Jump to content


Photo
- - - - -

Most na Timoku-izgradnja decenije


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Nezaposlena

Nezaposlena
  • Members
  • 1 posts

Posted 18 March 2015 - 18:10

Ne znam hoce li iko biti raspolozen da komentarise na ovu temu,ali ja moram ljudima koji nisu iz Zajecara,a i onima koji jesu,a prave se da nisu, da skrenem paznju na par neistina (gluposti) koje je izrekao pre mesec do dva,nas "cenjeni" predsednik skupstine grada,Sasa Mirkovic.

 

Naime,sporni most,koji je srusen septembra,a trebao da bude izgradjen nakon 150 dana,UOPSTE NIJE PRAVIO PROBLEME PRILIKOM "POPLAVNIH TALASA", (kako se izrazio Mirkovic). Niti je tacna prica da je nagib stubova koji su drzali taj most 70%,jer da jeste,TAJ BI SE MOST SRUSIO SAM. Druga izjava njegova,na koju bih takodje skrenula paznju,je ta da je "Timok plavio naselje Podliv,usled vracanja granja i mulja koji su se zadrzavali na tim stubovima." Da se razumemo,kroz grad Zajecar proticu dva Timoka. Crni i Beli Timok. Beli Timok je plavio sasvim drugi deo grada,dok Crni Timok protice kroz naselje Podliv,koje NIKAD NIJE BILO POPLAVLJENO.

 

Prema tome,jako bih volela da se neko od ljudi sa televizije (koje god) uputi kod Mirkovica i da mu postavi prosto pitanje: "Da li Vi, gospodine Mirkovicu, pravite razliku izmedju Belog i Crnog Timoka i dokle mislite da javno ponizavate gradjane grada Zajecara?" 

 

Samo da napomenem, nisam politicki opredeljena,verovatno sam zato i nezaposlena,ne podrzavam politiku nijedne stranke koja se ikad kandidovala na izborima u Zajecaru,iz prostog razloga sto je sve to ista BAGRA. I nije mi jasno iz kog razloga vecina u Zajecaru "cuti i trpi" (kao sto se izjasnio jedan od mojih sugradjana iz Kotlujevca za tv b92 u Bulevaru u 5 do 5)?