Jump to content


Photo
- - - - -

Trudnoća - uzimanje vitamina


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 Lebaidzema

Lebaidzema
  • Members
  • 2 posts

Posted 06 October 2015 - 13:53

Poštovani, 

 

U velikoj sam dilemi oko uzimanja vitamina. Trudna sam devet nedelja, užasno mi je muka i od pomisli da popijem nešto, a sa druge strane razmišljam da li ću pogrešiti ako ne uzimam neke dodatne vitamine. Doktorka mi je preporučila [mod edit: uklonjen naziv proizvoda], koje sam i kupila. S obzirom na ono što nude nisu uopšte skupe. Da li ih je neko uzimao i kakva su iskustva. S obzirom na to da mi je ovo prva trudnoća, mnogo mi znači svaki vaš savet i mišljenje. Hvala unapred


Edited by DJ_Vasa, 06 October 2015 - 21:19.


#2 vladan

vladan
  • Members
  • 25,392 posts

Posted 06 October 2015 - 17:41

Ne moze skoditi; koliko koristi ja ne znam.



#3 AjronMejden

AjronMejden
  • Members
  • 1 posts

Posted 06 October 2015 - 19:00

Meni je isto doktorka preporučila, pa sam počela da ih pijem. To je bilo pre oko mesec dana, u trećem mesecu trudnoće, a od tada se znatno bolje osećam, mnogo manje umorno i iscrpljeno, sad imam više energije. Baš sam htela i ja da pitam nekoga za iskustva. Nisam imala nikakve nuspojave niti bilo šta slično. Mogu samo toplo da preporučim.



#4 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 06 October 2015 - 21:28

Ova tema je pokazala da pojedinci koriste jeftine pijačarsko-pilićarske štoseve za reklamiranje koječega. Kada su se pojavile dve iste teme o vitaminima o trudnoći, odmah sam primetio nešto sumnjivo. Tagovi jedne teme nisu sadržali naziv proizvoda, a tagovi druge teme jesu. Izbrisao sam jednu temu, a na drugoj uklonio tag sa nazivom onoga što se reklamira.

 

„Trudnica" br. 1 se javlja da pita za dotični prozivod, dok „trudnica” br. 2 dolazi niotkud sa tobožnjim iskustvima. Od tolikog interneta je našla baš ovu temu, tek započetu, registrovala se na forum samo da bi iznela iskustva, a simptomatično je da je pisano istim stilom, sa upoterbom zareza na očekivanim mestima, ali za divno čudo, bar je pismeno.

 

Naziv dotičnog proizvoda je uklonjen, a oni koji zaista žele da razgovaraju o problemima tokom trudnoće to mogu i da urade.

 

Što se tiče spamera, za njih imamo odličan recept: KLIK

 

U pitanju je tema koju sam odavno napravio od pokušaja reklama, ali spamere sam banovao, dok sam im reklame malo sredio da izgledaju otprilike ovako:

 

Eto, ja se nalupetah pokušajući da vam uzmem pare, besplatno se reklamiram i ne platim porez, ali sam u tom pokušaju sprečena. Pretpostavljam da bi mi bilo bolje da se vratim čuvanju ovaca, jer to jedino i umem, al' samo ako su ovce na papiru. Prave ovce ne razlikujem od koza, jer sam bežala sa časova, a i IQ mi je ograničen, tako da nikako ne mogu da zapamtim razlike između ovih gotovo istovetnih životinja. Ipak, znam da se od ovaca prave čvarci, da se od koze pravi slanina, dok krava daje vunu, jer sam to učila u osnovnoj školi, koju nažalost nisam završila.