Gde igrate bilijar u Beogradu?
Posted 20 January 2005 - 20:57
Dom Omladine, Staklenac?...
Znate li ima li negde snooker klub u Beogradu? Ima jedan sto u Domu Omladine, još negde?
I, znate li za još neko mesto ove fele na Novom?
Posted 21 January 2005 - 04:56
Mada na vreme mora i da se saceka...
Jebes snuker bar sto se moje ekipe tice...Strogo 8-ica i to u veceru ,dva kartona MB-a i ti fazoni..
Posted 21 January 2005 - 08:34

Mada sam često išao u 8-icu u "Pionir"-u, SC Banjica, "Vuk", hotel "Palas", pa su bile neke rupe blizu elektrotehničkog fakulteta, doma omladine...Spominjem samo mesta koja sam "overio"

Posted 21 January 2005 - 10:15
A devetka? Ja podjednako volim i osmicu i devetku, za snuker sam teška amaterčina, mada uživam da i da igram i da gledam.
Po kojim pravilima igrate? Pravim ili našim?
Edited by Marvin (Paranoid Android), 21 January 2005 - 10:15.
Posted 21 January 2005 - 10:36
Dom Omladine, Staklenac?...
Znate li ima li negde snooker klub u Beogradu? Ima jedan sto u Domu Omladine, još negde?
I, znate li za još neko mesto ove fele na Novom?
Klub Buffalo, Banjica... još od 1994. Doduše, ništa se nije promenilo osim što su izbacili sto za karambol (pozitivno) i malo doterali raspored. Iako je sve ofucano i nikakvo ja i dalje volim da odem tamo... U Grobu

Banjica je nešto kao institucija u mom životu, pa makar i propala

Naravno, pričam o stolovima na sat

Igre - osmica i devetka. Osmica po mešanim pravilima (ubacivanjem kugle iz razbijanja ne dobijaš boju automatski nego imaš priliku da biraš - za razliku od ovdašnjeg ustaljenog pravila da ono što ubaciš teraš do kraja) a devetka po pravilima iz 'Boje Novca'

Posted 21 January 2005 - 11:07
nase omiljeno mesto

postoji jos uvek?
Posted 21 January 2005 - 19:35

Zar stolovi na žetone još postoje?

Ja sam se sasvim odvikao da igram osmicu po našim pravilima. To smo radili samo kao klinci na stolovima na žetone, jer tako duže traje

P.S. Ako voliš "Boju novca", pogledaj "Hustler", film koji mu je predhodio. Bolji 10 puta

Posted 21 January 2005 - 21:13
Posted 21 January 2005 - 21:15
heh kad se samo setim koliko sam vremena ovde proveo, najbolje mesto u gradu za sve koji vole bilijar, ali ne znaju bas najbolje da ga igraju

i zatvorise ga dusmani

a sad ponekad odem do tasa ili u onaj kafic kod dolara, al nije to to vise
Posted 21 January 2005 - 21:56
Po kojim pravilima igrate? Pravim ili našim?
Neznam navikli smo valjda na osmicu.Snuker mi nekako ne lezi.
Igramo po ustaljenim beogradskim pravilima.
Na Banjici ima dva mesta za bilijar (u pitanju je sportski centar) s` tim da je ovo na kom mi igramo dosta solidno.Stolovi su o.k. samo sto zna da bude guzva ,pogotovo zimi pa se cekanje stola na vreme (oni na zetone nisu ni za decu) obicno prekracuje pivom po razumnoj ceni od 50 kinti.
Posted 21 January 2005 - 22:49

najbolje mesto u gradu kad se nema para
(banjica zestoka konkurencija pa sta je blize)
dom omladine jeste da nema pravu atmosferu za pasionirane igrace

sat vremena je if i remember well pre par godina bio nesto oko dvesta dinara

najbolje smo obozavali:
1. osmicu - bas fino mesto sa pristojnim cenama
2. osmicu u parovima
3. da za*ebavamo gubitnike

ps. ovde (ie) se uglavnom igra snooker, ne mogu reci da nije zanimljivo ali meni je osmica bolja (sentiment, sta li

Posted 22 January 2005 - 01:32
Imash kladionicu prekoputa stanice sedamdesetpetice na toshinom bunaru pa na spratu.
Posted 22 January 2005 - 01:40

Ima i kafe Meduza u Goce Delčeva, dosta fino urađen, 3 stola (devetke), ali cene su im izrabljivačke.
Posted 22 January 2005 - 09:23
Da, da, na to sam mislio...

nase omiljeno mesto

postoji jos uvek?
Koliko znam, postojala je pre godinu dana...Sada?

Posted 22 January 2005 - 17:32