Jump to content


Photo

Nokaut faza - 1/8 finala, 1/4 finale, 1/2 finale, finale


  • Please log in to reply
672 replies to this topic

#46 AkoPostaveNekogVisokog

AkoPostaveNekogVisokog
  • Members
  • 12,197 posts

Posted 08 September 2017 - 15:49

Fra
Esp
Slo
Lat

Ltu
Rus
Ita
Srb

Esp / Slo
Ltu / Srb

Konacno:
Esp
Srb
Ltu
Slo
  • 0

#47 Onion Knight

Onion Knight
  • Members
  • 2,320 posts

Posted 08 September 2017 - 16:12

Ja sam iz upravo tog razloga presao sa blicnet na M:tel open trio, jos dobijes 150km ako predjes sa drugog operatera na njihov

 

Isto sam presao na mtel trio , sa Elta-kabela. Odgovorise mi da ce RTS biti skremblovan do kraja prvenstva. Nadam se jedino da ce SK promijeniti semu do sutra.


  • 0

#48 Pero_Cameron

Pero_Cameron
  • Members
  • 4,531 posts

Posted 08 September 2017 - 17:43

Pa da RTS je skremblovan u citavoj BiH, nekidan je i na dneviku bilo obavestenje, a sto se tice SK naravno da ce prenositi sve utakmice eliminacija


  • 0

#49 Chaos Is Me

Chaos Is Me
  • Members
  • 16,595 posts

Posted 08 September 2017 - 20:46

SPANIJA - TURSKA: Turci mogu na neku frku i buku da dobiju mnoge ali Spance bas tesko. Braca Gasol i Willy bi trebali da im naprave pomor pod kosem, a Ricky ce svakako kazniti sto Turci nemaju pleja nego Gulera i sopstvenu i to losiju verziju Vase Micica (Sipahi). Povreda Abrinesa moze da bude problem, ali ne protiv Turaka koji su tanki ali igraju srcem, a Osman i Melih maltene iznad svojih mogucnosti. Razlika u klasi je prevelika ovde, a Spanci imaju dovoljno rutinera sve i da se udje u neki egal.

 

NEMACKA - FRANCUSKA: Krajnje je vreme da se Francuzi uozbilje ako jos mogu. Mislim da Collet lose rotira, Huertel, De Colo i Fournier nikako ne mogu u istu petorku. Moraju malo da promesaju. Bobo Diaw je mislim gotov, dugo je i trajao. Labeyrie deluje kao najbolji defanzivac koga imaju pod kosem. Recept protiv Nemaca je jasan, ako zatvore ili uspore Schrodera to je gotovo, jer Nemci nemaju drugog kompetentnog beka (Tadda, Akpinar, Staiger su bas otpad). Theiss i Voigtmann bi morali bas da nadigraju svoje rivale pod kosevima da se ovde Svabe imaju necemu nadati ali opet...ovi Francuzi ne ulivaju nikakvo poverenje. Medjutim, ako neko moze da drkne Spance, to su oni.

 

SLOVENIJA - UKRAJINA: Ovde ne bi trebalo da bude neizvesnosti. Dragic i Doncic su previse za borbene Ukrajince kojima je i ovo puna kapa. Pustoviy i Kravtsov bi mogli da naprave problema pod kosevima ali spolja su dosta impotentni uprkos trudu. Klemen Prepelic dobija premalo kredita, bas dobro koristi fokus odbrane na glavnu dvojicu i fino ih dopunjuje kao najbolji suter tima. 

 

LETONIJA - CRNA GORA: Nisu Letonci mnogo kvalitetniji na papiru ali igraju mnogo raznovrsnije i poletnije pa su svakako favoriti ovde. Crna Gora ima malu sansu pod uslovom da: 1. Vucevic (ne verujem) ili Dubljevic poniste Porzingoda i 2. Rice izvuce iz guzice partiju dostojnu svog pedigrea. Sporedni igraci Letonije su bolji i specijalizovaniji. Sehovic i cetvorke CG ne postoje na ovom EP, a ni Ivanovic nije odusevio. Oni ce morati da se ukljuce. CG deluje dosta disfunkcionalno, obrnuto od Letonije, ali sansa postoji. Realnija je ipak rutinska pobeda ovih sa Baltika.

 

LITVANIJA - GRCKA: Nisu se bas Litvanci usrecili osvajanjem prvog mesta iako Grci igraju slabo. Sloukas vuce koliko moze ali on nikad nigde nije bio prva opcija. Papanikolaou je kriminalan i mozda je Papapetrou bolje i zilavije resenje. Trebalo bi da Jonas pojede Buruzu na snagu, a Papagiannisa na ipak dosta veci skill. Ni Gudaitis nije za bacanje. Na Kuzminskasa bih poslao Thanasisa. Nece ovo biti lak posao za Litvaniju i moguce je ovde iznenadjenje ako se udje u kos za kos igru. Zavisice opet od raspolozenja Litvanskih sutera, jer Grci tesko da mogu da prate neku sutersku rapsodiju. Nemaju cime.

 

RUSIJA - HRVATSKA: Bas neizvesno. Rusiji su Hrvati solidan match up jer mogu svoje najbolje defanzivce da bace na Bojana i Sarica. Sa druge strane, ovi nemaju koga da stave na Shveda (Roko Leni nije resenje, Bogdanovic se nece trositi na ovoj strani terena, mozda malo vise Ramljaka), a Mozgov bi morao da donese prevagu pod kosevima za Ruse. Hrvati idu dokle ih njihov tandem dovede. Mozda vidimo i neku suvislu partiju Bendera konacno. Popovic, Tomas, Zoric i slicni ne bi trebalo da budu neki faktor ovde. Eh da, Kruno. X faktor. Najblaza moguca prednost Rusima.

 

FINSKA - ITALIJA: Mesina je dotegao odbranu i Italijani primaju malo poena a po tome nisu vec dugo poznati. Finci vise nisu u Helsinkiju ali i dalje u Markannenu imaju potencijalno najboljeg coveka na parketu. Ako Koponnen bude mogao da prati Bellinelia u ofanzivnoj inspiraciji moze svasta da bude jer ovi Finci igraju cvrsto i borbeno, a Zabari tradicionalno bas i nisu cvrsti. Ipak, rotacija je prednost Zabara jer ako se Marcu i Gigiju pridruze Arradori i Filloy to je kraj za Fince. Blaga prednost Italijanima ali Finci postaju faktor u evro kosarci i ne bi bilo cudo da ovde dobiju jer mi ova Italija ne deluje kao ekipa za velika dela.

 

SRBIJA - MADJARSKA: Necu ni da razmisljam o porazu. Vojvoda ipak igra za Szolnok, a Hanga je dobar, stvaro dobar ali nije taj kalibar da sam nosi napad. Cvrsti su, agresivni, solidni u skoku, ali Madjari su uglavnom suterski grozni i to bismo morali da eksploatisemo u punoj meri. 


Edited by Chaos Is Me, 08 September 2017 - 20:48.

  • 9

#50 LolaParola

LolaParola
  • Members
  • 28 posts

Posted 08 September 2017 - 21:19

Što se tiče praćenja naših utakmica u nokaut fazi, RTS radi strim na svom sajtu svih prenosa... Nije loš kvalitet do sada bio, svakako bolji od onih na kojima konstantno izleću pop-up reklame onih teta što se pipkaju...

 

Jedino vredno gledanja na livetv-u npr su oni strimovi koje imaju Rusi kad je kvalitet u pitanju, ali većina njih mnogo kasni. 

 

Edit:

I upravo pročitah negde da je i RTS stream sa njihovog sajta dostupan samo građanima Srbije.  :-1:  :-1:  :-1:


Edited by LolaParola, 09 September 2017 - 00:50.

  • 1

#51 PG13

PG13
  • Members
  • 681 posts

Posted 09 September 2017 - 07:25

Tomas će čuvati Šveda... ovaj turnir igra odličnu obranu, a nitko ne spominje rusku klupu... jel imaju uopće koga opasnog... tko mijenja Mozgova... nama s klupe ulaze Simon, Bender, Ramljak za obranu, Žorić se dobro hrvao sa Gasolima, može onda i sa Mozgovom... ispada Rusi neki razbijači, ali netko treba igrati i onih 15 minuta kada prva petorka nije na terenu...


  • 0

#52 pepe sancez

pepe sancez
  • Members
  • 10,668 posts

Posted 09 September 2017 - 07:43

Sa klupe ulaze Fridzon, Ivlev, Zubkov, Kulagini, Antonov.

I ne moze Tomas cuvati Sveda. Ovaj je dosta brzi, a opasan je iz svih pozicija. Meni su Hrvatska i Rusija slicne. Par vrhunskih/odlicnih igraca i drugo pomocnici. S tim sto mislim da je Saric/Bogdanovic jace od Sved/Mozgov. Ali s druge strane Hrvatska nema ni blizu tako prekaljene igrace kao Voroncevic i Kurbanov.
  • 0

#53 delgado

delgado
  • Members
  • 35,185 posts

Posted 09 September 2017 - 07:48

Navijam za : 

Ukrajinu, Nemacku, Italiju, Litvaniju.

 

 Sutra : CG,Srbija,Turska, Rusija!


  • 0

#54 PG13

PG13
  • Members
  • 681 posts

Posted 09 September 2017 - 08:08

Sa klupe ulaze Fridzon, Ivlev, Zubkov, Kulagini, Antonov.

I ne moze Tomas cuvati Sveda. Ovaj je dosta brzi, a opasan je iz svih pozicija. Meni su Hrvatska i Rusija slicne. Par vrhunskih/odlicnih igraca i drugo pomocnici. S tim sto mislim da je Saric/Bogdanovic jace od Sved/Mozgov. Ali s druge strane Hrvatska nema ni blizu tako prekaljene igrace kao Voroncevic i Kurbanov.

Nije im baš neka klupa... jel Antonov ima 2 metra? A ako nešto Hrvatska ima onda su to prekaljene iskusnjare... Ukić, Tomas, Popović, Simon, Žorić... igrači sa stotinama utakmica u EL i u repki iza sebe... najbitnije je da limitiraju Šveda, ako to uspiju pola posla je obavljeno... kako ste vi uopće izgubili od njih... nisam gledao... imao je tko braniti Mozgova i Šveda... gdje je zapelo bilo?


  • 0

#55 realno *W

realno *W
  • Members
  • 46,138 posts

Posted 09 September 2017 - 08:21

Slaba je klupa Rusije, to nije sporno. Nije ni Hrvatska nešto, al kud i kamo iskusniji igrači.

 

Na koga će Kurbanov u odbrani? On bi mogao i Bojana da proba, ali i Daria i verovatno će na njega.


Edited by realno *W, 09 September 2017 - 08:22.

  • 0

#56 pepe sancez

pepe sancez
  • Members
  • 10,668 posts

Posted 09 September 2017 - 08:21

Fizicki su izuzetna ekipa. Mnogo su jaki i cvrsti. Nama su odsjekli kontranapad, mislim da su nas i u skoku iskontrolisali. Iskoristili par povoljnih mecapa za njih, vrtili napad preko Sveda, u piku i mimo pika, napadali nas preko Kurbanova dole gdje isto nismo mogli da pariramo. I tako gurali.

Njima su se dvije stvari poklopile. Imaju dosta disciplinovanih i cvrstih igraca da igraju dobru defanzivu, a u napadu se zna ko od koga sve pocinje. S tim da mi se cini da imaju i sasvim dovoljno igraca koji znaju napasti s loptom: Sved, Hvostov, Kulagini, taman da stvore pocetnu prednost.

Bez sumnje Hrvatska ima talentovanije napadace, pitanje je samo je li Hrvatskoj forte da neki sajdkik tipa Simon, Tomas, Popovic moze da izvuce utakmicu kreacijom i napadom kad stanu primarne napadacke opcije. A logicno je da u ovoj fazi osnovne seme ne prolaze.

Rusi sigurno imaju drugu logiku. Oni ce gledati da defanziva radi, a cekace Sveda da proradi. Ako se neko prikljuci super.
  • 0

#57 Sector

Sector
  • Members
  • 20,117 posts

Posted 09 September 2017 - 08:23

Ali grcka-litvanija, kakav duel. Kad bi postojalo bilo kakvo pravilo da oba tima izgube. Sto je najjace, litvanci su dostigli neki nivo odvratnosti koji je mozda cak i iznad grka i hrkljusijakosa, sto je vrlo vrlo tesko.
  • 0

#58 uini

uini
  • Members
  • 38,035 posts

Posted 09 September 2017 - 08:28

S tim sto mislim da je Saric/Bogdanovic jace od Sved/Mozgov. Ali s druge strane Hrvatska nema ni blizu tako prekaljene igrace kao Voroncevic i Kurbanov.


s'tim što šarića i babu ima ko da izmori, šveda i mozgova ne baš

ključ tekme je u švedovim rukama & nivou odbrane imho
  • 0

#59 delgado

delgado
  • Members
  • 35,185 posts

Posted 09 September 2017 - 08:30

Ali grcka-litvanija, kakav duel. Kad bi postojalo bilo kakvo pravilo da oba tima izgube. Sto je najjace, litvanci su dostigli neki nivo odvratnosti koji je mozda cak i iznad grka i hrkljusijakosa, sto je vrlo vrlo tesko.

 

 Ti i ja se slazemo samo oko nba, oko evropske kosarke nikako :D


  • 0

#60 realno *W

realno *W
  • Members
  • 46,138 posts

Posted 09 September 2017 - 08:36

s'tim što šarića i babu ima ko da izmori, šveda i mozgova ne baš

ključ tekme je u švedovim rukama & nivou odbrane imho

 

Mozgov mi deluje kao lik koji ne može da se izmori, nego da samo lične greške mogu da ga izbace iz koloseka. Osim ako to ne urade bekovi u nekim mismečevima, to nema ko drugi da uradi. A i to napadanje njega i prodorima nije preterano pametna stvar.

 

Ali mislim da Hrvati mogu da podnesu i njegovu dobru pariju, ako Švedova bude osrednja.


  • 0