Jump to content


Photo

Polufinalni dueli


  • Please log in to reply
829 replies to this topic

Poll: Final 4 (80 member(s) have cast votes)

Zeljeno finale?

  1. Francuska - Hrvatska (11 votes [13.75%] - View)

    Percentage of vote: 13.75%

  2. Francuska - Engleska (23 votes [28.75%] - View)

    Percentage of vote: 28.75%

  3. Belgija - Hrvatska (20 votes [25.00%] - View)

    Percentage of vote: 25.00%

  4. Belgija - Engleska (26 votes [32.50%] - View)

    Percentage of vote: 32.50%

Vote Guests cannot vote

#826 Shunsuke Nakamura

Shunsuke Nakamura
  • Members
  • 5,761 posts

Posted 13 July 2018 - 01:36



Neprevazidjena izjava.

Edited by Shunsuke Nakamura, 13 July 2018 - 01:37.

  • 0

#827 Chaos Is Me

Chaos Is Me
  • Members
  • 16,595 posts

Posted 13 July 2018 - 15:59

Što se tiče fudbalskih komentatora sa RTS:

 

Aca je stvarno jadnik. Lik je godinama na sceni, probio se nekako i postao je više medijska zvezda nego klasičan sportski novinar - komentator. Dok je bio na BK stvarno je bio otkrovenje, uneo je neku dozu svežine, nešto moderno među ustajalu i anahronu ekipu koju su tada predvodili Milojko Pantić i Zvonko Mihajlovski, svaki debil na svoj način. Moguće da na te Acine početke gledam sa dozom dečačke romantike, tad sam obožavao Premijer ligu i počinjao ozbiljno da pratim sport. Danas je Aca nešto slično Šarencu, bleda kopija samog sebe. Ovo što kaže BB, danas su te informacije dostupne svima na dva klika i stvarno su patetični ti njegovi izlivi. One najave sa starta stvaraju žešći gnar. Takođe, slažem se da nema osećaj za ritam utakmice, ne sećam se da li ga je ikad imao. Često se i zapetljava u neke svoje priče, počne nešto ambiciozno pa ne nađe prave reči za to ili na kraju informacija bude krajnje banalna. Mislim da nije loš novinar, imao je ranije hrabrosti (setimo se samo kako je nesrećnog Pižona uhvatio u mašinu dok je ovaj bio selektor i gubio od mnogih), danas ni toga nema, prijatelj je sa mnogim našim igračima pa valjda da im se ne zamera. Stvarno je jadno bilo kako se uzdržavao od fudbalske emocije na meču Engleska - Hrvatska, ubeđen sam 100% po nalogu nekog glavonje. Možda je od toga gora samo lažna i preuveličana emocija sa kojom nekad zna da umori, doduše čini mi se da je nekad i iskrena.

 

Onaj Matić je najmanje loš ali ima neki činovnički stil, ne smeta mi previše osim kad daje sebi za pravo da kaže npr Manu Nojer (čovek je Nemac, a Manu je baš latino nadimak) ili slične gluposti. Zna da se pogubi ali najmanje mi je loš, mislim da je relativno novija garda na RTS.

 

Krivokapić je jednostavno debil, ja garantujem da taj lik ima IQ ispod 80. Fudbalski pandan Iliji Kovačiću, čovek zvani "opšte mesto". On je kapiram tu da drži vodu dok majstori odu, u nedostatku nekog ozbiljnijeg, jer neće valjda Straju da puste sa lanca. Krivokapić je užasno dosadan, od njega nikad nećeš čuti nešto što već ne znaš, naglašava neke gluposti. Ima solidan glas, recimo, to mu je bukvalno jedina dobra strana.

 

Mijaljević je nekako autentičan primerak lošeg komentatora. Pravi uvek autentične greške, i on je već malo duže na sceni pa sebi daje za pravo da nekontrolisano bunca. Meni nije naročito antipatičan, ali on šta zna da lupi, to se recimo Krivokapiću nikad ne bi desilo jer se taj ne upušta u nepoznato, ostaje uvek uokviru svojih minimalnih ograda. Mijaljević zato zna da krene u nekošeno, to je komedija. Pri tome, tanak i piskav glasić.

 

Sve u svemu, čemer. 


  • 4

#828 raven11

raven11
  • Members
  • 453 posts

Posted 14 July 2018 - 07:46

Glede Ace, apsolutno su sve rekli Chaos i BB, a ono sto je meni uvijek bio wtf momenat, a i transfer blama, je kad on kao neku svoju originalnost upotrebi da nas obavjesti da tim A nastupa u toj boji dresova i da napada sa leve na desnu stranu. Ma daaaj..
  • 0

#829 Impromptu

Impromptu
  • Members
  • 57,443 posts

Posted 14 July 2018 - 08:16

Ne postoji sila u univerzumu koja će me naterati da uđem u Milenijum kladionicu nakon onog transfera blama od reklame sa "Beeing Aca Stojanović"


  • 1

#830 Bugl Khan

Bugl Khan
  • Members
  • 3,557 posts

Posted 14 July 2018 - 08:27

https://youtu.be/_p5eTS-reOY?t=265

 

Not sure if Aca Informacija or Al Pacino


  • 0