Jump to content


Photo

Forumi SPC


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
122 replies to this topic

#121 Rooney

Rooney
  • Members
  • 1,420 posts

Posted 24 August 2004 - 12:07

Sticajem okolnosti, ja sam od onih ljudi koji su jako osetljivi na mirise. Pripadnici razlicitih civilizacija zaista imaju razlicite mirise, usled ogromnih razlika, pre svega, u nacinu ishrane, i ja sa tugom moram da priznam da sam se jednom, u gradskom autobusu, zamalo onesvestio pored, inace asvim cistog, Crnca. Uostalom, nije me sramota zbog toga jer nisam iz toga izvukao zakljucak da su Crnci smrdljivi, nego da imaju malo drugaciji miris od nas. Uostalom, mi, ako niste znali, Kinezima i Japancima ogavno zaudaramo, a oni meni mirisu nekako...kao prokisli tofu, znaci dosta neprijatno. Ali, kada se sve to racionalizuje i lepo objasni samom sebi, covek se prvo navikne, a onda mu je svejedno!


Pametnije niko na ovom forumu nije zborio!


Poenta: telesni miris i higijena nisu isto, a civilizovani kosmopolita mora da nauci da ignorise olfaktivne signale ove vrste.


Bas tako!

A to sa mazanjem govnima u WC-ima...ljuuuudi, jeste li ikada bili u nashim `taoletima` u kafanama? Mora da Muslimani salju svoje shit-divizije da nas brukaju pred strancima!:lol: :lol:

#122 BlueSoniq

BlueSoniq
  • Members
  • 893 posts

Posted 28 August 2004 - 01:52

Da li si ti jedini albanac koji zna da koristi internet?

#123 stargatenow

stargatenow
  • Members
  • 442 posts

Posted 31 August 2004 - 22:36

3 dana ne sme da se pljune nakon pricesca po kanonima.Da li moze onda neko da ide kod zubara nakon pricesca isti dan? tj da li treba da se pricesti ako ima zakazano taj dan kod zubara!


http://www.bsn.org.y...=asc&highlight=

Edited by stargatenow, 31 August 2004 - 22:36.