QUOTE(Indy @ 3 Nov 2004, 09:36)
I mislio sam da mi je od nekle poznata, ali sad kad vidim sliku mogu sa sigurnoscu da kazem da je to, u stvari, moj omiljeni kliker Kamencuga kojim sam deljao sve klince iz kraja (u vreme dok se Kamencuga jos nije lansirala u orbitu i postala Nibiru, naravno). Kamencuga, Kamencuga, pa tu li si sunce ti (planetarno) poljubim...
Hm, bojim se da teorija o Niburu kao odbeglom klikeru nema osnova, sto se lako moze ustvrditi na osnovu skice prilozene u inicijalnom postu. Iako pise "Artistic Depiction - not scaled", mi znamo da se u svakoj artistickoj depikcikaciji krije i zrno istine. Pazljivim posmatranjem skice moze se uociti da je planeta No.11, Pluton (BTW zasto i ostali diznijevi junaci nemaju svoje planete? Eto prostora za nova astronomska otkrica), nacrtana kao upadljivo manja od Nibirua, sto implicira da je u stvarnosti planeta Nibiru veca u odnosu na Pluton, a bogami i na Neptun, Uran, Merkur, Veneru, Zemlju, Mars i Mesec. Jedino su planete Sunce, Jupiter a pomalo i Saturn vece od tajanstvenog Nibirua.
Dalje, ako bi planeta Nibiru bila velicine klikera, kako bi na nju stali svi faraoni (faraoni poticu sa Nibirua, jesam li dobro razumeo?).
Jos dalje, sigurno je da ni veoooooma visoko stanje svesti ne bi pomoglo pojedincima da uoce na tako velikom rastojanju planetu velicine klikera, pa makar bila i Nibiru.
Prema tome, ocigledno je da Nibiru ne moze biti tvoj izgubljeni kliker.
Molim nekoga sa Nibirua da se javi i potvrdi/ospori ovu teoriju.