Jump to content


Photo

FK Partizan 2014/15.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
8449 replies to this topic

#31 kronostime

kronostime
  • Banned
  • 27,590 posts

Posted 09 June 2014 - 10:35

Noćas sam sanjao da smo tresnuli Dinamo na Maksimiru 3:2, vidio sam samo drugi gol za nas, Živković sa 20 metara u golmanov lijevi donji, posle dubinske lopte sa lijevog krila. :)

Ja sam sanjao Mariju Karan, al` dzabe - probudih se  :tired:



#32 bounty hunter

bounty hunter
  • Members
  • 8,298 posts

Posted 09 June 2014 - 11:16

Noćas sam sanjao da smo tresnuli Dinamo na Maksimiru 3:2, vidio sam samo drugi gol za nas, Živković sa 20 metara u golmanov lijevi donji, posle dubinske lopte sa lijevog krila. :)

 

 

Živković na 0:30 posle dubinske lopte sa leve strane sa manje od dvadesetak metara gadja golmanov levi donji i promašuje, ali Pantić na kraju pogadja za 2-3.

 

http://www.youtube.com/watch?v=yrJ471RUm7o



#33 kronostime

kronostime
  • Banned
  • 27,590 posts

Posted 09 June 2014 - 11:21

Živković na 0:30 posle dubinske lopte sa leve strane sa manje od dvadesetak metara gadja golmanov levi donji i promašuje, ali Pantić na kraju pogadja za 2-3.

Gde se ovoga seti :rotflmao:

Uh, to je bilo luuudo gostovanje  :wicked:



#34 simple minds

simple minds
  • Members
  • 11,226 posts

Posted 09 June 2014 - 11:51

ali prizivanje babovića... :krsta:  :krsta:  :krsta:



#35 sirmium

sirmium
  • Banned
  • 7,585 posts

Posted 09 June 2014 - 13:07

Živković na 0:30 posle dubinske lopte sa leve strane sa manje od dvadesetak metara gadja golmanov levi donji i promašuje, ali Pantić na kraju pogadja za 2-3.

 

 

posle 1. gola vide se u pozadini grobari...minimum soma ljudi...kakva drzava...kakav fudbal...kakava gostovanja...odmah iza zabara rame uz rame sa spancima francuzima i englezima....mislim zabari su tad pa do kraja 90ih bil tate po kvalitetu



#36 peja™

peja™
  • Members
  • 25,889 posts

Posted 09 June 2014 - 15:43

1. titula UPRAVA NAPOLJE

2. liga sampiona UPRAVA NAPOLJE

3. prezimljavanje UPRAVA NAPOLJE

 

<_<



#37 peja™

peja™
  • Members
  • 25,889 posts

Posted 09 June 2014 - 15:51

Nikolić: Tačno je, hoćemo Tubića, Lomića...

 

To jeste neki naš spisak, reklo bi se spisak lepih želja, a koliko ćemo biti u mogućnosti da ga relizujemo – videćemo –ističe trener Partizana

 
sp%20nikolic_620x0.jpg
 

Spreman je Partizan za realizaciju prelaznog roka, spreman da se uhvati u koštac i sa kvalifikacijama za Ligu šampiona, ukoliko UEFA (posle sankcionisanja večitog rivala) tako odluči. Crno-beli su rešeni da zadrže najbolje igrače iz postojećeg kadra, kojima bi pridodali tek ponekog novajliju da zaoštri konkurenciju.

 

Kako je „Sport” pisao, crno-beli su na spisak stavili prekaljene internacionalce, kojima 30. juna ističu ugovori sa Dinamom iz Moskve, odnosno Krasnodarom - Marka Lomića i Nemanju Tubića, vezistu Envera Alivodića, dokazanog fudbalera u našoj ligi i takođe slobodnog za nekoliko meseci, te napadača Abubakara Oumarua, koji je pod ugovorom sa Beverenom, no, ima želju da se vrati i ponovo sarađuje sa trenerom Markom Nikolićem u Humskoj.

 

- To jeste neki naš spisak, reklo bi se spisak lepih želja, a koliko ćemo biti u mogućnosti da ga relizujemo - videćemo - potvrđuje Marko Nikolić da razmišlja samo o najboljim rešenjima. - Međutim, ništa se još praktično nije ni „zavrtelo”... Sve su to dokazani i kvalitetni fudbaleri, sa pojedinima smo malo i razgovarali, ali, ništa više od toga. Rekao sam već i ranije da je najbitnije je da Partizan ima okosnicu tima i to je ono što nas čini srećnim, odnosno ostavlja nam mogućnost za dopunsku sellekciju, koja će samo unaprediti tim i dodatno povećati kvalitete.

 

Shodno tome da će crno-beli težiti da zadrže najkvalitetnije igrače u postojećoj ekipi, verovatno neće biti ni velikih promena u timu.

 

- Činjenica je da smo skautirali veći broj igrača, samo zbog toga da bismo u svakoj situaciji imali rešenje. Ipak, rekao bih da velikih promena neće biti, niti ćemo im težiti. Nešto epohalno, neka velika iznenađenja ne treba očekivati. Izuzev ako se ne dogode nepredviđeni događaji, a to u prelaznom roku, koji je živa stvar, svakako moguće. Dakle, nešto uzbudljivo je moguće samo u slučaju da nas neko napusti zbog ponude koja se ne odbija.

 

Do okupljanja prvotimaca (prvo pregledi, zatim i zvanično okupljanje) je ostalo još pet dana. Ali, u Humskoj ne žure previše, vrteška prelaznog roka će se ubrzati u tekućoj nedelji.

 

- Trebalo je već da krenemo, ali se iz nekih drugih razloga se prolongiralo. Počećemo svakako u ovoj nedelji da realizujemo neke planove. Iako se prvenstvo odužilo, ima sasvim dovoljno vremena da ostvarimo što smo zacrtali, pa ćemo prionuti na posao - zaključio je Marko Nikolić.

KOVAČEVIĆ NIJE NA SPISKU ŽELjA
Tvrde pojedini čelnici Spartaka iz Subotice da se za njihovog vezistu Vladimira Kovačevića „otimaju” Partizan i Crvena zvezda, ali ta priča jednostavno nema realno utemeljenje, sem pokušaja dobrog marketinga. Bar što se tiče Partizana.
„Sport” je juče došao do informacije da Kovačević apsolutno nije ni na kakvom spisku pojačanja tima iz Humske, štaviše, apsolutno nije po ukusu trenera Marka Nikolića. Saznajemo, da je upravo Nikolić, u momentu kada je preuzeo Vojvodinu, dozvolio da Kovačević ode na pozajmicu u Spartak, jer na njega nije računao.

 

KLjAJIĆ I LUKIĆ MEĐU PRVOTIMCIMA
Trener Marko Nikolić će, u zavisnosti, od „sklapanja kockica” tima odlučiti da ći će prvom timu u predstojećim pripremama priključiti i nekog od momaka iz omladinskih selekcija ili filijale Teleoptika. Zimus su priliku dobili Dejan Georgijević i Matija Ljujić, a prema nekim najavama ovoga puta će to biti golman Filip Kljajić i talentovani Saša Lukić.
Kljajić je pre nekoliko meseci stigao u Humsku i prosleđen je u filijalu da stiče iskustvo, ali kako je Nikoli Petroviću istekao ugovor, dobiće priliku da se bori za mesto među stativama u najjačem sastavu. Lukića je Partizan angažovao iz šabačke škole fudbala „Savacijum”, igra na poziciji centralnog veznog i predviđa mu se lepa budućnost.

novosti



#38 Plikuscht

Plikuscht
  • Members
  • 16,514 posts

Posted 09 June 2014 - 19:06

Stojković se pridružio Stanojeviću u Makabiju!

Autor: mondo.rs

Vladimir Stojković skinuo dres Srbije i produžio za Haifu, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Makabijem, koji od nedavno trenira Aleksandar Stanojević.

09.06.2014. | 19:52  >  19:55 0
 

 

STOJKOVIC.jpg
Vladimir Stojković i Aleksandar Stanojević ponovo će sarađivati.

 

Profesionalne karijere prvi put su im se ukrstile 2010. godine u Partizanu, a od ovog leta zajedno će raditi u Izraelu.

Mladi trener ovog proleća postao je šef stručnog štaba Makabija iz Haife, a po povratku iz Brazila, gde je sa reprezentacijom Srbije bio na dvonedeljnoj američkoj turneji, pridružila mu se i "jedinica" "orlova".

 

Uprkos tome što se spekulisalo da će Stojković od ovog leta postati član grčkog Olimpijakosa, prvi golman Srbije u narednom periodu braniće boje četvrtoplasiranog tima izraelskog prvenstva, koji u sledećoj sezoni sezoni namerava da titulu vrati u Haifu.

Makabi je poslednji put bio šampion 2011.

 

Stojković je napustio Partizan prošle zime i polusezonu sa velikim uspehom branio je za grčki Ergotelis.

Pored dva navedena kluba, 30-godišnji Stojković je u karijeri branio za Crvenu zvezdu, Leotar, Zemun, Nant, Vitese, Sporting iz Lisabona, Hetafe i Vigan.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 54 utakmice.



#39 simple minds

simple minds
  • Members
  • 11,226 posts

Posted 09 June 2014 - 19:49

srećno mu bilo, zaslužio je sve najbolje



#40 Ajmo Milivoje

Ajmo Milivoje
  • Members
  • 9,612 posts

Posted 09 June 2014 - 20:15

:)

 

 

Lomić za MOZZART Sport: Počinjem pripreme sa Partizanom, ovde je najlepše

pre 13 minuta | mozzartsport

„Ono što je izvesno jeste da se u Dinamo ne vraćam i da sam od 30. juna slobodan igrač“, kaže doskorašnji levi bek moskovskih Policajaca koji bi mogao da započne treći mandat u Humskoj 1

Veličina slova A A A
 
 

Na dobrom je putu Marko Lomić da upiše „het-trik“ u crno-belom dresu! Iskusni bek koji je u karijeri dva puta igrao zapaženu ulogu kraj leve aut linije Partizanovog stadiona nalazi se samo „pola koraka“ do povratka u Humsku 1.

Ohrabrujuća vest za Grobare jeste da bi upravo doskorašnji prvotimac moskovskog Dinama mogao da bude i prvo od nekoliko najavljenih pojačanja u letnjem prelaznom roku. Savršena potpora tim najavama stiže u vidu reči nekadašnjeg reprezentativca.
Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da počinjem pripreme sa Partizanom. Putovaću sa ekipom na Zlatibor, a šta će se dalje dešavati zaista ne mogu da predvidim. Naravno da je otvorena opcija povratka, međutim, ne bih voleo da prejudiciram stvari, pošto bi o eventualnom angažmanu trebalo da se izjasne trener i predsednik. Znate kako to već ide“, predočio je Marko Lomić u izjavi sa MOZZART Sport.

Iako će „samo“ početi pripreme u opremi Partizana, Lomićevo prisustvo na početku priprema verovatno će imati daleko veći značaj od pukom održavanja forme, jer su po istoj matrici u Humsku 1 minulih godina vraćali Ivica Iliev, Zvonimir Vukić, Danko Lazović...
Da se ne lažemo, u Partizanu je najlepše! Ne bih samo da se stvori slika da je sve završeno, jer bi tek trebalo da pričamo o tome. Ono što je izvesno jeste da se u Dinamo ne vraćam i da sam od 30. juna slobodan igrač“, dodao je Lomić, koji je u prvom mandatu za Partizan igrao od 2005. do 2007, zatim od u sezoni 2009/2010, pa je upravo iz Humske otišao među ruske Policajace i za četiri godine odigrao 95 mečeva, postigao gol i upisao devet asistencija.

U Partizanu bi verovatno zamenio Vladimira Volkova, za slučaj da reprezentativac Crne Gore ode u inostranastvo, usput bi nastavio bi tradiciju povratnika iz Premijer lige Rusije, pošto su zimus stigli Nikola Drinčić i Danko Lazović, a sve je izvesniji dolazak doskorašnjeg štopera Krasnodara Nemanje Tubića.



#41 Matija76

Matija76
  • Members
  • 4,032 posts

Posted 09 June 2014 - 20:35

Posle X godina bi imali sasvim solidne spoljne bekove, Vulicevic i Lomic su definitivno upgrade u odnosu na Lazu i Miljkona koji su godinama unazad "uveseljavali" tribine Hrama.

Uz to, dobili bi jos jednog levonogog igraca koji zna da izvede prekid. 



#42 bounty hunter

bounty hunter
  • Members
  • 8,298 posts

Posted 09 June 2014 - 20:51

Još uvek ne verujem da će Lomić doći. Igrao je odlično za Dinamo ove godine, osvojili su 4. mesto i cenim da ne bi imao problem da tamo nadje novi klub i zabode još jedan masan ugovor.

Bez obzira što je prešao tridesetu njegova tržišna vrednost je veća od svih naših odbrambenih igrača zajedno. Ako dodje to verovatno znači da smo odustali od Bugarina iz Levskog.



#43 Starešina

Starešina
  • Members
  • 10,905 posts

Posted 09 June 2014 - 21:09

Nemam lose misljenje o Volkovu ali bi radije gledao Lomica



#44 T Mac

T Mac
  • Members
  • 8,239 posts

Posted 09 June 2014 - 21:43

Volkov je odavno praktično neupotrebljiv na terenu. Nema ga u napadu, a ni u odbrani.

 

Lomić bi bio veliki upgrade.



#45 Kad ja podjoh

Kad ja podjoh
  • Members
  • 20,122 posts

Posted 09 June 2014 - 21:51

Muta majstor, potpisuj odmah  :)