AUTOMOBILI
Posted 12 January 2005 - 10:52
Bolje da pitam kako se izvodi ono struganje-gitovanje-prskanje u kucnoj varijanti...
Posted 12 January 2005 - 11:04
jos uvek haubu nisam otvorio. nameravam u sledecim mesecima da pogledam da li treba ulje.
mrzelo me da proveravam sta je, ali za 1000 dinara bezolovnog predjem 80-100 kilometara, sto mu dodje da trosim ko boing. ne curi.
ako neko voli da zamara mozak, moze jedan brainstorming zasto se mali propio toliko. fali mu ljubavi?
Posted 12 January 2005 - 11:15

Bar ne sedi kod mehanicara 2 meseca cekajuci na kljesta za kocnicu (sta god to bilo, ja jedino prepoznajem akumulator kad se otvori hauba, ali ce naucim)
Posted 12 January 2005 - 11:19

Posted 12 January 2005 - 11:21
ali mu tolerisem, ipak loche manje od mene.. simpaticno mi, nekakko.
Posted 15 January 2005 - 18:12

Posted 15 January 2005 - 18:48
Bolje da pitam kako se izvodi ono struganje-gitovanje-prskanje u kucnoj varijanti...
Znam da beogradski taksisti (ne svi naravno), umesto farbanja svojih automobila u zuto, pribegavaju postavljanju folije te boje preko cele karoserije. Mislim da ta folija moze naknadno da se ukloni bez ostecenja boje. Ne znam ko to radi, ali probaj da se raspitas. Moj skromni predlog je da se npr. ta vatra iskonstruise na kompu u nekoj stampariji i kasnije uz pomoc odredjene masine (ne znam kako se zove, vecina stamparija ih ima u posedu) po tom komp. projektu, folija precizno isece. Vatru ili whatever, lepo posle zalepis na kolica and there you go!
Ne znam koliko je sve ovo izvodljivo i sta kaze drug "zakon" za sve ovo, ali... ako nadjem nesto u vezi ovoga, post-ovacu!
You can't beat the open road!

Posted 15 January 2005 - 19:37

[/IMG]http://trashcabinet.free.fr/102.jpg copie[IMG]
ahahaahahahahaaa

taman sam htela da pocnem da cvilim u onomatopeji da mi opises oldTimerSsliku jer je ne vidim, kad ja na quote a ono ja

[edit : uff, dobro je, vec sam se prepala da je nesto iz sex&grad

jao vojo i
ti mozda ne znas ali ja zaista imam dva velika i stvarna bola u mom zivotu
nema te grize savesti koja bi me mogla iskupiti
jedan je violeta - old timer moje godiste koji je zavrsio najpre na starom sajmistu a posle ko zna gde
u paklu cu goreti zbog toga
edit : jeste malo sam out of my time, ali to je zato sto trosim vise nego sto punim

Edited by myLastNickName, 15 January 2005 - 21:28.
Posted 15 January 2005 - 19:40
Zakuni se da si ga tapnuo za 5.300?
Posted 15 January 2005 - 19:44
ozbiljna sam

Posted 07 June 2005 - 12:56
Prava asocijacija koja mi se javlja u vezi ovoga je automobil koji se mozhe kupiti u igrici folaut dva(mozhda i u kecu, nisam igrao) Chrysalis Motors Highwayman a mozhda takav vozi i ,,pobenaveli maks``..
Kako se zovu ti autitji(klasa auta, kako vetj) i koliki je red velichine cena zhivo mene zanima.
Posted 07 June 2005 - 14:48
evo ti dva sajta sa komplet informacijama o registracijama... drugi ima i neke cene, mada nisu najnovije, ali okvirno moze da ti da ideju...QUOTE (m @ 7 Jan 2005, 14:49)
Citroen GS, prvi model posle 'ajkule', cini mi se, auto godine '74. Kuku lele.
Nije frka, nemas previse kubika, ajkule su ovde luksuz.
ili predlazem malu setnju do lokalnog OUP-a

btw, citroen GS 74.god. je izmedju 1000 i 1220 ccm..
link 1
link 2