Forum B92: O serijama - Forum B92

Jump to content

• 113 Pages +
  • « First
  • 111
  • 112
  • 113
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

O serijama reminiscencije, pitanja, preporuke Rate Topic: ***** 1 Votes

#1681 User is offline   Mrs. Nobody 

• Group: Members

Posted 05 May 2012 - 08:27

View PostT-MacMcGrady, on 05 May 2012 - 01:27, said:

Pre jedno desetak dana sam prvi put naleteo na IMDB-u na Misfits. Razmišljam da počnem da gledam. Topla preporuka, pretpostavljam ? :)

Nemoj!Ja pocela, krece interesantno i zabavno, ali iz epizode u epizodu postaje sve vece proseravanje. Drugi serijal skinula zajedno sa prvim, pogledala jednu epizodu i obrisala ceo serijal. Znaci ne bih ga odgledala, radje bih piljila u zid sat vremena

This post has been edited by Mrs. Nobody: 05 May 2012 - 08:27

0

#1682 User is offline   Pareidolia 

Posted 05 May 2012 - 08:52

Meni je bila super skroz. Jako mi se svidja sto su autori serije likovima pored super moci dali i veliku dozu ljudskosti, pa vidimo i kako se ko nosi sa svojom super moci, i kakvi se odnosi medju njima razvijaju. Zapleti su mi zanimljivi, na momente su ovi klinci urnebesno smesni. Posebno Nejtan, u pocetku me je nervirao, ali mi je posle postao omiljeni lik uz Keli. Ja je preporucujem, da :D
0

#1683 User is offline   highlanderka 

Posted 06 May 2012 - 16:00

Juce odgledala u cugu prvih 7 epizoda prve sezone "Downton Abbey" , potpuno ushicena, upravo se spremam da ogledam prvu sezonu do kraja a sutra dobijam drugu sezonu sa Bozinim specijalom od 1,5 h!
Ne znam sta je bolje, scenario, rezija, scenografija, kostim (ah, kostimi!), gluma, fotografija..........
Dakle, trenutno pratim "Igru prestola", "Bordzije" i sad - hvatam ritam sa "Downton Abbey".....uzbudljiv zivot nema sta!
Hm. to su ipak, tudji zivoti, malo je bolesno sto sam se uvalila u sve to.........
1

#1684 User is offline   zvezda u srcu zauvek 

Posted 12 May 2012 - 07:56

View Posthighlanderka, on 06 May 2012 - 16:00, said:

Juce odgledala u cugu prvih 7 epizoda prve sezone "Downton Abbey" , potpuno ushicena, upravo se spremam da ogledam prvu sezonu do kraja a sutra dobijam drugu sezonu sa Bozinim specijalom od 1,5 h!
Ne znam sta je bolje, scenario, rezija, scenografija, kostim (ah, kostimi!), gluma, fotografija..........
Dakle, trenutno pratim "Igru prestola", "Bordzije" i sad - hvatam ritam sa "Downton Abbey".....uzbudljiv zivot nema sta!
Hm. to su ipak, tudji zivoti, malo je bolesno sto sam se uvalila u sve to.........

Kakva je serija Bordzije? Jel vredi gledati?
0

#1685 User is offline   nemanja994 

Posted 12 May 2012 - 22:39

Pozz svima, zna li neko kako se zove serija koja se pre nekoliko godina prikazivala na b92, uglavnom radilo se o vatrogascima pratio se njihov zivot i slicno, nije dokumentarac cini mi se da je drama?
0

#1686 User is offline   Pareidolia 

Posted 13 May 2012 - 06:15

View Postzvezda u srcu zauvek, on 12 May 2012 - 07:56, said:

Kakva je serija Bordzije? Jel vredi gledati?

Odlicna. Dzeremi Ajrons stvarno briljira u ulozi pape Aleksandra, ostatak kastinga takodje sjajan. Intrige i spletke, dosta nasilja i seks scena, nista netipicno za taj period. Fotografija je filtrirana tako da sve vreme imas utisak da gledas jednu divnu renesansnu sliku. Najtoplije preporucujem!
0

#1687 User is offline   Pareidolia 

Posted 13 May 2012 - 06:20

View Posthighlanderka, on 06 May 2012 - 16:00, said:

I meni Downton Abbey bila super, jedva cekam trecu sezonu :) Nemoj da pocinjem o svemu ostalom sto odmah skidam cim se pojavi i gledam - Game of Thrones, The Borgias, Mad Men, House MD, Community, Revenge, Criminal Minds, South Park... :D Plus, dansku seriju Klovn odgledam povremeno, tu sam stigla do cetvrte sezone... :) Ja sam veci no lifer :D
0

#1688 User is offline   zvezda u srcu zauvek 

Posted 13 May 2012 - 11:08

View PostPareidolia, on 13 May 2012 - 06:15, said:

Odlicna. Dzeremi Ajrons stvarno briljira u ulozi pape Aleksandra, ostatak kastinga takodje sjajan. Intrige i spletke, dosta nasilja i seks scena, nista netipicno za taj period. Fotografija je filtrirana tako da sve vreme imas utisak da gledas jednu divnu renesansnu sliku. Najtoplije preporucujem!

Ok, skidam onda. Inače ja gledam sad Fringe. Za sada je odlična. Vidim da gledaš i Criminal Minds . Meni je to jedna od najboljih serija. Mislim da sam je naučila napamet koliko puta sam je gledala. U sredu je finale 7 serijala, dve epizode.
2

Share this topic:

• 113 Pages +
  • « First
  • 111
  • 112
  • 113
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic