama. Brines o mojim partijama - a stra' te dlakavih zenskih nogu?

Ti si borac bez mane - sa revolucionarnom ostrim oruzjem u ruci: brijacem "Bic" za jednokratnu upotrebu. Bice da se on kod tebe ne tupi, - traje po vise dana. Mogu samo da zamislim sta se dogadja kad ga uzmes u drktave ruke! No, ne brigaj, drkto' - ne drkto', isto ti se 'vata. Stalno ce gledas jedan isti horor film: lokve krvi, mrznju, podeljenost, "sexisticke matorce" (opa!). Zaista - to je frojdovski SF fleshbek.
No comment.

A za moje "bake" ne brini. Ja sam dva puta sretno razveden. I, zamisli, - obe imaju bundu / bunde. Prva je udata po cetvrti put, a druga se nesto predomislja - i treci put bi. Prva obozavala / obozava macke, druga - pse. Prvu cujem samo preko telefona, drugu vidim (skoro) svaki dan (druga me i cita na 4umu). Zamisli tog cuda - neko bi stalno da ih zeni! Doduse, moram da priznam - obe su strankinje.
Skidam im kapu (krznenu)!

A ti kazes - "avanture i umotrovine". Samo si za ovo pogodio.
Ostalo je skoro za - "no comment", ali mislim nesto, daj Kinik, - ucini mu. Ipak to mu je 28. post, i to bas 28. februara 2005. Da je prestupna - cekao bi me cetiri godine.

Ajd' uzdravlje, - da porastes veliki i pametan!

PS.
I ne boj se dlakavih zenskih nogu. To je danas - normala.
One koje nemaju dlakave noge - zaostale su u razvoju.

...

#36 Gojko & Stojko

Gojko & Stojko
  • Members
  • 3,000 posts

Posted 28 February 2005 - 02:26

Bio jedan Timoti sto se igrao sa grizlijima, i tvrdio da su miroljubivi.

A i krokodili su bas onako slatki. Pa se ubise svesni omladinci zatvarajuci farme odakle se prodaje malo koza, malo meso (u sto je dobra snicla od krokodila u Tai sosu od limete, na kremu od kokosa). Tu ne pomaze ni Stevo Krajki ...

Share & Enjoy

#37 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 28 February 2005 - 02:42

QUOTE(Gojko & Stojko @ 28 Feb 2005, 12:26)
A i krokodili su bas onako slatki.

yowsa!

Now that's what I call a CROC! blink.gif blink.gif

#38 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 28 February 2005 - 02:47

QUOTE(kingmaker @ 25 Feb 2005, 02:06)
a debili koji nose krzno...debili...seljancure...

Ti govoris o mnogima od nas... i nasim rodjacima, prijateljima.

Lakse malo. Ako ti je stalo do zivotinja, to sigurno nije dobar PR za tvoj cause. A ako ti nije stalo do zivotinja, vec bi samo da nekog nazoves "debilom" 'cause it makes you feel good... u tom slucaju, moje saucesce na tome kakva si osoba.

EDIT. nevezano@fursmozebitilekovit.com

Shiny, shiny, shiny boots of leather
Whiplash girlchild in the dark
Clubs and bells, your servant, don’t forsake him
Strike, dear mistress, and cure his heart

Downy sins of streetlight fancies
Chase the costumes she shall wear
Ermine furs adorn the imperious
Severin, severin awaits you there

I am tired, I am weary
I could sleep for a thousand years
A thousand dreams that would awake me
Different colors made of tears

Kiss the boot of shiny, shiny leather
Shiny leather in the dark
Tongue of thongs, the belt that does await you

Severin, severin, speak so slightly
Severin, down on your bended knee
Taste the whip, in love not given lightly
Taste the whip, now plead for me

I am tired, I am weary
I could sleep for a thousand years
A thousand dreams that would awake me
Different colors made of tears

Shiny, shiny, shiny boots of leather
Whiplash girlchild in the dark
Severin, your servant comes in bells, please don’t forsake him

Edited by Indy, 28 February 2005 - 03:39.

#39 modestyblaise

modestyblaise
  • Members
  • 398 posts

Posted 28 February 2005 - 15:40

Joooj, Comment, pa gde si nam se nameracio na gosin Kinika?! Samo nam je sad to trebalo da ga raspaljujes i na ovom topicu! Avaj! (Da notiram da ne spadam u bas mlade)

#40 gladni_student

gladni_student
  • Banned
  • 166 posts

Posted 28 February 2005 - 15:48

QUOTE(Kinik @ 28 Feb 2005, 01:17)
Ipak to mu je 28. post, i to bas 28. februara 2005. Da je prestupna - cekao bi me cetiri godine.

Ajd' uzdravlje, - da porastes veliki i pametan!

citam citam citam laugh.gif umirem od smeha i nalecem na ovo gore blink.gif e steta tu si mu ga bas dao do maximuma,pa kako bre,svaka godina ima at least 28 dana u februaru,aj brzo na edit,pa da post bude stvarno cakum pakum ph34r.gif

#41 Fact

Fact
  • Members
  • 316 posts

Posted 28 February 2005 - 17:06

cuti gladni wink.gif

da ne razjaris duhove proslosti laugh.gif

#42 kirhof

kirhof
  • Members
  • 404 posts

Posted 28 February 2005 - 17:43

Apsolutno se slazem sa svima koji su protiv ubijanja zivotinja zbog krzna. Krajem prosle godine sam bio sokiran kada sam kod Bezistana video sal od zecjih repova.

Ali sta je sa biljakama? Koliko biljaka godisnje biva brutalno pocupano zbog pamuka i lana? Zar ne postoji ogromna svetska industrija koja se time bavi?

Sta je sa insektima? Citave milijarde larvi svilenih buba bivaju ubijene svake godine zbog svile. Hiljade tona dudovog lisca se pocupa da bi se sve te larve "proizvele".

Mislim da je ubistvo svakog zivog bica jednako strasan zlocin sve jedno koja je vrsta ili motiv u pitanju.

Resenje je u genetskom inzenjeringu. Da li se secate kada u romanu "Autostoperski vodic kroz galaksiju" Artur, Ford, Zaphod i Trilijan odu u "Restoran na kraju Vaseljene"? Na meniju se nalazi zivotinja slicna kravi koja je genetski modifikovana tako da moze jasno da kaze da zeli da bude pojedena...

Do tada, planiram da jedem sve sto mogu sebi da priustim (osim zercova, pasa i macaka), da nosim svoju ruznu, ali jako toplu bundu s pocetka osamdesetih (od kravlje koze, postavljena vestackim krznom), svoju vunenu kapu, pamucne trenerke... tongue.gif

#43 ceres

ceres
  • Members
  • 566 posts

Posted 01 March 2005 - 12:14

koordinatorka, pomagaj!
nesto ne sljaka

#44 Fact

Fact
  • Members
  • 316 posts

Posted 01 March 2005 - 12:43