Jump to content


Photo
- - - - -

Nadvoznjak preko pruge Jagodina-Ćuprija


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 pilijev

pilijev
  • Members
  • 1 posts

Posted 09 February 2015 - 19:32

Ovako, napravio sam nalog na ovom forumu jer jednostavno želim na neki način da privučem pažnju na ovaj, za naš region bitan problem. Naime nadvožnjak je izgrađen oktobra meseca, prošao je kontrolu ali pošto izvođači nisu isplaćeni nije pušten u rad. U međuvremenu su se pojavile raznorazne teorije, kako je nadvožnjak nizak za nove vozove, kako je isuviše strm, da je drenaža loše odrađena itd...

Trenutno su pre i posle nadvožnjaka postavljeni semafori koji propuštaju vozila na mestima suženja puta. Privremeni put na mestu suženja je propao do te mere da je vožnja ograničena na 10km/h. Kao neko ko svakodnevno putuje na relaciji ĆU-JA, sam veoma frustriran samom činjenicom da pored napravljenog, novog puta moram da uništavam kola svakodnevno tim pomoćnim putem koji je predviđen za korišćenje od par meseci. Zanima me koga da kontaktiram oko ovog problema, da nam se barem da neki odgovor ili ako je nekako moguće ubrza proces otvaranja tog prokletog nadvožnjaka... Narod je počeo da sklanja postavljenu signalizaciju i barikade, plašim se da problem oko nadvožnjaka ne dođe u centar javnosti nakon neke saobraćajne nesreće!!!



#2 vladan

vladan
  • Members
  • 25,392 posts

Posted 29 April 2015 - 21:57

Aleksandra Vucica; posto od Beograda na vodi i tako nema nista, mozda ce uspeti od svojih arapskih prijatelja ili MMF da iskamci pare za taj put i nadvoznjak.

A osim toga, time bi pokazao i da moze da bude i realan.