Jump to content


Photo
- - - - -

News from Croatia


  • Please log in to reply
12224 replies to this topic

#12106 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 28 February 2018 - 16:18

...

>> ...

Znam: ima jedna mrtva luka,
I ko se u njoj nađe
Čuti će ujutro pjevanje ćuka.
I vidjet će umorne lađe.

Brodovi u njoj vječno snivaju
Kako se brodi,
Al njihova sidra mirno počivaju
U plitkoj vodi.

I tako u snovima gledaju sreću,
A plovit se boje.
Na jarbole šarene zastave meću
I – stoje. ...<<

...


  • 0

#12107 Vjekoslav

Vjekoslav
  • Members
  • 11,278 posts

Posted 28 February 2018 - 18:23

nema to veze s hrvatstvom

socijalisti

 

Attached File  prof_Zarko_Puhovski_tzv-Promjena_ideologije.mp3   942.5KB   17 downloads


  • 0

#12108 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 28 February 2018 - 20:27

...

 

Nije mi jasno zasto se ZP poziva na Fukujamu?

 

Pa taj nikga nije silom terao da jurne u vukojebinsko balkansko kolo, 'komad sa pevanjem i pucanjem' / kolo sa Erosom & Tanatosom'.

 

Doduse tesko je zabu naterati u vodu.

;)

 

...


  • 0

#12109 Vjekoslav

Vjekoslav
  • Members
  • 11,278 posts

Posted 28 February 2018 - 21:07

PXL_280218_19893528.jpg.688x388_q85_crop

 

VIJEĆE ZA SUOČAVANJE S POSLJEDICAMA VLADAVINE NEDEMOKRATSKIH REŽIMA: TEMELJNA POLAZIŠTA I PREPORUKE / O POSEBNOM NORMATIVNOM UREĐENJU SIMBOLA, ZNAKOVLJA I DRUGIH OBILJEŽJA TOTALITARNIH REŽIMA I POKRETA / Zagreb, 28. veljače 2018.
 

Attached File  vijece-28.02.18.pdf   472.85KB   4 downloads (PDF / 472KB)

 


  • 0

#12110 zoran59

zoran59
  • Members
  • 10,124 posts

Posted 28 February 2018 - 21:47

VIJEĆE ZA SUOČAVANJE S POSLJEDICAMA VLADAVINE NEDEMOKRATSKIH REŽIMA: TEMELJNA POLAZIŠTA I PREPORUKE / O POSEBNOM NORMATIVNOM UREĐENJU SIMBOLA, ZNAKOVLJA I DRUGIH OBILJEŽJA TOTALITARNIH REŽIMA I POKRETA / Zagreb, 28. veljače 2018.

 

 

Kome se ne da downloadovati i citati, ovo je sazeo Mazzocco:

Danas je u Hrvatskoj legaliziran ustašluk

 

 

VIJEĆE za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima, koje se slobodno moglo preimenovati u debatni klub o ustašama i partizanima, nakon 363 dana napokon je uspjelo iz sebe istisnuti stav o ustaškom nacifašizmu i partizanskom komunizmu i njihovim simbolima. Na tridesetak stranica naizgled korektnog teksta nazvanog Dokument dijaloga iznijeli su pomalo besmislene zaključke.
 

Specijalne prilike

Ukratko, pozdrav ''Za dom spremni'' i klempavo U su, prema njima, nedvojbeno neustavni i trebalo bi ih zabraniti te kažnjavati njihovo korištenje, osim u specijalnim situacijama. Crvena zvijezda petokraka je, prema njima, nedvojbeno ustavna i ne treba je zabranjivati niti kažnjavati njeno korištenje, osim u specijalnim situacijama.

 

Još kraće, ZDS može na komemoraciji pripadnicima HOS-a, HSP-ove stranačke milicije, ali ne može nigdje drugdje. Crvena zvijezda petokraka može svugdje, ali možete završiti u zatvoru ili platiti kaznu ako se s njom, primjerice, pojavite nad jamom Jazovka. Tada bi je sud mogao prepoznati kao provokaciju i kazniti vas.

 

Ne mahati simbolima

''Neki znakovi i simboli, ako bi općenito i podlijegali zakonskim sankcijama, u kontekstu remećenja javnoga reda i mira ili uznemiravanja građana, također se razlikuju po intencijama, ovisno o tome jesu li sračunati kao provokacije ili kao obilježavanje sjećanja na tragične događaje iz prošlosti u kojima su se jedni znakovi sukobljavali s drugima pa se na istom mjestu ne treba mahati i jednima i drugima'', stoji u Dokumentu dijaloga. U prijevodu, sudac će odlučivati što ste mislili kada ste upotrebljavali neki od simbola.

Vijeće je u svojim preporukama vladi samo priznalo da kada govori o dozvoljenom korištenju ustaškog pozdrava ''Za dom spremni'' zapravo preporučuje da se na oba oka zažmiri na nešto neustavno i protuzakonito. Istovremeno preporučuju da se suce natjera da se drže Ustava. Paradoksalno? Naravno. Da si ne lažemo, HOS-ovci su "Za dom spremni" koristili upravo zato što je ustaški, a vijeće je reklo da je to sasvim u redu.

 

Nije Ustav plot da ga se držimo, ali držimo ga se čvršće

Preporuka da se tolerira nešto neustavno stvara situaciju koja se naziva slippery slope (skliska padina). Ako toleriramo jednu neustavnu praksu, lako nam se može dogoditi da više nijedna odredba Ustava nema stvarnu snagu. I zato je potpuno besmislena preporuka da se suce podučava da je Ustav zapravo zakon nad zakonima i da ga je nužno primjenjivati. U osnovi, vijeće je zaključio da se Ustava ne treba držati kao pijan plota, ali da se Ustava treba držati kao pijan plota.

 

Legalizirali i zaštitili ustaše

Takvom preporukom članovi Vijeća su stvorili iznimku koja vodi u pravnu nesigurnost. Na to smo već navikli. No napravili su i puno goru stvar. Zapravo su legalizirali ''Za dom spremni'', dozvolivši njegovo korištenje u iznimnim situacijama. Poznavajući hrvatsko sudstvo i rupe koje u praksi dozvoljava dogodit će se da će svaki ljubitelj ustaštva moći reći da je svojom dernjavom komemorirao HOS-ovce. Na stadionu jer je neki od njih jednom bio na stadionu, na ulici jer je neki od njih jednom šetao njom, u birtiji jer je neki od njih jednom pio u njoj, na Starčevićevom trgu jer su na njemu jednom planirali državni udar.

izvor: http://www.index.hr/...uk/1029135.aspx

 

 

Ono sto mi nije jasno, mozda bi neki pravnik mogao reci vise o tome: ima li misljenje tog tzv. "vijeca" zakonsku tezinu, tj. je li obavezujuce za bilo koga?


  • 2

#12111 demagzg

demagzg
  • Members
  • 172 posts

Posted 28 February 2018 - 21:52

 

a sto su ocekivali da ce se liberalna demokracija i sve ono sto ona donosi, stvoriti sama od sebe?

da ce se nakon 50god ispiranja mozgova i likvidacije drugacijeg misljenja, otimanja imovine, centralnog planiranja...izroditi liberalni kapitalizam?

Napisao sam vec da su HR intelektualci izgubljeni u vremenu i prostoru.

 

Sve ima svoje zakone i sve ima svoj razvojni put. Puhovski je mozda najblize liberalnoj misli u HR ali to jednostavno nije dovoljno.

Vecina je spremna tocno dektetirati "pogresne ideologije" i stati u obranu liberlane demokracije sa zastavama SSSR-a i SRH u rukama, sto je totalna izgubljenost.

 

Citirat cu jednog repera, nakon sto su ga "liberalne" (liberali u HR ne postoje) snage napale, kada je odbio velicati J.B.Tita

 

"Kulturna scena je u banani, blago rečeno. Pojedine grupe ljudi misle da je to njihova ideološka platforma, pokušavaju stvoriti mišljenje da su samo oni obrazovani, načitani i pružaju otpor izmišljenim stvarima. Zapravo se radi o sisanju državne sise i ‘lađenju jaja. Isto tako, pokušavaju pojam „alternativno“ obojati u svoje marksističke boje. Jadna nam majka s takvim umjetnicima koji se nazivaju „liberalima“ kako bi zamazali oči svima.

Kako misle biti alternativa i liberalni kad ne poštuju prvo pravilo da je sloboda pojedinca on sam i njegovo privatno vlasništvo? Kako je netko alternativa ako siše državnu sisu? Kako si alternativa kad se boriš za veću državu i veće poreze da bi tebe financirali? Kako? Ekipa je izgubljena između socijalizma i nacionalsocijalizma iliti leftarda i konzervi, pa buba sve u šesnaest.

Drugovi i drugarice, dame i gospodo, 21. je stoljeće i vrijeme je da živimo u zdravom kapitalizmu gdje smo svi različiti, a imamo iste uvjete rada i života. To je liberalizam - za neuke na kulturnoj sceni."


Edited by demagzg, 28 February 2018 - 22:01.

  • 0

#12112 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 28 February 2018 - 22:35

...

 

Pomislio sam, ajde bas da vidim jesam li u pravu i uzeo nesto citati.

Kad sam stigao do A. Pavelica i JBT rame uz rame, samo sam zatvorio fajl i rekao - a u qrtz, mustasijo!

:wicked:

 

To je neverovatno da jedna zemlja toliko potone u mulj.

 

>> ... There is nothing so dreadful as a great victory - except a great defeat.... <<

 

Wellington about Waterloo.

 

...


  • 2

#12113 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 05 March 2018 - 16:17

...

>> ... "Potrčko Božanić i ostala ekipa u ofanzivi na papu Franju"
Hrvatski novinar i teolog Drago Pilsel kaže da je počela ofanziva hrvatskih (nad)biskupa protiv pape Franje da kako bi sprečili približavanje pravoslavlju.
Izvor: Tanjug, ponedeljak, 5.03.2018.


Kako navodi, ideja je da privole papu da odustane od, kako kaže, "nepravednoga stava” i konačno odredi datum proglašenja Alojzija Stepinca svetim. Prema rečima Pilsela, plan je da se za to iskoriste dve važne godisnjice - 120 godina od rođenja Stepinca u Krašicu, 8. maja 1898. i 20 godina od kada je proglašen blaženim u Mariji Bistrici, 3. oktobra 1998.

 

U tekstu za portal Autograf, Pilsel navodi da bi kanonizacija Stepinca pokazala da je pobedena ideja mira i pravde medu južnoslavenskim narodima.

 

Napominje da se tako u propovedi đakovacko-osjeckog nadbiskupa Ðure Hranića, na primer, moglo čuti da je aktuelno odlaganje Stepinčevog proglašenja svetim ”teško prihvatljivo i bolno”, ali da ima” i neke pozitivne učinke: Dodatno istraživanje arhiva dodatno osvetljuje njegov humanitarni rad te njegovo spašavanje Srba, Jevreja, Roma i političkih zatvorenika”. Tu se, zatim, navodi Pilsel, otvara čitav niz mogućnosti za laži, preterivanja i manipulacija, pa Hranić kaže da se ”toksičnim supstancama, odnosno trovanjem izazvala (Stepinčeva) prevremena smrt” i da je ”sve to (komunistička vlast ) prikrila da se spreci da blaženi umre u zatvoru, kao mučenik pred licem domaće i međunarodne javnosti, te da ga je (ta ista komunistička vlast) pustila da umre u kućnom pritvoru u svom rodnom Krašicu”.

Pilsel podseća na svoje ranije tekstove u kojima je, kako kaže, raskrinkao laž da je Stepinac umro nasilnom srmću.
"Stepinac je umro od posledice jedne vrste raka krvi - policitemije", naveo je Pilsel uz odsećanje da to ne samo da je izjavio Stepinac po dolasku u Krašić, već da je i njemu lično u nekoliko navrata ponovio Živko Kustić da je "Stepinac iz Lepoglave izašao zdrav” i da su ”u zatvoru sa njim uglavnom dobro postupali". Stepinac je, tvrdi Pilsel, oboleo od raka kada je već bio u Krašiću, lečio ga je najbolje što se moglo, ali u župnom dvoru jer Stepinac nije želeo da ode u bolnicu u Zagreb. Stepinac je umro tri meseca nakon poslednjeg susreta sa ličnim lekarom prof. Hauptmanom. Nije mu se moglo više pomoći, piše Pilsel.

Prema njegovim rečima, najstrašnija optužba na racun Stepinca, a koju ignorišu Hranić, Batelja, Miklenić i "njegov potrčko Bozanić te ostala ekipa, je da se Stepinac i nakon silnih strahota ucinjenih protiv Srba, Jevreja, Roma i Hrvata sredinom 1943. glavom i bradom pred papom Piom XII. i dalje zalaže za svetu misiju priznavanja i spašavanja monstruozne tvorevine NDH.
Sve to, međutim, ne zanima katolicke propagandiste, kaže Pilsel i dodaje da je važno šarmirati nuncija Pinta i izvršiti snažan protivnapad na papu Franju, prikazati ga kao bešcutnog lika koji ne želi duhovno dobro pobožnim katolickim Hrvatima, bez obzira na to što ti Hrvati katolici, kako kaže, ne daju "pišljiva boba za žrtve genocida ustaša".

 

Vrhunac manipulacija nadbiskupa Hranica se, kako navodi, vidi u recenici: ”Kardinal Stepinac je danas blaženik, a međunarodna zajednica je komunisticki režim, zajedno s nacizmom i fašizmom, ocenila kao totalitarni zlocinacki sistem. Iako su njegovi ostaci na našim prostorima još uvek prisutni, nostalgicni, nesposobni za samokriticnost i zato sve glasniji, međutim i oni ce izdahnuti nakon što blaženi kardinal Stepinac bude proglašen svetim. Jer, iako je pravda teško dostižna, ona uvek pobeduje.”
Prema Pilselu, nadbiskup Hranić želi da crknu svi kritičari Stepinca i crkvenih manipulativnih radnji.

 

"Ako je istina da je hrvatsko društvo još uvek nezdravo jer se ne postiže mir, jer se ne oslobadamo od neprestanog instrumentalizovanja prošlošcu, jer se ne vraca ''zdrav nacionalni ponos'', ne budi nada i ne otvora buducnost, izlaz sigurno nije u izbegavanju ''mea culpa'' i nadbiskupovo sakrivanje iza gromoglasnog Stepicnčelog ćutanja pred strahotama ustaša", naveo je Pilsel. ... <<

...


  • 1

#12114 demagzg

demagzg
  • Members
  • 172 posts

Posted 06 March 2018 - 20:57

...

>> ... "Potrčko Božanić i ostala ekipa u ofanzivi na papu Franju"
Hrvatski novinar i teolog Drago Pilsel kaže da je počela ofanziva hrvatskih (nad)biskupa protiv pape Franje da kako bi sprečili približavanje pravoslavlju.
Izvor: Tanjug, ponedeljak, 5.03.2018.


Kako navodi, ideja je da privole papu da odustane od, kako kaže, "nepravednoga stava” i konačno odredi datum proglašenja Alojzija Stepinca svetim. Prema rečima Pilsela, plan je da se za to iskoriste dve važne godisnjice - 120 godina od rođenja Stepinca u Krašicu, 8. maja 1898. i 20 godina od kada je proglašen blaženim u Mariji Bistrici, 3. oktobra 1998.

 

U tekstu za portal Autograf, Pilsel navodi da bi kanonizacija Stepinca pokazala da je pobedena ideja mira i pravde medu južnoslavenskim narodima.

 

Napominje da se tako u propovedi đakovacko-osjeckog nadbiskupa Ðure Hranića, na primer, moglo čuti da je aktuelno odlaganje Stepinčevog proglašenja svetim ”teško prihvatljivo i bolno”, ali da ima” i neke pozitivne učinke: Dodatno istraživanje arhiva dodatno osvetljuje njegov humanitarni rad te njegovo spašavanje Srba, Jevreja, Roma i političkih zatvorenika”. Tu se, zatim, navodi Pilsel, otvara čitav niz mogućnosti za laži, preterivanja i manipulacija, pa Hranić kaže da se ”toksičnim supstancama, odnosno trovanjem izazvala (Stepinčeva) prevremena smrt” i da je ”sve to (komunistička vlast ) prikrila da se spreci da blaženi umre u zatvoru, kao mučenik pred licem domaće i međunarodne javnosti, te da ga je (ta ista komunistička vlast) pustila da umre u kućnom pritvoru u svom rodnom Krašicu”.

Pilsel podseća na svoje ranije tekstove u kojima je, kako kaže, raskrinkao laž da je Stepinac umro nasilnom srmću.
"Stepinac je umro od posledice jedne vrste raka krvi - policitemije", naveo je Pilsel uz odsećanje da to ne samo da je izjavio Stepinac po dolasku u Krašić, već da je i njemu lično u nekoliko navrata ponovio Živko Kustić da je "Stepinac iz Lepoglave izašao zdrav” i da su ”u zatvoru sa njim uglavnom dobro postupali". Stepinac je, tvrdi Pilsel, oboleo od raka kada je već bio u Krašiću, lečio ga je najbolje što se moglo, ali u župnom dvoru jer Stepinac nije želeo da ode u bolnicu u Zagreb. Stepinac je umro tri meseca nakon poslednjeg susreta sa ličnim lekarom prof. Hauptmanom. Nije mu se moglo više pomoći, piše Pilsel.

Prema njegovim rečima, najstrašnija optužba na racun Stepinca, a koju ignorišu Hranić, Batelja, Miklenić i "njegov potrčko Bozanić te ostala ekipa, je da se Stepinac i nakon silnih strahota ucinjenih protiv Srba, Jevreja, Roma i Hrvata sredinom 1943. glavom i bradom pred papom Piom XII. i dalje zalaže za svetu misiju priznavanja i spašavanja monstruozne tvorevine NDH.
Sve to, međutim, ne zanima katolicke propagandiste, kaže Pilsel i dodaje da je važno šarmirati nuncija Pinta i izvršiti snažan protivnapad na papu Franju, prikazati ga kao bešcutnog lika koji ne želi duhovno dobro pobožnim katolickim Hrvatima, bez obzira na to što ti Hrvati katolici, kako kaže, ne daju "pišljiva boba za žrtve genocida ustaša".

 

Vrhunac manipulacija nadbiskupa Hranica se, kako navodi, vidi u recenici: ”Kardinal Stepinac je danas blaženik, a međunarodna zajednica je komunisticki režim, zajedno s nacizmom i fašizmom, ocenila kao totalitarni zlocinacki sistem. Iako su njegovi ostaci na našim prostorima još uvek prisutni, nostalgicni, nesposobni za samokriticnost i zato sve glasniji, međutim i oni ce izdahnuti nakon što blaženi kardinal Stepinac bude proglašen svetim. Jer, iako je pravda teško dostižna, ona uvek pobeduje.”
Prema Pilselu, nadbiskup Hranić želi da crknu svi kritičari Stepinca i crkvenih manipulativnih radnji.

 

"Ako je istina da je hrvatsko društvo još uvek nezdravo jer se ne postiže mir, jer se ne oslobadamo od neprestanog instrumentalizovanja prošlošcu, jer se ne vraca ''zdrav nacionalni ponos'', ne budi nada i ne otvora buducnost, izlaz sigurno nije u izbegavanju ''mea culpa'' i nadbiskupovo sakrivanje iza gromoglasnog Stepicnčelog ćutanja pred strahotama ustaša", naveo je Pilsel. ... <<

...

 

 

Koncentracija olova u kostima iznosila je 15,1 mg/kg, a normalne vrijednosti su 0,64. Dakle, 23 puta povećana koncentracija olova. Olovo se ne izlučuje iz organizma, djeluje na sve stanice. On je praktički doveo do multiorganskog zatajenja.
 
Koncentracija kroma iznosila je 43,5 mg/kg, a normalna vrijednost je manje od 2 mg/kg, što iznosi 22 puta veća koncentracija kroma.
 
Koncentracija antimona iznosila je 391 mg/kg, a normalna koncentracija je 21. Koncentracija antimona je bila 19 puta povećana.
 
Koncentracija karmija iznosila je 23,5 mg/kg, a normalna vrijednost je 1,8 mg/kg. Karmij je bio 13 puta veće koncentracije.
 
Koncentracija arsena iznosila je 3,8 mg/kg, a normala je manja od 1. Dakle, arsen je bio četiri puta povećan.

 

 

gurati komunističku propagandu u 21st, zar ima to smisla?

nije da živimo u totalitanom režimu pa nema drugih informacija od onih koje podvaljuju lažljivi drugovi.

znanost danas može otkriti od čega je umro T-Rex prije 70milja godina a HR drugovi još na partijskim direktivama.

I poslje Tita, Tito.

Svašta


Edited by demagzg, 06 March 2018 - 21:01.

  • 0

#12115 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 06 March 2018 - 21:12

...

 

 

Taj je lik mogao dati poveci doprinus 'rvackom rudarstvu / industriji metala.

:rotflmao:

Mogli su to nastelovati u tonama.

Bilo bi uverljivije.

 

Btw, a sta ti je 'karmij'?

Nesto cime se 'karminise / krizma'?

Mozda se previse 'klizmao' onim popularnim predratnim preparatom sa zivom?

 

Ili je samo ovo

 

Attached File  cadmium.jpg   11.76KB   1 downloads

 

PS.

Drugi put kad postujes pazljivo ukucaj, nemoj samo c/p sa tudjim brljotinama i sopstvenim boldom.

Slabo je to.

 

...


  • 1

#12116 st.anger

st.anger
  • Members
  • 4,198 posts

Posted 07 March 2018 - 09:12

Čitam da se forum Index.hr gasi  LINK

 

Sad će da nagrnu ovamo


  • 0

#12117 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 07 March 2018 - 12:49

Čitam da se forum Index.hr gasi LINK

Sad će da nagrnu ovamo


Nece ni ovaj dugo :).
  • 0

#12118 demagzg

demagzg
  • Members
  • 172 posts

Posted 07 March 2018 - 15:52

...

 

 

Taj je lik mogao dati poveci doprinus 'rvackom rudarstvu / industriji metala.

:rotflmao:

Mogli su to nastelovati u tonama.

Bilo bi uverljivije.

 

Btw, a sta ti je 'karmij'?

Nesto cime se 'karminise / krizma'?

Mozda se previse 'klizmao' onim popularnim predratnim preparatom sa zivom?

 

Ili je samo ovo

 

attachicon.gifcadmium.jpg

 

PS.

Drugi put kad postujes pazljivo ukucaj, nemoj samo c/p sa tudjim brljotinama i sopstvenim boldom.

Slabo je to.

 

...

 

moja greska za Cd, nisam procitao pazljivo.

 

uglavnom su analizu radili stranci a ne nasi, da su nasi radili analizu, nikako ne bi stavljao rezultate, zbog pristranosti.

 

poanta: komunisticka propaganda i dalje zivi i bez ikakvih problema moze JAVNO propagirati rezultate rada, UDBA ili neke druge sluzbe totalitarnog rezima.

sto je zalosno ali i zanimljivo za 21st. 

to smo mogli pratiti na sudjenju Perkovicu i Mustacu, razliku izmedju sudskih dokaza i propagande ex.komunista.


Edited by demagzg, 07 March 2018 - 16:08.

  • 0

#12119 Hromi Daba

Hromi Daba
  • Members
  • 5,761 posts

Posted 07 March 2018 - 16:19

moja greska za Cd, nisam procitao pazljivo.

 

uglavnom su analizu radili stranci a ne nasi, da su nasi radili analizu, nikako ne bi stavljao rezultate, zbog pristranosti.

 

poanta: komunisticka propaganda i dalje zivi i bez ikakvih problema moze JAVNO propagirati rezultate rada, UDBA ili neke druge sluzbe totalitarnog rezima.

sto je zalosno ali i zanimljivo za 21st. 

to smo mogli pratiti na sudjenju Perkovicu i Mustacu, razliku izmedju sudskih dokaza i propagande ex.komunista.

 

Pa dobro, ako je zaista otrovan, koji je te otrov koriscen koji za posledicu ostavlja:

Koncentracija olova u kostima iznosila je 15,1 mg/kg

Koncentracija kroma iznosila je 43,5 mg/kg

Koncentracija antimona iznosila je 391 mg/kg

Koncentracija karmija iznosila je 23,5 mg/kg

Koncentracija arsena iznosila je 3,8 mg/kg

Zvuci kao da su "komunisti" pokupili sve rude Hrvatske, samleli u prah i sipali u hranu/pice godinama ... Razumes li koliko ovaj spisak zvuci neuverljivo?

 

Ne sporim rezultate autopsije (a i ne znam kako je radjena i od koga) ali, da li je moguce da postoji drugo objasnjenje osim "otrova"?


  • 1

#12120 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 07 March 2018 - 16:40

...

 

... bla-bla ...

 

 

Uopce me ne tangira sta kod vas u 'rvackoj i dalje zivi.

 

Ja samo vidim gomilu zblanutih mustaskih budalasa-tamburasa, 'zrtve jugokomunizma / jugonostalgije' koji se ocigledno bave samoilecenjem metodama alternativne medicine - tzv. urinoterapijom.

:rotflmao:

 

Attached File  kravindino kolo.jpg   61.29KB   2 downloads

 

Attached File  lindjo.jpg   64.51KB   2 downloads

 

Attached File  hrvatska bojna.jpeg   78.77KB   2 downloads

 

Attached File  plenkovic razrogaceni.jpeg   37.14KB   2 downloads

 

:frust:

 

...


  • 1