Jump to content


Photo

Gledajte Bebu Popovica na TV B92 u 21.cas u ponede


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
304 replies to this topic

#271 murga_nbgd

murga_nbgd
  • Members
  • 332 posts

Posted 27 January 2005 - 02:01

QUOTE(Emboy @ 27 Jan 2005, 01:13)
No, Djindjic se nije predavao i ubrzo je shvatio da dolazak na vlast mora pratiti i etabliranja u bezbednosnim strukturama. Tu je pametno bilo poznanstvo sa Jovicom Stanisicem (uzgred Stanisic se posvadjao sa SM i tu su se nasli, medjutim prijateljstvo sa Djindjicem bilo je iskreno i zato je on od strane Kostunice i njegove hunte ekspedovan za Hag - tj. iz ciste pakosti mrtvom Zokiju. Evo Stanisic je vracen !)

A zemlja je ploca koja pociva na ledjima kornjaca...

AAALLOOOOOOO,JEL` VI CITATE STA PISETE,LJUDI?!?! wacko.gif frusty.gif

#272 yoyoman

yoyoman
  • Members
  • 846 posts

Posted 27 January 2005 - 08:01

Bebo, bravo za ovaj intervju!
Prvi put da neko ovako otvoreno razgoliti sljam koji orgija Srbijom.
Svaka cast!

#273 ion

ion
  • Members
  • 2,064 posts

Posted 27 January 2005 - 08:53

QUOTE(Emboy @ 27 Jan 2005, 01:13)
QUOTE(ion @ 26 Jan 2005, 09:56)
QUOTE(Emboy @ 26 Jan 2005, 02:19)
ja mislim da je Djindjica ubio Legija i to iz cistog kaprica tj.:

u jednom momentu Djindjic je resio da pusti Legiju niz vodu. To je normalno medju politicarima i oni se svadjaju i mire kao deca. Ono sto je Djiki zaboravio u tom momentu je da JSO i Legija nisu politicari vec klasicna mafija koja ne prasta.

Ne verujem u sve sto je rekao taj Beba i pre mi se cini da su mnogi sokirani bili ubistvom Djindjica, a kako su manje vise mnogi ga i mrzeli bilo je i straha. Pa ipak Djindjic nije bio covek koji se morao ubiti. Pre svega sa njim je uvek moguc bio dijalog, to nije bio neki satrap koji se morao smaknuti.

mda. dry.gif

Ali, kao polaznu činjenicu uzimaš da je Zoran bio u nekakvom "talu" sa Ulemekom, pa ga je posle "pustio niz vodu"...
To je klasičan "argument" koji ti i tebi slični već skoro 2 godine proturate s nadom da će jednog dana biti prihvaćen kao "istina" dry.gif

E, pa nije.

Djindjic i jeste bio u dilu sa Ulemekom, o tome je govorila i njegova supruga Ruzica kao sto se zna da su imali razgovor 5.okt.

kako je do toga doslo ?

Jos od 90-te najpre Vuk, a onda i drugi opozicionari stalno su govorili da eto Milosevic samo sto nije srusen. Medjutim, godine su prolazile, a on je i dalje vladao i to sve sigurnije i bezobzirnije. A onda se desila koalicija "Zajedno". To je bio maksimalni udarac za Milosevica no avaj, on i dalje ostade na vlasti.

Glavni ucinak "Zajedno" bio je radjanje novog lidera opozicije Dr. Zorana Djindjica. Djindjic je posle manje vise jalovih rezultata shvatio da se nedemokratski rezim nece moci rusiti demokratskim sredstvima. On je bio pragmatik i poceo je da stvar veoma siroku koaliciju citav front protiv Milosevica. To je bilo do tada nezapamceno. Tada je stekao i najvise neprijatelja.

1. Milosevic ga je smatrao sa opravdanjem najopasnijim covekom po svoj rezim i polako je prebacivao teziste napada sa Vuka na Zorana.

2. Mnogi do tada bliski Djindjicu okrenuli su mu ledja jer se nisu slagali sa revolucionarnim metodama potonjeg premijera.

No, Djindjic se nije predavao i ubrzo je shvatio da dolazak na vlast mora pratiti i etabliranja u bezbednosnim strukturama. Tu je pametno bilo poznanstvo sa Jovicom Stanisicem (uzgred Stanisic se posvadjao sa SM i tu su se nasli, medjutim prijateljstvo sa Djindjicem bilo je iskreno i zato je on od strane Kostunice i njegove hunte ekspedovan za Hag - tj. iz ciste pakosti mrtvom Zokiju. Evo Stanisic je vracen !)

Na zalost Djindjic se zaleteo i on se povezao i sa tipom kao sto je Legija. Legija je pod maskom patriotizma bio i ostao cist kriminalac. E TU JE ZORAN pogresio. On je u zabludi gledao Legiju kao oficira, a kad je shvatio o kome je rec resio je da ocisti okolinu i tu se presao. Legija kao mafijas ne prasta i zato ga je i ubio.

DAKLE, Djindjic i Legija su imali dilove, ali ne onako kako Kostunica i njegova hunta pokusavaju da predstave. Ipak, ostaje mogucnost da su neki iz okoline Djidnjica zloupotrebljavali njegove veze sa Legijom i bavili se njime kao kriminalcem sto su oni uvek i znali da jeste !

Prvo: U politici se ništa ne radi "iz pakosti", već iz interesa.
Drugo: Dogovor o nenapadanju između ZĐ i Legije uoči 5.X. nije "dil" u smislu prljavog posla zbog koga bi neko trebalo da se stidi.

#274 fancy

fancy
  • Members
  • 7,551 posts

Posted 27 January 2005 - 10:33

QUOTE(harper lee @ 27 Jan 2005, 01:41)
Iskreno prijateljstvo dugogodisnjeg sefa DB-a i jednog od najmocnijih ljudi u zemlji sa politicarem. E, da i to vidim pa da ne zalim da umrem.

Stanisica poslalo u Hag iz ciste pakosti, jer je bio "iskreni prijatelj" Djindjicu.

Djindjic se zajeb'o sa Legijom, jer je mislio da je oficir a pojma nije imao o kome se radi.

Ovaj forum je svakim danom sve zabavniji.

1. Veza Đinđića sa Stanišićem nije od juče i za nju se odavno zna. Još pre 4-5 godina, ako ne i više, vodile su se o tome dugačke diskusije na nekim drugim forumima. Ali to je činjenica koju bar Đinđić nije skrivao. Stanišić je tad već bio u debeloj zavadi sa Miloševićem.
2. Veza Đinđića sa Vučelićem je takođe uvek bila bliska, i mnogo više nego protokolarna. Čak se pominje i neko kumstvo, no u to sad nisam siguran, davno beše...
3. Još jedan je gost, o kome se priča dosta zadnjih, preko pola godine, uvek bio rado viđen u kući Đinđića - Bogoljub Karić.

I šta sve to govori..? Ništa osim da je Điki bio vrlo pragmatičan čovek i sebi stvarao veze, prijateljstva i savezništva na raznim, pa nekad i jako čudnim stranama, a sve zarad ostvarivanja ciljeva koje je zacrtao.

Zato mi je danas komično kad se od njega pokušava napraviti svetac... kako je krenulo još će na kraju da ispadne i da su mu deca plod bezgrešnog začeća wink.gif

#275 Loren

Loren
  • Members
  • 459 posts

Posted 27 January 2005 - 10:38

QUOTE
Zato mi je danas komično kad se od njega pokušava napraviti svetac... kako je krenulo još će na kraju da ispadne i da su mu deca plod bezgrešnog začeća

Nemoj tako, to mesto je vec dodeljeno "demokrati" Velimirovicu!

#276 Spiritchaser

Spiritchaser
  • Members
  • 148 posts

Posted 27 January 2005 - 10:41

hhmmm... Posle gostovanja Bebe u emisiji insajder, ja mislim da vishe nema shta tako spektakularno da se chuje u njoj. Beba sve reche. A evo, vec 3. dan niko ni "d" od moguceg demantija...

#277 Eraserhead

Eraserhead
  • Members
  • 9,436 posts

Posted 27 January 2005 - 10:41

Imate upravo reprizu emisije.

#278 sonjal

sonjal
  • Banned
  • 3,375 posts

Posted 27 January 2005 - 10:46

QUOTE(ion @ 27 Jan 2005, 07:53)
Prvo: U politici se ništa ne radi "iz pakosti", već iz interesa.
Drugo: Dogovor o nenapadanju između ZĐ i Legije uoči 5.X. nije "dil" u smislu prljavog posla zbog koga bi neko trebalo da se stidi.

Uvek se radi iz interesa za novac , drzavu,..................
Da politicki krenes nekuda moras da saradjujes i sa najvecim kriminalcima iako znas da su kriminalci.Da ocistis djubre i u svojoj kuci moras da ga uhvatis, sve je to Djiki znao i bilo mu je jasno, samo kriminogenoj okolini je bilo jasnije, jer je gubila novac.Kada su izgubili finansiranje ono koje su imali u Smradovo vreme dobro im je bilo.Sve mi je razjasnio tip iz menjacnice.

17.03.2004 kada bese pobuna na Kosovu, on ce meni:

"Gospodjo , pa ja sutra idem na Kosovo , ako me plate kao Milosevic.Ja sam placeni ubica, sa 24 godine ja sam od Milosevica dobio stan u Beogradu i puno para da idem i ubijam ####e".

Tako Legija i kompanjoni sa Senjaka , Dedinja, ............su postali opasni kada vise nisu imali para.Sitne su to njima bile pare u menjacnici, videla sam ja to lice ubice ljuto kao ris na DOS-ovu vlast koja ih ne placa.

Ubica iz menjacnice kaze meni:

"Sta ste vi imali i dobili u ovoj drzavi sto ste uceni i pametni?Nista , a ja sve imam i nastojim i dalje da imam, ja cu sve upotrebiti da do para dodjem".

Kada krenem ujutru na posao , a ono pored mene prolaze BMW, AUDI,.....sve kriminalci, a moj profesor Dr Djuro Kurepa(drzao predavanja na svim katedrama u Svetu) je nastradao od tih kriminalaca.
Da vidite samo poglede tih ubica iz ociju im se vidi.Secam se Arkanovih telohranitelja koji su mi cekali ucenike ispred kuce, pa njima se iz ociju videlo da su kriminalci.

Video je to i Djiki i mislio je da oviu kriminogenu sredinu je moguce dovesti u neko radno stanje ulaskom u EU (normalan svet), ali kriminalac je bio opasan(kada nema para), jer se on za slamku hvata kao davljenik.

Pitanje se postavlja da li je i koja sluzba mogla da sacuva Djikija, od tolikog kriminala koje i dan danas vrvi u ovom gradu i u ovoj zemlji.

#279 Loren

Loren
  • Members
  • 459 posts

Posted 27 January 2005 - 10:56

E Sonjal, pa nemoj tako o nasim vitezovima, herojima, Obilicima, patriJotama,........

#280 sonjal

sonjal
  • Banned
  • 3,375 posts

Posted 27 January 2005 - 11:35

QUOTE(Loren @ 27 Jan 2005, 09:56)
E Sonjal, pa nemoj tako o nasim vitezovima, herojima, Obilicima, patriJotama,........

Najdraze mi je upravo da se borim protiv takvih, prostaka.Sinoc sam urlala na intelektualno okruzenje koje trese mrve i odpadke od rucka kroz prozor.
Juce je autobusu GSP-a u kome sam se vozila preprecio put MUP-ov kombi tako sto se vozac na sred puta rukovao sa nekim svojim kolego?
Takav prostakluk i primitivizam ne postoji kod normalnih ljudi.Odakle je sve ovde svet dosao ne zna se.To je suma zla koja se nalazi na ulici.Za sve MUP-ove radnike treba organizovati kurs ponasanja.Prica mi koleginica da su oni najgori u zgradama gde stanuju.Jedna koleginica se pre nekuo vece posluzila trikom milicionera, da bi smirila neko mladje drustvo u zgradi gde su orgijali u kasne sate, tako sto je jako udarila nogom u vrata.

Ko ce u ovoj drzavi da zavede i kada red?
Da li ce to nekad da se desi?

#281 Loren

Loren
  • Members
  • 459 posts

Posted 27 January 2005 - 11:41

QUOTE
Ko ce u ovoj drzavi da zavede i kada red?
Da li ce to nekad da se desi?

Protektor!
Sigurno, posle sorke!

#282 Sijena

Sijena
  • Members
  • 83 posts

Posted 27 January 2005 - 11:47

CORAX

Attached Files



#283 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,706 posts

Posted 27 January 2005 - 11:47

Danas sam bas slusao njegov intervju.Bez obzira sto mrzim sve Milosevicevsko taj covek je obican sarlatan.Iznosi neke stvari za koje nema nikakve materijalne dokaze.Seca li se neko Mirka Nicovica.Ista prica samo drugo ime.Ne znam zasto se neki ljudi na forumu pale na sve to...Osnovna poenta je ako si znao sve to sta si sa njima radio i sta tebe cini boljim od njih.

#284 harper lee

harper lee
  • Banned
  • 10,556 posts

Posted 27 January 2005 - 11:53

QUOTE(fancy @ 27 Jan 2005, 11:33)
1. Veza Đinđića sa Stanišićem nije od juče i za nju se odavno zna. Još pre 4-5 godina, ako ne i više, vodile su se o tome dugačke diskusije na nekim drugim forumima. Ali to je činjenica koju bar Đinđić nije skrivao. Stanišić je tad već bio u debeloj zavadi sa Miloševićem.
2. Veza Đinđića sa Vučelićem je takođe uvek bila bliska, i mnogo više nego protokolarna. Čak se pominje i neko kumstvo, no u to sad nisam siguran, davno beše...
3. Još jedan je gost, o kome se priča dosta zadnjih, preko pola godine, uvek bio rado viđen u kući Đinđića - Bogoljub Karić.

I šta sve to govori..?  Ništa osim da je Điki bio vrlo pragmatičan čovek i sebi stvarao veze, prijateljstva i savezništva na raznim, pa nekad i jako čudnim stranama, a sve zarad ostvarivanja ciljeva koje je zacrtao.

Zato mi je danas komično kad se od njega pokušava napraviti svetac... kako je krenulo još će na kraju da ispadne i da su mu deca plod bezgrešnog začeća wink.gif

Ne prave oni od Djindjica sveca nego nesposobnu, neiformisanu i romanticnu budalu, dakle, sve ono sto ovaj nikad nije bio. Ali, to uopste ne cudi, jer se ovde svakojake licne projekcije, nerazumevanja i nesnalazenja projektuju na sada vec debelo idealizovan Djindjicev lik. Pokojni premijer po zelji i modelu isfrustiranih, nesrecnih autsajdera, ikona kao tanki konac o kojem vise dok im pod nogama gore strasne vatre svakodnevnog zivota u kojem se ne snalaze.

I, da, "vidi, Djiki, Zoki, whatever, isuvise sam star da bih te pratio u taj 5. oktobar, ali mogu ti dati savet glede politike, informatike, ekonomije, kriminala, nacina drzanja kucnih ljubimaca i ostalih drevnih vestina..."

Iskreno prijateljstvo sa Stanisicem... O, Boze.

Edited by harper lee, 27 January 2005 - 11:54.


#285 misko maric

misko maric
  • Members
  • 2,372 posts

Posted 27 January 2005 - 11:57

QUOTE(Sijena @ 27 Jan 2005, 12:47)
CORAX

Corax, jedini komentator u Srbiji koji ne promašuje. Bravo majstore!