Jump to content


Photo

UEFA Champions League 2014/15


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1974 replies to this topic

#1966 Impromptu

Impromptu
  • Members
  • 57,443 posts

Posted 07 June 2015 - 07:42

CG1S-iZXIAAeUF0.jpg

 

Gore od ovoga moze samo ako si kartu kupio na crnom trzistu.

 

:rotflmao:

 

Ovo ko u onom Diznijevom crtanom o utakmici američkog fudbala.



#1967 Zetterberg

Zetterberg
  • Members
  • 4,173 posts

Posted 07 June 2015 - 07:54

Ma kakvi 2-3 meca, nisam gledao nijednu utakmicu ni ove a ni prethodnih deset godina. Pisem onako, radi reda samo, povrsno.

Posto si ti ekspert koji gleda 200 utakmica dnevno onda da ti verujem da je u Italiji sve super zato sto u drugim ligama nista nije bolje.

 

Neki put je bolje samo precutati nego nesto onako izvaliti.Imas srece da na ovom forumu nema velikih fanatika Serije A koji bi te do sada satrali, ne bi znao gde se nalazis jer bi imali argumente na koje ti ne bi imao odgovor.

 

Necu ja nikom da zabranjujem da pise, ali kada neko prica stvari napamet i uz to ne prati ligu duzi period ispada smesan pred svima i gubi kredibilitet.U ovom slucaju to si ti.Kad si vec rekao da ne gledas kako znas da im je liga grozna?Svaki dalje post koji napises u ovoj temi ide na tvoju stetu i samo se jos vise blamiras.



#1968 berti

berti
  • Members
  • 3,125 posts

Posted 07 June 2015 - 10:22

Neki put je bolje samo precutati nego nesto onako izvaliti.Imas srece da na ovom forumu nema velikih fanatika Serije A koji bi te do sada satrali, ne bi znao gde se nalazis jer bi imali argumente na koje ti ne bi imao odgovor.

 

Necu ja nikom da zabranjujem da pise, ali kada neko prica stvari napamet i uz to ne prati ligu duzi period ispada smesan pred svima i gubi kredibilitet.U ovom slucaju to si ti.Kad si vec rekao da ne gledas kako znas da im je liga grozna?Svaki dalje post koji napises u ovoj temi ide na tvoju stetu i samo se jos vise blamiras.

Dobro kad bi me satrAli. Ti si se dovoljno izblamirao mantranjem da će i ova Barsina titula biti osporavana i slepilom za eventualni penal sinoć za Barsu. Razumem ja da ne voliš Barsu, tvoje pravo. Ali ako neko zaslužuje da bude  bockan od sudija onda je to Juve. Počev od onog otimanja titule Interu u vreme Ronalda pa dalje.

Sada, očigledno da nemaš smisla za ironiju u vezi sa mojim praćenjem fudbala. No, tvoja stvar, misli i dalje da sudije guraju Barsu. Sve ok.

Nemam nameru da tebi objasnjavam zašto mi se kalčo smučio. Od punih svezaka sa bukvalno svim igračima, rezultatima i strelcima do mučnine kada ih gledam...



#1969 Zetterberg

Zetterberg
  • Members
  • 4,173 posts

Posted 07 June 2015 - 11:05

Nisi procitao moj drugi post gde sam bio ozbiljan i gde sam napisao sta sam mislio.Uostalom taj post sam napisao iz ugla vecine, ne iz mog i bilo mi je smesno kada sam ga napisao.Tvoj problem ako me svrstavas u hejtere, jer ja za razliku od njih osporavam samo LS 2006 i 2009 dok hejteri svaku titulu pripisuju sudijama.Niti sam hejter, niti sam fan Barse.Rekao sam uostalom da sam ih gotivio kada je za njih igrao Ronaldinjo.Tvoj problem sto selektivno citas postove.

Prveniku sam normalno odgovorio jer se uopste nisam osetio prozvanim tako da je dobio normalan odgovor.

Generalno mi je zasmetalo tvoje omalovazavanje sadasnje Serije A koja je ako nista drugo je napravila korak-dva napred i ako ovako nastave brzo ce da povrate cetvrto mesto, ako su oni grozni sta tek reci za ostale.

#1970 berti

berti
  • Members
  • 3,125 posts

Posted 07 June 2015 - 11:25

Ono sto ja volim kod kalča generalno nije dobro za njih. Meni se dopada to što je to jedina liga koja je zadržala stari šmek. Na utakmicama s još uvek viđa prava navijačka atmosfera, nije pozorišna kao u Engleskoj i Španiji, navijači navijaju a ne služe samo kao ukras. Ipak, to za kalčo nije baš najbolje. Da bi uhvatili korak moraju da iskorene taj ultras fazonaće i  na stadionima, prve korake su učinili. Moraće  i na infrastrukturi mnogo toga da urade, stadioni su im u rasulu. Pre par godina sam bio na Napolijevom stadionu, baš je propao. Juve ispravno radi, napravili su svoj stadion i rezultati stižu. Uskoro ce tim putem i ostali velikani.

Možda deluje da ja omalovažavam kalčo, ali je to samo frustracija zbog toga što sam ih nekada mnogo pratio a evidentno su u velikoj krizi. Ipak, u pravu si. Krenuli su napred i nadam se da će tim putem nastaviti.



#1971 Vlax

Vlax
  • Members
  • 3,869 posts

Posted 07 June 2015 - 11:47

Kalco je propao jer su trosili pare koje nisu imali, zabari kao zabari, i kada je udarila kriza opao im je kvalitet igraca, a ni to nije najgore. FUdbal koji su igrali je bio tuga jad i beda, padao jedan gol po utakmici. Ni sada sto se kvaliteta igraca tice nisu bolji, ali im je liga daleko efikasnija i igra se vise napadacki.

 

Obrni okreni u za svaku ligu je najbitniji nacin igre. DOmaci navijaci ce te te lige uvek pratiti, ali ako hoces da privuces ljude iz cele Evrope i sveta da te gledaju onda moras da budes atraktivan.

 

Primer su Nemci kojima posle vrtoglavog rasta zadnje dve sezone opada popularnost. Kako su krenuli sa stekanjem i ;taktickim' fudbalom, tako je i manja zainteresovanost za ligu. Spanci i Italija sa druge strane idu uzlaznom putanjom,



#1972 dulematic

dulematic
  • Members
  • 11,603 posts

Posted 07 June 2015 - 11:57

Čestitke Barsi i Juventusu, odlična fudbalska predstava sinoć, uživanje  :+1:

 

Drago mi je zbog Ćavija, a žao mi Pirla u Bufona, ali jebiga, ne mogu svi biti pobednici!

 

U 40-om minutu sam se kladio sa drugarom da će u 60-om biti rezultat 1-1, dao mi kvotu 4.

Laganih 1500 din na uloženih 500 :D



#1973 AgroUrban

AgroUrban
  • Members
  • 4,027 posts

Posted 07 June 2015 - 13:52

Tek cemo za par godina biti svesni kakve su dve legende sinoc zavrsile pricu u evropskom fudbalu... Svaka cast Barsi, ali opet i svaka cast Juventusu, posle svega sto su prosli, ovo je stvarno ogroman uspeh, treba da budu ponosni.



#1974 Zetterberg

Zetterberg
  • Members
  • 4,173 posts

Posted 08 June 2015 - 11:50

@Vlax

 

Uopste ne bih rekao da je to glavni razlog zasto je opala gledanost, nije da umanjujem znacaj i toga(ali oni su i pored toga najefikasnija liga u Evropi kada pogledas prosek golova) ali dosta je bitniji zato sto je Bajern uspostavio finansijsku kontrolu i zato sto svaki pokusaj konkurencije kojima jos beze 20 i vise bodova jednostavno odbija gledaoce i tu treba traziti glavni razlog.Pokusava se da od toga naprave najveci nemacki derbi, ali je i pticama na grani jasno da je to one-club league.Iskreno ne vidim zasto bi neko gubio vreme(sem ako se ne kladi) ako se zna unapred sampion.Jeste sada slicna situacija u Italiji, ali nece ni ova Juventusova vladavina da traje doveka i kad-tad ce da dodje do smene na vrhu uz to uzmes cinjenicu da Juventus nikad nece moci da uzme najbolje igrace iz Milana i Intera.Bajernu se desilo pre par godina dve godine za redom neki drugi tim osvoji titulu, a ne oni da ponovo povrate presto.Uglavnom u poslednjih dvadeset godina ili oni zaredjaju sa dve-3 titule ili osvoji neki tim, pa oni.

 

Generalno se i ocekivalo da ce Nemci da igraju malo takticnije i zatvorenije posto ih spanski timovi uglavnom razmontiraju u evropskim utakmicama, ove godine je samo Volfzburg bio jedino negativno iznenadjenje(ne po pitanju rezultata, nego kako su takticki nadigrani) jer ih je Napoli napunio.Trenerska struka u Nemackoj je generalno tanka, videcemo kako ce Tusel da se snadje, do sada mi nije ulivao neko poverenje.Sem Gvardiole i Smita nemas bas nekih dobrih takmicara.Favre napreduje, treba da vodi jaci tim od Gladbaha da bismo videli koliko on zapravo moze.Heking je pokazao da se ne snalazi najbolje kada je njegova ekipa inferiornija.Mislim da ako se Dortmund ne oporavi uskoro da ce brzo oni da izgube cetvrto mesto.

 

@AgroUrban

 

Ne bih se slozio po tom pitanju, uspesi koje su obojica pravili nije moglo da promakne public i da prodje nezapazeno.Uvek kada se nabraja najbolji igraci na toj poziciji tu se obavezno nadju njih dvojica.



#1975 crveno - beli

crveno - beli
  • Members
  • 6,335 posts

Posted 02 July 2015 - 15:15

Pocele kvalifikacije za LS 2015/16:

 

Pyunik - Folgore: 2:1 (1:0) (Satumyan 45, Romero 48 - Hirsch 71)

Lincoln Red Imps - FC Santa Coloma: 0:0

B36 Torshavn - THe New Saints: 1:2 (1:1) (Samuelsen 7 - Quigley 9, Wilde 90)

Crusaders - Levadia Tallinn: 0:0

 

Najjaci je novinar u Ruznalu koji pise o tome da je Pyunik sve zavrsio u prvom mecu i da je revans formalnost jer je protivnika deklasirao sa 2:1. :krsta: