Jump to content

Photo

AUTOMOBILI

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
56 replies to this topic

#31 nonick

nonick
  • Members
  • 1,843 posts

Posted 30 September 2004 - 15:40

ne nonice, nisam imao to zadovoljstvo da probam nsx, a voleo bih. nazalost ne poznajem nikoga ko ga poseduje.

hebiga kad sam tvoj "nisam" citao "jesam". :lol:

ok, znam da je valve ventil, samo nisam se prisetio a i mozak mi je trokirao malo i nisam se vratio na tvoj post u tom trenutku. Za ugao nisam znao da je to timing, misim da se tako kaze.

thanx

#32 voja i

voja i
  • Members
  • 3,917 posts

Posted 30 September 2004 - 15:44

... a i mozak mi je trokirao malo ...

promeni svecice i kablove, za pocetak :lol:

nema na cemu :lol:

Edited by voja i, 30 September 2004 - 15:46.

#33 fancy

fancy
  • Members
  • 7,551 posts

Posted 30 September 2004 - 17:26

Ovo je tacno.

Nego ne napisaste cene delova i odrzavanje za ona 3 automobila iz mog prvog posta. Zna neko nesto?

Ne znam konkretno cenu delova za Pumu, ja sam zadovoljan kako ide održavanje mog Mondea '98. godište (kapiram da bi i ta Puma bila neko slično godište). Original delovi se nabavljaju preko Grand Motorsa, brzo stižu (oni koji se poruče jer nisu na lageru) i cena je povoljna. Sve u svemu Grand je dosta ozbiljno shvatio ulogu Ford predstavništva i obavlja je krajnje odgovorno.

Za Ford servis - Vukašinović u Surčinu jedan jedini, najbolji. Imaju najviše ocene od Grand Motorsa, a ja ih na sreću znam i pre nego ih je Grand proglasio za ljubimce :lol:

Za ostale autiće, vidi nek ti kaže neki vlasnik Opela ili Hyundaija :lol:

#34 Nikola21

Nikola21
  • Members
  • 7,472 posts

Posted 01 October 2004 - 08:26

Hyundai - održavanje, kukala ti majka ako ti bude trebao neki deo.

A ja bio ubedjen da su za njega najeftiniji delovi.

Za Ford servis - Vukašinović u Surčinu jedan jedini, najbolji. Imaju najviše ocene od Grand Motorsa, a ja ih na sreću znam i pre nego ih je Grand proglasio za ljubimce

Fancy,

Jesu oni skupi (Vukašinović)? Pošto ti je recimo redovan servis?

#35 fancy

fancy
  • Members
  • 7,551 posts

Posted 01 October 2004 - 09:44

Fancy,

Jesu oni skupi (Vukašinović)? Pošto ti je recimo redovan servis?

Ne.

A pogotovo ne ako se pozoveš na mene :lol: Poslaću ti njihov telefon u mail pa se ispričaj sa njima oko svega što te zanima. To su dva burazera Jovan i Milan, mladi su ('73 i '79) i manijaci za Ford.

#36 m

m
  • Members
  • 1,696 posts

Posted 07 January 2005 - 14:38

Hebote niko oko mene se ne razume u automobile a jos manje u registraciju istih, pa da pitam ovde:

Ako na autu stancilom i auto-lakom naprskam neki motiv (recimo onu vatru ili stajaznam, tako nesto) da li mi to naplacuju extra prilikom registracije? Da li ce da me oderu s obzirom da je auto oldtimer?

#37 autsajder

autsajder
  • Members
  • 3,607 posts

Posted 07 January 2005 - 14:46

Vjerovatno zavisi od velicine motiva. Manje ce tolerisati, ali ne znam ti reci kolika je velicina tih manjih. Platila bi extra na taj nacin sto bi mozda morala da mijenjas saobracajnu, kako bi u nju bila unesena ta izmjena u farbi.

Koliko znam, osnova za cijenu registracije je kubikaza motora, znaci ako taj oldtajmer ima motor zapremine od, recimo, 3 litra - tesko tebi. Plus bi u kulturnim zemljama platila vise zato sto ti motor ne zadovoljava propisane norme o dozvoljenom zagadjenju okoline, ali gdjesitusi pa mislim da zbog ovoga ne moras da brines.

a o kom se autu radi?

Edited by autsajder, 07 January 2005 - 14:47.

#38 m

m
  • Members
  • 1,696 posts

Posted 07 January 2005 - 14:49

Citroen GS, prvi model posle 'ajkule', cini mi se, auto godine '74. Kuku lele.

#39 modestyblaise

modestyblaise
  • Members
  • 398 posts

Posted 11 January 2005 - 11:36

Hocu da kupim Hondu Civic 1.6. Novu. Moj osnovni motiv je da mogu da zaboravim na kvarove i delove (osim sto moram na servis, naravno) sledecih 10 god - zensko, sta ces, ne volim da se bakcem autom, samo da vozim.

Jel neko poseduje/vozi? Iskustva, cene delova? Da li ste zadovoljni ovim autom? Ajte poznavaoci. Muskarci obicno mnogo vole o automobilima da pricaju, i obicno smaraju (no offence), ali eto, ponekad su vasa pomoc i savet preko potrebni. Hvala unapred.

#40 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 11 January 2005 - 11:37

smar smar smar smar smar... honda civic je fin autic ... smar smar smar smar smar

#41 modestyblaise

modestyblaise
  • Members
  • 398 posts

Posted 11 January 2005 - 11:43

Pa, dobro...sori, sori..ne smarate. Pa rekoh no offence. Pliz reci mi nesto! unsure.gif

#42 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 11 January 2005 - 12:08

QUOTE(modestyblaise @ 11 Jan 2005, 21:43)
Pa, dobro...sori, sori..ne smarate. Pa rekoh no offence. Pliz reci mi nesto! unsure.gif

Ih kakva si ti modesty. Modesty je cool & she's dressed in black leather (mrnjao)

Nego, Honda Civic. Kazem dobar mali auto. Tol'ko super da bih ga kupio da sam na trzistu za nov auto.

U Australiji nema 1.6, ima samo 1.7. Mozda je to ista?

Kazu za njega, DOBRO: niska potrosnja chorbe, ekoloski je pozitivan, prakticna tehnologija, solidan performans. LOSE: dosadno izgleda, nije narocit iznutra, prosecan u hendlingu, mali prtljaznik.. Dobio je ovde 3.5 zvezdice od 5.

#43 modestyblaise

modestyblaise
  • Members
  • 398 posts

Posted 11 January 2005 - 12:22

QUOTE(Indy @ 11 Jan 2005, 12:08)
Ih kakva si ti modesty. Modesty je cool & she's dressed in black leather (mrnjao)

Nego, Honda Civic. Kazem dobar mali auto. Tol'ko super da bih ga kupio da sam na trzistu za nov auto.

U Australiji nema 1.6, ima samo 1.7. Mozda je to ista?

Kazu za njega, DOBRO: niska potrosnja chorbe, ekoloski je pozitivan, prakticna tehnologija, solidan performans. LOSE: dosadno izgleda, nije narocit iznutra, prosecan u hendlingu, mali prtljaznik.. Dobio je ovde 3.5 zvezdice od 5.

Modesty zna da bude mrnjaooo i prrr kad joj nesto treba, nes pas? A meni treba informacija. wink.gif

Pa ono sto kazu lose za Civic-a me ne tangira uopste, izgled, prtljaznik - who gives a fuck (ooops, slip of the tongue/fingers)! da, cuo si sve sto i ja. Jos samo da nadjemo nekog ko ga aktivno vozi.

#44 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 11 January 2005 - 12:38

QUOTE(modestyblaise @ 11 Jan 2005, 22:22)
Jos samo da nadjemo nekog ko ga aktivno vozi.

Ups.

#45 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 12 January 2005 - 10:22

QUOTE(m @ 7 Jan 2005, 14:49)
Citroen GS, prvi model posle 'ajkule', cini mi se, auto godine '74. Kuku lele.

Nije frka, nemas previse kubika, ajkule su ovde luksuz.