Jump to content


Photo

Aeroflot neće prevoziti pijane putnike


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
17 replies to this topic

#16 Misha_V

Misha_V
  • Members
  • 228 posts

Posted 08 August 2004 - 20:32

Kakve sve ovo ima veze sa religijom? Ako je poenta da se, posto ne piju, muslimani bolje ponasaju u avionima, onda daj da odmah umrem od smeha!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

#17 cosak od Avale

cosak od Avale
  • Members
  • 306 posts

Posted 08 August 2004 - 23:36

Pojedinci ne predstavljaju religiju,pa cak i da je vernik.Ako je iz Libije ne mora da znaci da je musliman,mozda je komunista,ateista,socijalista.I dobro se zna da su im onog Gadafija stavili za vrat(Titov ucenik),pa ne mogu da mrdnu ,sve zivo pohapsi i zabrani.
Onda svi Srbi su ubice,koljaci,genocidan narod ako ce mo da gledamo po tom rezonu i po onome sto se dogodilo u Srebrnici.
Onda bi rekli da je pravoslavlje Atanasije Jeftic,Filaret,Pahomije vladika Vranjanski.

Provedoh dobar deo svog zivot u zemljama islamskog svjetonazora, nekih cak i ultra, tako da znam (iz sopstvenog iskustva) o kakvim hipokriticnim razvratnicima - en masse - govorim. Kakve blatant 'ponude' i ponizenja, cak i u privatnosti i gostoljubivosti svoje kuce, sam pretrpela od strane 'visoko moralnih, redovno-u-dzamiju-odlazecih' koji, javno, ne bi 'ni liznuli' alkohol...

#18 Monoteizam

Monoteizam
  • Members
  • 740 posts

Posted 09 August 2004 - 14:35

A gde si to zivela i u kojem svojstvu?

Sto se tice arapskih drzava,ogromna vecina njih sprovodi zakone koje je ostavila kolonizacija i kojima vladaju diktatorski rezimi koji nemaju veze sa Islamom isto vazi i za Saudijsku Arabiju.Ni u jednoj,ama bas ni u jednoj se ne sprovodi Islam potpuno.U nekima nesto,u velikoj vecini nista.

Edited by Monoteizam, 09 August 2004 - 15:26.