Jump to content


Photo
* * * * * 1 votes

FK Partizan 2017/ 2018


  • This topic is locked This topic is locked
9149 replies to this topic

#5116 mozzer

mozzer
  • Members
  • 6,471 posts

Posted 20 October 2017 - 07:26

A najbolji igrac generalno je golman, onako, ubedljivo najbolji (nema trenera, nema navijaca, koji to zele). Posle, mozda Tavamba (sa zilion losih trenutaka), pa onda ko? Ravna linija...Igra, bez glave i repa, tek na momente dobija se utisak da svi oni zajedno uopste treniraju, uvezbavaju nesto.

Koliko god se to ne svidjalo zastitnicki nastrojenom dvojcu  :P, Djuka je ovde najodgovorniji.

Slazem se ja da je on imao neku viziju, ali vec sada se vidi da mu se na teren nista od zamisljenog nije preslikalo. Jednostavno, nije uspeo da Partizan igra kako on zeli, brzo, sa malo dodira, sa ubitacnim napadom koji je toliko ubojit da bude ono napad je najbolja odbrana. Od toga nema nista i jasno je da od toga nista nece ni biti.

A Partizan ima sjajnu priliku, ovo je sve samo ne neprelazna grupa i to sa bas ovakvim timom, ali cvrscom igrom, sa vise trcanja bez lopte (kako je ovo bitna stvar i kako Zvezda odusevljava svoje navijace samo ovim segmentom), a nista to nije kvalitetnija ekipa od ove Partizanove, sta god drugar mozzy mislio o tome. Takodje, prvenstvo se ne sme prepustati Zvezdi tek tako, jos je kraj daleko, njih tek ceka pad forme, ali dzaba ako mi to ne iskoristimo.

Dakle, Djukic neka menja sistem igre iz korena (ako je u stanju), ako ne moze, neka ustupi mesto drugom treneru da pokusa, jer je i njemu valjda jasno da od njegove prvobitne vizije nece biti nista. Rezultatski, nije strasno, tacno je da je Partizan jos uvek u igri na svim frontovima, tacno je ovo sto prica KJP da nije ni ranije bio bolji, ali sam Djukic je pricao da njemu to nije dovoljno, da on zeli Partizan koji uvek ide po protivnika.

B1: Juce je ubedljivo najbolji igrac bio Mitrovic. Maestralno odigrana cela utakmica. On i Nema pokrili izuzetno opasnog napadaca Sowa. Pa odlicni dvojac Everton-Jevtovic. Odlicni su bili. Mi imamo problema sa sredinom/ zavrsnim pasom, ozbiljnih problema. E da Ozegovic opet vrlo, vrlo solidan. Dobar igrac.

 

B2: Posle jucerasnje utakmice ja sam shvatio da je ovo nasa realnost i da trenutno moramo da igramo na rezultat i ovako. Fale nam najmanje 2 igraca za nesto jace. I vremena da se uigramo.

 

B3: Ovo je sve samo ne neprelazna grupa? Stvarno, malo realnosti, malo realnosti... juce sam gledao Bate-Koln... Koln je... ajde necu nista da napisem... ja nisam nikada gledao nemacku ekipu u onakvom stanju...

 

B4: Jos jednom - razlika je u tome sto komsijama nije otisao niko od nosilaca igre, ostali su svi glavni igraci, uigraniji su i dobili su pojacanja gde je trazeno. Ovom timu Partizana treba vremena da se uigra i 2 pojacanja da budu pravi

 

Veoma zadovoljan bodom. Ponadao se da ce uci nesto na kraju - ali ne bi bilo pravedno - oni su zasluzili bod (korneri 6:1 za njih). Raduje cvrstina odbrane i Everton-Jevtovic, ali sa sredinom nesto mora da se radi. Tosic i Jankovic... cak pocinjem da verujem da nije problem u Sumi koji je zivnuo na kraju, imao je onu asistenciju Jankovicu i zamalo da postigne gol.. Bice takticko nadmudrivanje u Bgd za 3 nedelje... da probamo da pobedimo, ali bez srljanja... idemo, u Nedelju OFK Backa kod kuce, da se pobedi...


Edited by mozzer, 20 October 2017 - 07:32.

  • 0

#5117 Son_of_a_gun

Son_of_a_gun
  • Members
  • 7,203 posts

Posted 20 October 2017 - 07:41

Doktor Đuka bez poraza u gostima u svim takmičenjima, uključujući Zvezdu, Vojvodinu, Olimpijakos, Videoton, Young Boys... Nevjerovatan stručnjak, naš fudbal je mnogo dobio njegovim povratkom, možda jedino mag Kizo Milinković može da se mjeri s njim.
  • 1

#5118 peja™

peja™
  • Members
  • 25,889 posts

Posted 20 October 2017 - 08:53

ok ... neka bude pozitivno da svaki osvojen bod u naredne 3 utakmice podize koeficijent

 

sirimo mir, ljubav i igru sa 0-2 povezana dodavanja


  • 1

#5119 realno *W

realno *W
  • Members
  • 46,138 posts

Posted 20 October 2017 - 08:56

Ovakvu taktiku bi savršeno razumeo da smo nekako uspeli da pobedimo Dinamo u Beogradu. Sada, iako imamo dve nerešene sa dva konkurenta za prolaz, uopšte nismo u nekoj posebno dobroj situaciji.

Da je bilo hrabosti da ih napadnemo svim silama, makar u drugom od starta, dobili bi.


Edited by realno *W, 20 October 2017 - 08:59.

  • 3

#5120 mozzer

mozzer
  • Members
  • 6,471 posts

Posted 20 October 2017 - 08:56

ok ... neka bude pozitivno da svaki osvojen bod u naredne 3 utakmice podize koeficijent

 

sirimo mir, ljubav i igru sa 0-2 povezana dodavanja

Kada budemo imali love i infrastrukturu kao YB i Kijev moci cemo da razmisljamo drugacije... do tada - potpis Pejo druze moj... Love, Peace and Harmony... very nice very nice very nice... maybe in the next world :)

 

Odgledao sam sada sanse jos jednom - Miletic je lose dodao onu loptu Tawambi, a Soumah je sve uradio fudbalski ono na kraju (i Ozegovic pre njega), falio je delic sekunde... Tosic drugi slobodnjak odlicno izveo...


  • 0

#5121 T.L.T.I

T.L.T.I
  • Members
  • 2,390 posts

Posted 20 October 2017 - 09:15

Misliš kriminalan?
Kardinalan znači ključan, najbitniji, najvažniji, a verujem da nisi to hteo da kažeš.


Ja se iskreno divim čoveku a jos vise svim učesnicima koji čitaju njegove konstantne kojestarije (uključujući ponekad i mene).

Sa velikim uspehom, jedno 3-4 godine vrti jedan te isti post, onako, neumorno, papagajski, stancujući glupost za gluposću ali to je kod njega vrv beskonačno, kao i svemir.

Doduse, u poslednje vreme je malo posustao sa hvalospevima na račun Kize Milinkovića, valjda je i kod njega, ta slika o "vrhunskom" treneru konačno počela da bledi.
Sad...kardinalan, kriminalan, korpulentan, krucijalan, sve je to isto u njegovom drustvu, da ne sitničarimo.
I da se razumemo, nemam nista protiv mozzer-a, sta vise, smatram da je izuzetno gotivan lik ali da lupeta, lupeta.

Kada on nije tu, stafetu preuzima KJP aka Guardiola-Djukić/Partizan-Manchester City. Nas FK je primeran, na sve strane cveta cveće, ptičice pevaju, trava je zelena a na rukovodećim mestima sve neki ugledni i stručni ljudi.
Soumah je Messi (samo da proradi, tamo neke 2023), Ozegović je Suárez ali mi to ne vidimo jer jelte nismo dovoljno kompetentni sto se fudbala tiče.


Ruku na srce i ja sam u ozbiljnoj konkurenciji za jedno lepo samaranje.
Godinama sam mastao o povratku Miroslava izgubljenog, pa sad "uzivam" u lepoti njegove fudbalske filozofije, idemo po bod, idemo po protivnika a u stvari ne idemo nikud već, iz utakmice u utakmicu, ozbiljno nazadujemo.
To najverovatnije ide na račun karme, nebo jednostavno vraća svo ono cerekanje, sprdnju i nipodostavanje na račun mojkovačkog nemača pojma.
Ovog 20 oktobra 2017, nesumnjivo tvrdim da je jedan autentični sarlatan zaigrao i pred nasim vratima.

Neka nam je Bog na pomoći. :-)


Edited by holden c., 20 October 2017 - 10:09.

  • 1

#5122 mozzer

mozzer
  • Members
  • 6,471 posts

Posted 20 October 2017 - 09:32

Eto vidis T.L.T.I. Inace ovo mi je 6000. post pa hocu da ga napisem na ovoj temi.

 

Svako ima svoje shvatanje i razloge zasto prati sport i fudbal i zasto navija za Partizan. Ja navijam iz zadovoljstva, volim Partizan i uvek ga podrzavam. Apsolutno sam za kritiku uvek, uvek, uvek kada je opravdana.

 

Kiza Milinkovic. Covek je prosao Steauu, pobedio Alkmar kuci i Augsburg u gostima - svi znamo sa kojim timom - i ZARADIO 7 MILIONA EUR za Partizan, Beograd i Srbiju. Dakle ZARADIO je. On i igraci. Ja sam Ekonomista, meni su Finansije jako bitne. Mislim da su bitne i FK Partizan jer mora SAM da ih zaradi. Bitno je i kako se trosi naravno i da li curi - da se ne ponovi ono pod Djuricem.

 

Slicno vazi za Djukica, samo sto je zarada manja. Da pobedimo Dinamo Kijev? Moje pitanje je - kako? Sa kojim igracima? YB? Pa bod u gostima sa njima je Ogroman uspeh. Ovde se to predstavlja kao - okej, dobro je.

 

Ja samo pokusavam da budem realan. Ocito da ja smatram, za razliku od tebe, Valjka, Pilkusta itd, da mi NEMAMO toliko para koliko je potrebno da se nesto vise uradi u Evropi. Ne ove sezone. Uradili smo tunaround, izmenili tim (smanjili dug ako je istina) - pa ne mogu se ocekivati ekspresni rezultati - ne protiv Young Boysa i Kijeva. To je moje vidjenje. Jaci su nego sto sam ocekivao (i Skenderbeu je jako neprijatna ekipa i nezgodnija od mojih ocekivanja) i to je to.

 

Iako uporno izbegavam da ovo napisem da ne komplikujem - ocita je i veca podrska Zvezdi poslednje 2-3 godine u finansijskom smislu - sto ja podrzavam u cilju oporavka Zvezde jer Zvezda je nas veliki Klub. Mi smo na putu da posle duzeg vremena napravimo neku srednjerocniju stabilnost u Klubu, zato i jesam pozitivan za ovo sto se sada desava za razliku od Djurica. Da li imam sto, hiljadu, milion zamerki - pa naravno da imam. Da li mislim da je nasa igra juce bila ruzna za gledanje (kao Videoton u Beogradu) - pa naravno da mislim. Ali, kazem, ja samo pokusavam da budem realan.

 

Soumah ce biti mnogo bolji. Treba mu uigranost, podrska i vreme. I bolja podrska u sredini i napadu. I to je sve. I juce je mogao da resi utakmicu, nedostajao je delic sekunde.

 

Pred Avicom je ogroman posao zimus. Mora da rascisti tim, proda 2-3 igraca, dovede dva prava i jaka pojacanja i da krenemo id a ubacujemo mlade perspektivne snage u tim. Dakle veliki i ozbiljan posao ga ceka, a sa njim i ceo Klub.

 

Pre toga - ja uzivam. Svaki naredni bod ide direktno u koeficijent. U prvenstvu... kazem, da smo dobili Cukaricki bio bih skroz ok, ovako... neka drzi ovih minus 4...

 

Inace post ti je, sto se mene tice, potpuno korektan i sve je okej. Jednostavno razlikuje nam se vidjenje, ja sam po prirodi optimista i uvek gledam stvari pozitivno jer ako tako radis... i desi se nesto dobro (kad se neko necem dobrom nada) ;)


Edited by mozzer, 20 October 2017 - 09:34.

  • 0

#5123 peja™

peja™
  • Members
  • 25,889 posts

Posted 20 October 2017 - 09:34

ma dobar je nas mozzi :)

 

 

 

Ja samo pokusavam da budem realan

 

:thumbs:


Edited by peja™, 20 October 2017 - 09:36.

  • 1

#5124 mozzer

mozzer
  • Members
  • 6,471 posts

Posted 20 October 2017 - 09:38

Ruku na srce i ja sam u ozbiljnoj konkurenciji za jedno lepo samaranje.
Godinama sam mastao o povratku Miroslava izgubljenog, pa sad "uzivam" u lepoti njegove fudbalske filozofije, idemo po bod, idemo po protivnika a u stvari ne idemo nikud već, iz utakmice u utakmicu, ozbiljno nazadujemo.
To najverovatnije ide na račun karme, nebo jednostavno vraća svo ono cerekanje, sprdnju i nipodostavanje na račun mojkovačkog nemača pojma.
Ovog 20 oktobra 2017, nesumnjivo tvrdim da je jedan autentični sarlatan zaigrao i pred nasim vratima.

 

E ovo sam morao da te kvotujem - ja sam sve ovo pricao posle njegovog prvog angazmana kod nas - bio sam prilicno nezadovoljan. Sada, sa ovim drugim angazmanom - izmenio sam misljenje - covek hoce da se uhvati u kostac koliko moze i zna i on misli da moze. Juce ej bila izuzetno teska utakmica npr (YB da ne pominjem) i on je, kao trener, to odlicno izneo. Maniri, izjave, ponasanje - kod mene za svaku pohvalu. Tako da je Dukic kod mene presao iz MINUSA u PLUS, a kod tebe obrnuto :)

 

Pejo Hvala druze moj, idemo dalje, idemo (molim vas shvatite ovo malo kao salu) na sigurni bod za koeficijent u Bgd sa Skenderom a mozda i (onaj sjaj u ocima Alan Forda)... :D

 

Edit: Evo malo nesto lepo, kulturoloski (Mondo) - potpuno fenomenalno

 

I Engleska ima Partizan!

Upoznajte klub iz Engleske koji je nastao pre dve godine i nazvan je po uzoru na beogradski Partizan. Sa "Z"! "Znamo sve o vašem Partizanu, on nam je bio inspiracija, hoćemo da nas podrže i Grobari", kažu u ovom klubu.

 

http://mondo.rs/a105...Bookham-FC.html

 

Izdvojio bih:

 

"Ime 'Partizan' se svidelo osnivaču našeg kluba, koji zna sve o vašim veoma vatrenim i vernim navijačima. 'Partisan' na engleskom jeziku predstavlja nekoga ko je posvećen i ostrašćen, i istovremeno nekoga ko voli da se zabavlja ("to party"). To se sve lepo uklapa u imidž našeg kluba. Naša ekipa je dobro poznata po snazi i borbenosti. Nismo tehnički najdoteraniji, ali to nadoknađujemo požrtvovanjem i željom", kaže Hičman.


Edited by mozzer, 20 October 2017 - 09:59.

  • 3

#5125 Arsenije Pesic

Arsenije Pesic
  • Members
  • 13,862 posts

Posted 20 October 2017 - 10:01

E da, stravično popizdim kad Everton krene u presing pa isprinta 70 metara do protivničkog golmana, a ostali ne jebu da ga ispoštuju i pretrče makar 10 do najbližeg igrača.


  • 13

#5126 Stefanino

Stefanino
  • Members
  • 6,605 posts

Posted 20 October 2017 - 10:31

Ono sto meni upada u oci je nonsalantnost svih stranaca osim Evertona....kad bi imali njegovo srce gde bi im bio kraj....bojim se da i oni uticu na to sto  Bambi i Jankovic gledaju da odigraju potez vise i biraju sebicnost umesto najboljeg resenja..


  • 1

#5127 Son_of_a_gun

Son_of_a_gun
  • Members
  • 7,203 posts

Posted 20 October 2017 - 10:35

E da, stravično popizdim kad Everton krene u presing pa isprinta 70 metara do protivničkog golmana, a ostali ne jebu da ga ispoštuju i pretrče makar 10 do najbližeg igrača.

 

Sam krenuo po protivnikaTM. :P


  • 8

#5128 peja™

peja™
  • Members
  • 25,889 posts

Posted 20 October 2017 - 10:47

i to sto kazes

 

bice bas zajebate naredne dve utakmice, jer ono - kako ici po protivnikaTM kada nam dolaze u goste?

ozbiljan mindfuck za djukatorea


  • 1

#5129 pazi,valjak gazi

pazi,valjak gazi
  • Members
  • 15,856 posts

Posted 20 October 2017 - 11:44

E ovo sam morao da te kvotujem - ja sam sve ovo pricao posle njegovog prvog angazmana kod nas - bio sam prilicno nezadovoljan. Sada, sa ovim drugim angazmanom - izmenio sam misljenje - covek hoce da se uhvati u kostac koliko moze i zna i on misli da moze. Juce ej bila izuzetno teska utakmica npr (YB da ne pominjem) i on je, kao trener, to odlicno izneo. Maniri, izjave, ponasanje - kod mene za svaku pohvalu. Tako da je Dukic kod mene presao iz MINUSA u PLUS, a kod tebe obrnuto :)

 

Daj ne zezaj, ladno se secam da si pisao tek sto je ozvaniceno da se Djukic vraca, kako menjas misljenje koje si imao ranije, a sve u korist Partizana (tako nesto). Dakle, nije tada Partizan jos poceo da igra sa novim trenerom, kakve izjave, ponasanje, mec sa Bojsima i slicno... :kece:


  • 0

#5130 mozzer

mozzer
  • Members
  • 6,471 posts

Posted 20 October 2017 - 11:50

E Hbg ne volim Djukica, ali ako insistirate :) Ajde moze :)

 

Inace moze i Vlada Ivic, mada pise da je Avica kontaktirao rukovodstvo Vozdovca za pregovore i da bismo morali da platimo obestecenje za Iliju :)

 

Edit 1: Najverovatnije ce Stolica, pisu i Novosti a oni retko grese, da ne licitiramo kaze da ce sutra sve biti jasno

 

Edit 2: Navodno jurimo Jovicica iz Ruskog Amkara, odbrambeni

 

Edit 3: Hiljadu mu bubnjeva Darkvuda u pravu ste, evo Mocart pise da jurimo Djukica, izvinjavam se malo sam nepovezan sinoc bio na nekoj predstavi i zezanju. Ma evo odmah, moze Djuksi, moze!

 

Edit 4: Da ima sve na jednom mestu i for the record, i suludi Jokaan je pristao na pregovore...

Izvinjavam se za self-quote, ali samo da odgovorim Valjku - ovo je moj post sa 4.strane u kome prvi put komentarisem Djukica.

 

Kazem, svako ima svoje misljenje, stav i nacin podrske i pracenja i navijanja - ja uvek krenem sa podrskom, ko god da dodje kao trener. Vujosevic, Vlada Jovanovic, Dzikic, Nikolic. Isto i u fudbalu. Meni se Djukic nije svideo u proslom angazmanu, ovaj put za sada ispunjava osnovne ciljeve koje ja ocekujem od njega (LE) i zato, jos uvek, ima mali plus kod mene.


  • 0