Jump to content

Photo

Planeta Nibiru

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
197 replies to this topic

#1 ex-jugosloven

ex-jugosloven
  • Members
  • 295 posts

Posted 03 November 2004 - 10:07

Well, kad moze o kreacionizmu na forumu "Nauka i tehnologija", sto ne bi i o ovoj kontraverznoj, tajanstvenoj, (po nekima) supljoj planeti Nibiru, koja se povremeno iz svoje dimenzije prikazuje samo onima sa visim nivoom svesti.

Kao sto prilozena skica prikazuje, Nibiru je dvanaesta planeta Suncevog sistema, ako se Sunce i (zemljin) Mesec ubrajaju u planete. Ako se i Srbija zbog blizine Nebesima takodje ubroji u planete, Nibiru je trinaesta planeta.

Dakle, dragi zaljubljenici u nauku i tehnologiju, sta vi mislite o toj dvanaestoj (trinaestoj?) planeti Nibiru? Da li ste je ikada videli? Da li ste bili tamo? Da li ste poreklom odatle? Da li mozda cak zivite tamo?

#2 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 03 November 2004 - 10:36

I mislio sam da mi je od nekle poznata, ali sad kad vidim sliku mogu sa sigurnoscu da kazem da je to, u stvari, moj omiljeni kliker Kamencuga kojim sam deljao sve klince iz kraja (u vreme dok se Kamencuga jos nije lansirala u orbitu i postala Nibiru, naravno). Kamencuga, Kamencuga, pa tu li si sunce ti (planetarno) poljubim...

#3 dzishn

dzishn
  • Members
  • 1,533 posts

Posted 03 November 2004 - 10:42

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

#4 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 03 November 2004 - 10:43

Iz pouzdanih izvora (sa internet sajta na engleskom, sto znaci da je istina) saznajem da je ova osoba jedan od spijuna sa planete Nibiru/Kamencina koji se krije u podrumu jednog od americkih elitnih univerziteta.... (videti sliku).

#5 thermal bug

thermal bug
  • Members
  • 2,388 posts

Posted 03 November 2004 - 10:54

QUOTE(Indy @ 3 Nov 2004, 10:43)
...da je ova osoba jedan od spijuna sa planete Nibiru/Kamencina ....

on je kralj Hail.gif gledam 150tu reprizu i mogu josh bez problema...

nego jel gledao neko (ova nibiru pricha me podseti) kod v.bulica je bio neki nash interplanetarni borac protiv kosmichkog zla koji je neshto na tu temu pokushao...

#6 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 03 November 2004 - 11:46

QUOTE(thermal bug @ 3 Nov 2004, 10:54)
on je kralj Hail.gif gledam 150tu reprizu i mogu josh bez problema...

nego jel gledao neko (ova nibiru pricha me podseti) kod v.bulica je bio neki nash interplanetarni borac protiv kosmichkog zla koji je neshto na tu temu pokushao...

Poceo sam da gledam, ali sam brzo uvideo da nece reci nista spektakularno, samo obicna bolest. A bas me je interesovalo kakvi su to vanzemaljci-satanisti i sto bas njega da izaberu za fake Djizu i fake second coming.

#7 thermal bug

thermal bug
  • Members
  • 2,388 posts

Posted 03 November 2004 - 11:58

tako znachi, fejk sad.gif ... shteta, obecavao je laugh.gif

#8 GG

GG
  • Banned
  • 5,491 posts

Posted 03 November 2004 - 12:34

QUOTE(ex-jugosloven @ 3 Nov 2004, 10:07)
Well, kad moze o kreacionizmu na forumu "Nauka i tehnologija", sto ne bi i o ovoj kontraverznoj, tajanstvenoj, (po nekima) supljoj planeti Nibiru, koja se povremeno iz svoje dimenzije prikazuje samo onima sa visim nivoom svesti.

Kao sto prilozena skica prikazuje, Nibiru je dvanaesta planeta Suncevog sistema, ako se Sunce i (zemljin) Mesec ubrajaju u planete. Ako se i Srbija zbog blizine Nebesima takodje ubroji u planete, Nibiru je trinaesta planeta.

Dakle, dragi zaljubljenici u nauku i tehnologiju, sta vi mislite o toj dvanaestoj (trinaestoj?) planeti Nibiru? Da li ste je ikada videli? Da li ste bili tamo? Da li ste poreklom odatle? Da li mozda cak zivite tamo?

Ako racunas Mesec kao planetu, zasto ne bi onda racunao i 2 Marsova, 39 Jupiterovih, 18 Saturnovih, 21 Uranov, 11 Neputnovih i 1 Plutonov, sto bi znacilo da je Nibiru 104. planeta suncevog sistema, 105. sa Srbijom.

#9 ex-jugosloven

ex-jugosloven
  • Members
  • 295 posts

Posted 03 November 2004 - 12:50

QUOTE(Indy @ 3 Nov 2004, 09:36)
I mislio sam da mi je od nekle poznata, ali sad kad vidim sliku mogu sa sigurnoscu da kazem da je to, u stvari, moj omiljeni kliker Kamencuga kojim sam deljao sve klince iz kraja (u vreme dok se Kamencuga jos nije lansirala u orbitu i postala Nibiru, naravno). Kamencuga, Kamencuga, pa tu li si sunce ti (planetarno) poljubim...

Hm, bojim se da teorija o Niburu kao odbeglom klikeru nema osnova, sto se lako moze ustvrditi na osnovu skice prilozene u inicijalnom postu. Iako pise "Artistic Depiction - not scaled", mi znamo da se u svakoj artistickoj depikcikaciji krije i zrno istine. Pazljivim posmatranjem skice moze se uociti da je planeta No.11, Pluton (BTW zasto i ostali diznijevi junaci nemaju svoje planete? Eto prostora za nova astronomska otkrica), nacrtana kao upadljivo manja od Nibirua, sto implicira da je u stvarnosti planeta Nibiru veca u odnosu na Pluton, a bogami i na Neptun, Uran, Merkur, Veneru, Zemlju, Mars i Mesec. Jedino su planete Sunce, Jupiter a pomalo i Saturn vece od tajanstvenog Nibirua.

Dalje, ako bi planeta Nibiru bila velicine klikera, kako bi na nju stali svi faraoni (faraoni poticu sa Nibirua, jesam li dobro razumeo?).

Jos dalje, sigurno je da ni veoooooma visoko stanje svesti ne bi pomoglo pojedincima da uoce na tako velikom rastojanju planetu velicine klikera, pa makar bila i Nibiru.

Prema tome, ocigledno je da Nibiru ne moze biti tvoj izgubljeni kliker.

Molim nekoga sa Nibirua da se javi i potvrdi/ospori ovu teoriju.

#10 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 03 November 2004 - 12:51

QUOTE(ex-jugosloven @ 3 Nov 2004, 12:50)
Dalje, ako bi planeta Nibiru bila velicine klikera, kako bi na nju stali svi faraoni (faraoni poticu sa Nibirua, jesam li dobro razumeo?).

Lako, posto su faraoni posedovali nanotehnologiju. wink.gif

#11 ex-jugosloven

ex-jugosloven
  • Members
  • 295 posts

Posted 03 November 2004 - 12:55

QUOTE(GG @ 3 Nov 2004, 11:34)
Ako racunas Mesec kao planetu, zasto ne bi onda racunao i 2 Marsova, 39 Jupiterovih, 18 Saturnovih, 21 Uranov, 11 Neputnovih i 1 Plutonov, sto bi znacilo da je Nibiru 104. planeta suncevog sistema, 105. sa Srbijom.

Nemojte mi molim vas tu dogmu da i druge planete imaju mesece. Pa valjda se lepo sa slike vidi kako stoje stvari! Ja predlazem da se teorija o vasioni sa slike ravnopravno sa drugim teorijama predaje u nasim skolama.

#12 ex-jugosloven

ex-jugosloven
  • Members
  • 295 posts

Posted 03 November 2004 - 12:58

QUOTE(Artur Dent @ 3 Nov 2004, 11:51)
Lako, posto su faraoni posedovali nanotehnologiju. wink.gif

Hm, jedno je POSEDOVATI nanotehnologiju a drugo BITI visok par nanometara. Faraoni su valjda bili visoki dobrih metar i zilet.

#13 incognito

incognito
  • Members
  • 7,771 posts

Posted 03 November 2004 - 13:23

Ma daj... Pa sve je stvar percepcije... U nekom tamo mikrosvetu faraoni mogu izgledati kao divovi pa sve bili par nanometara visoki...

#14 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 03 November 2004 - 13:57

eh, ovo je ko da se 5 ekonomista nadje da diskutuje o ugradnji bajpasa.
gde su struchnjaci?
gde je Genijalac?

#15 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 03 November 2004 - 13:59

On ce sigurno razresiti misteriju nestalog klikera (mada mi sad pada na pamet da sam poslednji put Kamencugu video kada sam kao mladi tinejdzer sa roditeljima obilazio Keopsovu piramidu... ima tu nesto!)

Edited by Indy, 03 November 2004 - 14:00.