Posted 28 February 2005 - 01:17
2 comment
..............................
Doduse, sve sto si nazvrljao zasluzuje mozda samo - no comment.
Jer po stilu, - kao da si zavrsio samo neparna odljenja u osnovnoj skoli za slabovide. A parne razrede u "specijalnom odeljenju". Bice da si od straha begao sa casova biologije.
Sve ti se pobrkalo oko dlaka i zivotinja.
A i sam kazes:
>> ... Tacnije nije mi jasno zasto se zene onoliko besumucno trude da se oslobode dlakustina, kada posle jos placaju da dlake neke namucene zivotinje kace po sebi? ... <<
Vidi se, - jos mnogo toga moras da ucis o zivotu. Da ne kazem - o zenama. Zato sto ih u svom nepatvoreno dubokom neznanju - vredjas. Mislim, - simpa si ti, - ali neuk i preplasen.
Stra' te da pipnes dlakave noge? A malo ... vise?
E, ostadoh bez reci, crni sine, - kakva tebe sve otkrica jos ocekuju! Ti bi reko' - bas jezivo!
No comment!
Nego, - umes li ti da citas? Kako ti uopste, polazi za rukom da se ulogujes na 4um?
Koliko cenim radis negde u pisarnici - papiri, uverenja i pecati su ti vokacija? Bice da si neki fenomen - iz puberteta direktno presao u pemziju, - sve neke krstenice, dozivotne LK i slicno?
Bas si me nasmejao: "zaustaviti lavinu"?
Setih se slicne pesme iz '72: ... "Plima"
Bila je to sjajna sarajevska grupa. I rahmetli Davorin Popovic "Pimpek".
Ti si samo - pimpek.
Nisi trebao bezati sa casova biologije. Naucio bi nesto o evoluciji. Da se, recimo, sekvoja ne ukljanja nekoj leskovoj sibljiki. Trsi se - ko ti brani? Ne obaziri se na motorke radnika Gradskog zelenila koji bi da krche. To je Lajf. Ne kukaj za mesto - bori se. Doduse, ti pripadas "usmerenoj generaciji". To su oni koji vicu: razlaz petikantropi, - ide sestikantrop! Blago tebi, sta ti sve ne znas!
Nemas postovanja prema "smezuranim baljezgarima"? Ma da se ti meni ne zalis na nesrecno detinjstvo?
Sorry, - ne mogu ti pomoci. Dosao si na 4umche da trazis "ljubav & razumevanje"? Bolje da to radis na pijaci. Tamo su, za novce, spremni da ga pruze. Kao i svuda.
I ne prebacuj mi za "bolji svet", - za koji me iskreno zabole uvo. Pogotovu "drasticno bolji"!
Ma, evo ti ga citav! Sa svim partijama. Brines o mojim partijama - a stra' te dlakavih zenskih nogu?
Ti si borac bez mane - sa revolucionarnom ostrim oruzjem u ruci: brijacem "Bic" za jednokratnu upotrebu. Bice da se on kod tebe ne tupi, - traje po vise dana. Mogu samo da zamislim sta se dogadja kad ga uzmes u drktave ruke! No, ne brigaj, drkto' - ne drkto', isto ti se 'vata. Stalno ce gledas jedan isti horor film: lokve krvi, mrznju, podeljenost, "sexisticke matorce" (opa!). Zaista - to je frojdovski SF fleshbek.
No comment.
A za moje "bake" ne brini. Ja sam dva puta sretno razveden. I, zamisli, - obe imaju bundu / bunde. Prva je udata po cetvrti put, a druga se nesto predomislja - i treci put bi. Prva obozavala / obozava macke, druga - pse. Prvu cujem samo preko telefona, drugu vidim (skoro) svaki dan (druga me i cita na 4umu). Zamisli tog cuda - neko bi stalno da ih zeni! Doduse, moram da priznam - obe su strankinje.
Skidam im kapu (krznenu)!
A ti kazes - "avanture i umotrovine". Samo si za ovo pogodio.
Ostalo je skoro za - "no comment", ali mislim nesto, daj Kinik, - ucini mu. Ipak to mu je 28. post, i to bas 28. februara 2005. Da je prestupna - cekao bi me cetiri godine.
Ajd' uzdravlje, - da porastes veliki i pametan!
PS.
I ne boj se dlakavih zenskih nogu. To je danas - normala.
One koje nemaju dlakave noge - zaostale su u razvoju.
...