Sta ste sinoc sanjali?
Guest_vinska musica_*
Posted 07 September 2007 - 23:48
Posted 08 September 2007 - 07:57
Koliko noćas ima da se konektujem i bog da me vidi... Može od toga i biznis da ispadne...
Zamisli molim te...
Nisam se noćas u snu konektovao...
Samo sanjam ogromni ekran u sinemaskopu na kome piše:
-ERROR OCCURED! TOO MANY CONNECTION. TRY LATER!
Sjebala se nesavršena centrala na mreži zbog prejake reklame...
Edited by dare..., 08 September 2007 - 07:59.
Posted 08 September 2007 - 18:22
Posted 09 September 2007 - 17:49
Garant si ovih dana gustirao na perspicu, pa ti neki crnkasti medenjak zapao
za carne oci.
Vinska, nisam keve mi, NEMAM POJMA odakle se stvori !!!! Stvarno.
Mozda iz nekog BUDUCEG zivota ......
Bar se u porocima idealno slazemo.
Posted 09 September 2007 - 18:30
Kazu da su retki ljudi koji sanjaju da lete !! Ako je to tacno onda mogu da se pohvalima da sam medju njima. Osecaj je prilicno nesvakidasnji, obisno mi srce lupa ko ludo kad se probudim i sav sam nabijen adrenalinom !! Na zalost davno to nije bilo u mojim snovima.
Da nisi zaljubljena ???
Posted 09 September 2007 - 19:24
Flying dreams fall under a category of dreams where you become aware that you are dreaming, known as lucid dreaming. Many dreamers have described the ability to fly in their dreams as an exhilarating, joyful, and liberating experience.
If you are flying with ease and enjoying the scene and landscape below, then it suggests that you are on top of a situation. You have risen above something. It may also mean that you have gained a different perspective on things. Flying dreams and the ability to control your flight is representative of your own personal sense of power.
If you are feeling fear when you are flying or that you feel that you are flying too high, then it suggests that you are afraid of challenges and of success.
In reality, we do not have the ability to fly. Thus such dreams may represent that which is beyond our physical limitations. In your mind, you can be anybody and do anything. Another way of interpreting flying dreams is that these dreams symbolize your strong mind and will. You feel undefeatable and nobody can tell you what you cannot do and accomplish. Undoubtedly these dreams leave you a great sense of freedom.
amen
Guest_vinska musica_*
Posted 09 September 2007 - 22:37
Mozda iz nekog BUDUCEG zivota ......
E, jebiga! Znaci, moracu da u buducem /sex./ zivotu farbam kosu u crno, a vazda sam bila plavusha.
Posted 10 September 2007 - 06:51
In your mind, you can be anybody and do anything. Another way of interpreting flying dreams is that these dreams symbolize your strong mind and will. You feel undefeatable and nobody can tell you what you cannot do and accomplish. Undoubtedly these dreams leave you a great sense of freedom.[/i]
amen
Do negde 20 i neke sam često sanjao da letim...
I kontrolisao letenje...
E a onda sam se zaposlio, oženio i dobio decu...
Otada ne letim...
I u snu hodam zemljom, i neprekidno se sa nekim i oko nečega borim...
PS. Ne treba mi tumačenje... Sve znam i sam...
Posted 10 September 2007 - 10:51
I mi tako došli u tu neku kasarnu, a ono više liči na hostel. Puca se isključivo iz M-16, a vojska na gađanje ide u Opel "Fronteri". I ja tu skapiram da je sve to fol za mene, da bih se naložio ponovo, i onda se setih kako imam neke važne obaveze u oktobru i odustanem.
Posted 10 September 2007 - 23:42
I kontrolisao letenje...
E a onda sam se zaposlio, oženio i dobio decu...
Otada ne letim...
I u snu hodam zemljom, i neprekidno se sa nekim i oko nečega borim...
PS. Ne treba mi tumačenje... Sve znam i sam...
lepo ja kazem, brak suck
Posted 10 September 2007 - 23:43
Znas, svaka promena je dobro dosla, osvezava (a ne goji) raspiruje mastu !! Ko zna mozda budes CRNKA !!!
Za sex pogotovo vazi (raspirivanje maste)
Jao ovo moram da ti ispricam.
Moj kum, inace po ocu Madjar, a po majci Srbin, govori perfektno srpski, ali nije mogao dok je pricao tj. prepricavao neki film da se seti kako se kaze, pa zaplice jezikom, pa kako se kaze....ma ona CRNICA, ja sedim i gledam, pitam ga "sinji kukavce, kakva crna crnica" on ce :"ma ona zenska crnica", a ja reko "jel mislis na crnkinju", "ma daaaaaa, crnkinja", e tako ti je nase interno zezanje crnkinje su postale crnice. Pa ne mislim da bas postanes "crnica", al sta znas sta reinkarnacija nosi !?!?
Mozda ti Dzordz Bush bude muz !?!?
Ako te Beba (Popovic) pre toga ne izvadi iz dreka
Guest_vinska musica_*
Posted 11 September 2007 - 00:55
Posted 11 September 2007 - 06:40
Ako je i drugi deo tachan, hebesh požar
Posted 11 September 2007 - 22:49
Posted 12 September 2007 - 01:24
Da sve bude bizarnije, u novinama sam posle podne pročitao tekst o vlasniku velike pekare koji je bankrotirao jer ga je zajebala Prokredit banka, pa je uputio tužbu sudu u Strazburu. Šta će čovek, nije bilo profesora Baltazara da mu pomogne...
Edited by Quizmaster, 12 September 2007 - 01:31.