Jump to content


Photo

Sto je čoveku majka, to je Srbiji Rusija


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
78 replies to this topic

#76 dhx

dhx
  • Members
  • 7,032 posts

Posted 05 December 2015 - 08:49

Jadni, neshvaceni patriota… ma 'de se dade doslednost u trazenju bana, neces valjda da se brukas i da ti NATO neprijatelj promakne?

Ovde su se mnogi hvalili kako su u onoj šumskoj vojsci zatezali konopče i gledali u generala kao u tatu, drugi opet kako su jurišali na ustaše po Slavoniji za bolju platu, treći kako su se 'dragovoljali' po kocobu za srbovske ideale i još bi se mogli pronaći mnogi primeri, posebice onih od velike ljubavi prema smradu od lipe i po onim vremenima, dok je još bilo nade da se ravnaju granice i da se zategnu kao osmeh na faceliftingu.

 

Ne sećam se da je neko iz nnarikačko ppatriotskog korpusa nekome od ovih nabrojanih nešto uzeo za zlo. Pa dužnost je dužnost, zar ne?! A bilo je oduvek napada na one koji u tu vojsku nisu hteli ili su bežali iz zemlje ne bi li izbegli mobilizaciju i izvukli živu glavu.

 

Eh, kako pravi patriote u Srba nikako da proste 'dezerterstvo'. A tek što su im kratka pamet i sećanje na uzroke, posledice i na neke druge granate, bombe i raketle na kojima su bili ispisani ćirilični pozdravi 'jubavi koje je blagosiljao pravoslavni lebensraum popreko svih srpskih meridijana.



#77 letri

letri
  • Banned
  • 1,212 posts

Posted 05 December 2015 - 09:10

 

A ne pada ti na pamaet da je Vesna Pesic pogresila u toj proceni da je pogresila?? Hoces reci da je njen pokajnicki credo apsolutan?

 

Ovako moze da razmislja neko ko je slep, pa ne vidi stvar veliku kao kuca, a to je bizarnost njenog predpokajnickog ciklusa. 

 

Poziv da se glasa za Tomu diplomu, je blam za svakog iole pismenog coveka. 

 

 

A sta ti hoces da kazes u vezi njenog pokajnistva?

 

Je l ti nedostaju poredjenja Dacica sa de Golom?

 

 

 Cemu ova prica o tome da manje zlo "da osnova"? Kao da sam ja to rekao. Jasno rekoh da se belolisticari uvere da je manje zlo zaista manje zlo ili direknto ili indirektno kako ti reces da je vece zlo zaista vece zlo. 

 

DS i ekipa nisu dali  osnova, nikakvog, belolisticarima da veruju da je u pitanju manje zlo.

 

Ne znam zasto se odrices prvog dela vlastite recenice.



#78 darth bane

darth bane
  • Members
  • 7,311 posts

Posted 05 December 2015 - 11:58

Srbija je glasala 2004-2012 za "manje zlo" . Bili su istrosili sve kredite. Da se ja pitam i da je srece, na izborima bi pobedila koalicija predvodjena Zarkom Koracem , on bi bio premijer umesto Vucica, ali realnost je takva -kakva . Vucic je ono sto je realno, Srbija mogla da dobije.

Sto bi nas narod rekao "...od koga je i za koga je - dobro je "!



#79 Eddard

Eddard
  • Members
  • 4,278 posts

Posted 06 December 2015 - 18:42

Ova tema je kompletan off-topic. Sorry alex, ideja dobra, tema rusofilstva itekako aktuelna i važna, ali nije naišla na dobar odgovor, već samo na teren za međusobna prepucavanja.

 

Lock i Deponija.