Jump to content


Photo
- - - - -

Idealnih XI vaših omiljenih momčadi iz 2000ih..


  • Please log in to reply
135 replies to this topic

#136 Janne240

Janne240
  • Members
  • 6,077 posts

Posted 26 March 2018 - 17:59

@Janne240, mislim da je nerazumevanje u pitanju. Holden je ostavio jedan repsektabilan potencijalni sastav,  a iz tvog komentara se može zaključiti da misliš na taj post (jer se zna ko su splavari), sad tek vidim da si u tom postu zbućkao :) odgovore i aluzije na tri-četiri posta. Tim iz holdenovog posta bi bio ozbiljan u svetskim okvirima a sko je nekom omiljen neki lokalni tim ne vidim ni zašto bi to bio problem. 

 

Tema je krenula sa beyond 2000 što uopšte nije mali period, veliki timovi i majstori su igrali ili igraju tokom ovih 18 godina. Meni lično ne smeta ni da se proširi na ranije periode (hvala kolegama na podsećanju na sjajne Čehe i NIgerijce), niti na bilo koji lokalni tim, kao što rekoh.

Moze i tako, treba brisati starosnu granicu 2000 nije mali period ali nije ni znacajno veliki... Nisam zbrkao mislio sam na Kolarova i recimo Tosica na post sa prethodne stranice, zato sam u nastavku i napisao da je pomenut Piksi drugacije bih reagovao sto se karijere tice, jer zaista nisam uopste prepoznao o kom sastavu se radi... Holdenov post  sa pretprethodne strane nisam pominjao.

 

Takodje nemam nista ni protiv lokalnih sastava samo to da se naglasi, jer zaista ne vidim kako da prepoznam imena koja su nekome znacajna a nisu u svetskim ili bar evropskim nivoima reprezentativna pa u tom smislu sam i naveo zelencrni sastav koji je pretpostavljam prilicno nepoznat a pada u vreme mog aktivnog bavljenja fudbalom za tim koji po mom vidjenju kroz par generacija FK Rudar bi bio ukomponovan u idealan tim, a eto i meni omiljen (kao sto sam prethodno navodio od Liverpula, Veleza, Belgije...itd).


Edited by Janne240, 26 March 2018 - 18:01.

  • 0