Jump to content


Photo

DS ce mozda podrzati Vladu?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
17 replies to this topic

#16 Diskutant

Diskutant
  • Members
  • 8,262 posts

Posted 24 January 2005 - 18:57

Kao sto je nekada Milosevic hapsio po ulicama i slao ljude na front pa im zatim upisivao da su "dobrovoljci", tako ce kostunica da pohapsi begunce i da ih isporuci Hagu kao "dragovoljce".

Uostalom, ne bi bilo prvi put.

#17 Zmitjkoe

Zmitjkoe
  • Members
  • 4,978 posts

Posted 24 January 2005 - 19:42

QUOTE(sirmium @ 24 Jan 2005, 14:20)
Sta se suska.....u slucaju hapsenja podrsku dace Boris ovoj Vladi na par meseci?

Ha, ha, koja glupost. Ova vlada ne moze da prezivi izvoz generala, jer ju je Kalasnjikov tako sklepao. Kalasnjikov ne isporucje osumnjicene zlocince zato sto ih voli ili sto je nazi-onaliSSta ili patriJota vac zato sto bi mu to bila poslednja stvar koju je kao premijer uradio.

#18 Dubravka

Dubravka
  • Members
  • 4,879 posts

Posted 24 January 2005 - 19:58

Cela ova prica je krenula od izjava koje je u Kaziprstu dao Goran Svilanovic... Jednu sam vec postovala, ali mislim da je ova recitija, pa evo:

"... Ja ne mogu da govorim u ime DS-a, bez obzira što sam poslanik na listi DS-a. Ali, recimo, ako bi me pitali, ako bi me Boris Tadić pitao, ja bih bio spreman da dam savet i da kažem – Znaš šta? Treba ohrabriti predsednika vlade da dovrši jedan od poslova, i da mu to bude veliki uspeh. Neka dovrši saradnju sa sudom u Hagu, neka izruči trojicu generala. Pružite mu ruku spasa i recite – Nećemo obarati vladu - ukoliko taj posao uradi, a napuste ga i SPS i radikali koji sada podržavaju i održavaju tu vladu. Dakle, moj savet bi bio DS-u: Sedite za sto i recite – Ako to obavite, drugi vas napuste, mi nećemo obarati vladu, podržaćemo je uz jedan dogovor o tome koji je to vremenski period koliko će ta vlada trajati i koje poslove bi trebalo da obavi za to vreme, pa ćemo onda...''

Tako da - otkud tolika potreba da se izjasnjavate o necemu sto uopste nije poteklo od DS-a?! huh.gif (bar za sada)

Balkanski sindrom... seir, seir... volite, a? tongue.gif