Jump to content


Photo
- - - - -

Horor filmovi


  • Please log in to reply
1157 replies to this topic

#1156 Knipex®

Knipex®
  • Members
  • 6,408 posts

Posted 09 January 2019 - 12:22

Odgledao sam par horor filmova ovih dana i od onih sto su pominjani na ovoj temi i mogu reci da mi se najvise svideo Aterrados. Bas mi je legao. Bilo bi lepo da izadje i drugi deo i da se prica malo razvije, mada je i bez toga sasvim ok. Dobra ideja i dobra prica.

 

Zombieworld 2 je tezak tresh. Izgubljeno vreme. Sastavljen od 5 prica od kojih 2 nemaju nikakvog smisla i veze sa ostale 3. Bolje da su napravili dva odvojena filma. Druga i peta prica su ok. Umalo zaspah tokom 3. i 4. price.

 

The night eats the world je onako. Vise neka psiholoska tematika, odnosno vise se bavi onim sto se desava u glavi glavnog karaktera nego dogadjajima okolo. Mogao bi se podvesti i pod zanr drame sa primesama horora. Ne zalim sto sam ga gledao, svakako, jer ima dobrih delova. Mozda je i do mene jer mi se u tom trenutku gledao neki film sa vise akcije, kao i klincima sa kojima sam i gledao sve filmove a malo su i pravili pritisak na mene sto se tice izbora filmova, pa smo zato nakon ovog odgledali Venom koji nas je bas oraspolozio i dobro nasmejao par puta. Popravio je utisak veceri. Nadam se da planiraju drugi deo jer ima materijala a tematika je bas za razbibrigu i opustanje u drustvu.

 

Rammbock je ok. Obicna prica o obicnim ljudima u vreme zombi apokalipse. Navijali smo za glavnog lika i njegovog pomocnika :D

 

Goosebumps 2 je losiji od prvog dela ali moze da prodje. Nije horor nego je tinejdz horor komedija. Gledao sa cerkom i njenom drugaricom. Za bolje i starije drustvo i nije. Cerki sam pokupovao sve knjige R.L.Stajna sto su izasle kod nas i ona ih je procitala 6-7 tako da sam duzan i da gledam filmove sa njom :D


  • 0

#1157 Knipex®

Knipex®
  • Members
  • 6,408 posts

Posted 05 March 2019 - 21:02

The final wish - Užas i strava. Stavili na poster Lin Šej kako sedi u fotelji i glumca koji igra njenog sina kako stoji pored nje da navuku naivne kao što sam ja da pomisle da ima sličnosti sa insidious serijalom. Smor težak.

 

Mara - Korektan. Jedan od boljih koje sam gledao u poslednje vreme. Dobra priča.


  • 0

#1158 KRAJ RADA FORUMA B92!

KRAJ RADA FORUMA B92!
  • Members
  • 1,316 posts

Posted 26 April 2019 - 22:06

Za sve one koji ne znaju, forum b92 prestaje sa radom.

 

https://forum.b92.ne...ada-foruma-b92/

 

To ne znaci i kraj naseg druzenja, posto se samo selimo na novu adresu.

 

https://forum.b92.ne...-za-novi-forum/

 

Forum smo mi i forum ostajemo mi. Za slucaj da nas ugase pre recenog roka, ostavite svoj kontakt (mejl, FB ili telefon) na PM

 

Zoe

Barakudi

Metalhedu

Zoltanu

i meni

 

da vam javimo novo mesto okupljanja, bez obzira na to da li ste u mogucnosti da pomognete novcano kreiranje novog foruma ili ne. Forum ostaje besplatan i ostaje nas.

Javite se svi.

 

Nadam se da ce svako bar jednom videti ovu poruku, a cilj je postignut ako se ona smuci svima posle 3 dana. :D


  • 0