Jump to content


Photo
* * * * * 1 votes

Tenis klađenje, predlozi, rasprave...


  • Please log in to reply
4679 replies to this topic

#3841 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 12 January 2018 - 12:45

Angelique Kerber - Ashleigh Barty 

Finale Sidneja u kojem prednost definitivno dajem Nemici.
Barti je dosla do finala,domaca je igracica,ali mi se cini kako joj ta cinjenica moze doneti pre pritisak nego samopouzdanje. I Sem Stosur se godinama raspadala po domacim turnirima npr.
Kerber deluje impresivmo u novoj godini. Bez poraza na Hopman Cupu i na ovom turniru. Izgleda da je gladna uspeha i resena da se iskupi za jako losu sezonu '17. 
Ne tvrdim da ce biti razbijanje,ali ocekujem pobedu nemacke teniserke.

Kvota je vec pocela da pada,ja sam nasao u Sokeru po 1,63. Sve iznad 1,55 se treba probati. 


  • 0

#3842 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 13 January 2018 - 21:28

I Anderson i Benciceva su dobili dosta teske rivale u R1.
Anderson Edmunda,a Belinda Venus Vilijams. No,to su ionako bile bukvalno sprdnja uplate.

Od ozbiljnijih cu da probam sledece:

Pobednik AO - Roger Federer - Da @ 3.70
Legenda belog sporta u pohodu na 20-i GS naslov. Ujedno Fed i brani titulu osvojenu prosle sezone. Na papiru deluje da Svajcarac ima cak i laksi posao nego 2017. Nadal je upitne spreme i forme,nijedan zvanicni mec pre Melburna, Novak od Vimbldona samo jedan mec uopste i takodje rovit,Mari ne igra.. Tereni ce ponovo biti brzi,na nivou proslogodnisnjih,sa nizim odskokom. Idealni uslovi za Rodzera.
U njegovoj cetvrtini su Berdih,DelPo,Gofan,ali ne moze da se sastane sa svima naravno. Ni medju mladim snagama ne vidim jos uvek nikoga spremnog da ode do kraja na prvom GS sezone. Na nedavnom HC je delovao jako dobro i nije bilo znakova nekih zdravstvenih problema. Rekao bih da mu je u ovakvim prilikama najveci protivnik godina proizvodnje,a to je rizik koji sam spreman da prihvatim.

Pobednica AO - Angelique Kerber - Da @17
Cekao sam da vidim ishod jutrasnjeg finala u Sidneju protiv Barti i posto Nemica nije imala nikakvih problema idem hrabro sa ovom uplatom. Na fenomenalan nacin je otvorila sezonu u kojoj je jos bez poraza. Cini se kako je silno motivisana da se iskupi za jako slabu 2017. Jeste zrebana u najtezu cetvrtinu zreba i to je mozda problem. Ali... Sarapova vise nije sila koja je nekad bila, Radvanska to i nije bila dok je Muguruza vrlo jaka i neprijatna protivnica (dvostruka GS sampionka),ali Spankinja nije zavrsila nijedan turnir u ovoj sezoni (Brizbejn,Sidnej) zbog bolesti i premora. Kerber je mnogo igrala i mozda i previse,ali tek je pocetak godine. Nemica je ovde vec slavila,stekla je know how iskustvo,znanje kako da fizicki,mentalno i igracki gura daleko kroz turnir. Da postoji opcija igrao bih je sigurno da osvaja svoju cetvrtinu,ovako cu sa manjim ulogom da krajnje rizikujem.

Od sutra krecu predlozi meceva.

 


Edited by The(wizard of)O., 13 January 2018 - 21:29.

  • 1

#3843 helmet

helmet
  • Members
  • 3,303 posts

Posted 14 January 2018 - 21:18

Obradovicu, gde su predlozi hahaah? Sent from my Micromax A310 using Tapatalk
  • 0

#3844 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 14 January 2018 - 22:01

Prvo kolo donosi mnogo meceva i dosta neizvesnosti u smislu sto nismo sigurni ko kako stoji sa formom. Zato oprez i bez zaletanja sa velikim ulozima..

Triple
Troicki + Simon + Karenjo Busta = 2,05

Viktor nije u nekoj formi,ali ima ogromno iskustvo na svojoj strani i cinjenicu da je u poslednjih 8.nastupa u Melburnu samo jednom ispao u R1 (od Stepaneka pre 5.godina). Bolt je dobio pozivnicu i u karijeri jos nema pobedu na ATP turniru. 
Zil Simon igra protiv Rumuna Copila. Copil ume da odigra nesto s vremena na vreme,ali ako Simon bude na nekom svom uobicajenom nivou ovo ce dobiti lagano. Osvojio je turnir u Pune-u,pa izgubio od Donaldsona od Sidneju sto nije neocekivan scenario nakon titule. 
PCB igra protiv Kublera koji je 242.na svetu i isto je dobio pozivnicu. Kubler mozda jeste kvalitetniji i talentovaniji igrac od tipicnog celendzer tenisera,ali je potpuno nedokazan na ovom nivou takmicenja. Busta je bolji,konstantniji i jaci.
(od Simona i PCB ocekijem uverljive trijumfe,pa mogu da se povijaju i hendikep gemovi)

Dubl
Basilashvili + Leo Mayer = 2,20

Obojica igraju protiv maltene tipicnih sljakasa. Gruzijcu je rival Gerald Melzer. Melzer nema mec u 2018,ali zato ima uzasan skor na AO i brzi uslovi ce takodje biti protiv njega. Nikoloz mozda nije medju najkonstantnijim igracima,ali na brzem terenu bi trebao da se naudara winnera i resi ovo u svoju korist protiv specijaliste za zemljane terene. 
Leonardo Mayer igra protiv Cileanca,Jarry-a. Jarry (valjda se izgovara Zari?) ima solidan servis,ali nema ono sto je potrebno da uspe na velikoj sceni. Isto je u pitanju tipicni sljakas,dok je Leo iskusni kampanjac koji je ovde vec dobijao meceve.  
(ovde bih preporucio takodje hendikepe na favorite,ali u setovima sa hendikepom 1,5) 

Istomin - Herbert 1  1.70
Mislim da Uzbekistanac ima lepe sanse da prodje dalje. Jeste predao mec QF Harisonu u Brizbejnu,ali verujem samo iz predostroznosti. Ovde brani R4 iz prosle godine (dakle znacajan broj poena) dok je Erber u mojim ocima vise specijalista za dublove. 

Ymer - McDonald  1  1.85
Zreb je spojio dva kvalifikanta u R1. Imer je mladi Svedjanin koji jos nema pobedu na GS,ali nema je ni njegov protivnik. Zapravo je ovo Imeru peti pokusaj. On jos uvek uglavnom igra kvalifikacije pa je u Dohi zaustavljen od Cicipasa (koji je u formi) a i ovde ih je prosao relativno lako. McDonald je sinoc imao dugacak mec protiv Robera u tri seta pa i umor moze odigrati ulogu ako se mec produzi. No - glavni razlog zasto cu ovo da probam je iskustvo igranja meceva u pet setova. Imer vec redovno nastupa za svedski DC tim i prikupio je dosta takvih meceva (na tri dobijena seta),dok mladi Amerikanac ima tek jedan takav u citavoj karijeri. Kvote su egal,sanse su 60/40 za tamnoputog Svedjanina.

Jedan mec iz konkurencije dama.
Coco Vandeweghe - Timea Babos hg1(3,5)  1.75

Coco brani dosta poena ovde pa verujem da ce od starta krenuti ozbiljno. Brzi uslovi apsolutno pogoduju njenoj agresivnoj igri. Babos je vrlo lose otvorila sezonu sa dva 0-2 poraza od Begu i Tsurenko. Coco bi bukvalno trebalo da je nadjaca.

Izbegao bih igru na sledece favorite:
-Kuevasa v Juznog
Pablo je vise sljakas i ne voli brze uslove. Ovde se nije previse puta ni pojavljivao,a ima ukupno 1 pobedu! Juzni vise nije igrac koji je bio,ali bi ovde mogao da iznenadi. Mozda cak i kompletno.
-Corica v Milmana
Milman je volsebno pomalo izgubio od Dimitrova u Brizbejnu i Milera u Sidneju. Publika moze da ga pogura,a Borna nema pobedu u Melburnu (gubio od Dolgopolova,Ramosa i Sardija). Verovatni su +gemovi makar
-Soka v Sugite
 Sok je izjavio nedavno da je "zardjao" i cini se kako trpi neke posledice neocekivano produzene prosle sezone i napora koje je ona izazvala. Ako bude vruce moze postati vrlo gadno za Amerikanca koji je u proslosti vec predavao meceve u takvim uslovima. Na sve to treba dodati da je Sugita dobio sve setove koje su igrali medjusobno (jedan mec u Sinsinatiju prosle godine i set nedavno u Pertu) Sugita da pokrije hendikep od 5.5 gemova mi deluje ostvarivo.

Na!
I srecno!  :P  :+1: 
 


  • 2

#3845 L' Imperatore

L' Imperatore
  • Members
  • 3,443 posts

Posted 14 January 2018 - 22:58

Igranje na precenjene igrače van forme, protiv domačina je na GS uvek dosta zahebano. Ovo leti pre svega na Troickog, a u nekoj meri i na Carrena.

 

Ali zato u ovom poslednjem segmentu tvoga posta ima nekoliko potencialnih bisera. Ja Cuevasa obožavam, ali se sasvim slažem sa tobom da brzi uslovi nisu za njega. On treba malo više vremena da se pripremi za udarac i onda diktira poen iz sredine. U brzim uslovima mora više da igra iz trka a to nije njegov strong point. Youzhnya je teško čitati u poslednje vreme, ali gledao sam nekoliko njegovih mečeva u zadnjem delu prošle sezone, i nije izgledao loše.

A imao je Pablo i manjih problema sa kolenom u Aucklandu.

 

Ova informacija za Socka je jako bitna, a njegove igre na startu sezone samo potvrđuju da nije pravi.

 

Od mene: Ferrer, Moutet +5.5; Kenin +5.5; Niculescu -4, Begu +4.5;


  • 2

#3846 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 15 January 2018 - 20:34

Vrlo losa ponuda veceras.

Razmisljao sam o jednom tiketu: Thompson + Raonic + Novak + DelPo.
Ocekivao sam da cu dobiti kvotu izmedju 1,90 - 2,05. Umesto toga ispade 1,70. Mizerija. Plus sto trojica od navedenih imaju neke nejasne situacije sa spremom (Nole,Raonic i DelPo). Tako da cu od ovoga verovatno da odustanem. Mozda dodam jos jedno 3,4 manje kvote pa napravim tzv.narodni tiket za mali ulog neki

Sto se ostalog tice.
Imam neke ideje,ali samo to - ideje. Npr.da mozda Felisijano Lopez dobije Kverija jer mi se cini iz njihovoh h2h da Spanac dobija na brzim podlogama,a Big Sem na nesto sporijima. Po toj logici mozda blaga prednost za Lopeza,ali zaista moze da ode i na drugu stranu.
Slicno je i sa mecom izmedju Kokinakisa i Medvedeva. Blagi favorit je domaci igrac po kladionicama,ali pre bih igrao na Rusa npr.
Pella bi mogao pokriti hendikep gemove protiv Tima (6,5) jer ima dobar h2h sa njim,a Tim se borio sa nekom virozom pre turnira.

Fonjinji - Zebaljos mi deluje kao neki over stovi/gemovi jer nesto ne verujem da ce Fabio resiti u tri seta.

Kao sto rekoh - vise su ovo neke ideje,misli nego konkretni predlozi. Sinoc sam vrlo dobro prosao i necu veceras nekim forsiranjem da odem u minus. 
Cini mi se kako sutra ima lepsih parova.  :)


  • 0

#3847 Zli Gli

Zli Gli
  • Members
  • 2,211 posts

Posted 15 January 2018 - 22:41

Ja cu da nabacam neke favorite na nocni iz zajebancije i vec na prvi pogled mi nije jasno ovo na Berdiha i pogotovo Vavrinku. Jeste da nisu igrali nista ali trebali bi da dobiju ove protivnike sve i da ih neko probudi za mec u sred noci, bez zagrevanja... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  • 2

#3848 Zli Gli

Zli Gli
  • Members
  • 2,211 posts

Posted 17 January 2018 - 00:29

Sinoc lepo ispostovali Vavrinka, Berdih i ekipa. Veceras nisam imao prividjenje sa tako velikim kvotama pa sam odigrao samo za crvenu Kuevasa i Congu po 2.2 i 1.6, ukupno 3.52 oba para. Kuevas je dosta bolji igrac od vecitog talenta Harisona ali je ovaj kao u boljoj formi, plus Pablo ima dugme za samounistenje ali se nadam da ga nece iskoristiti veceras, nema razloga da ne dobije. Congu sam morao na staru slavu, potcenili su ga bas i tu mislim nesto slicno kao sinoc za ovu dvojicu, da bi u pola noci nezagrejan morao da dobije. Uz to tiket sa 10ak malih kvota tj. dve i nisu tako male, Simon 1.7 protiv Karine Buste i 30.5 vise na Kirgios-Troicki, to sam namerno ostavio za kraj da se nerviram ako tiket prezivi do tad. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  • 1

#3849 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 17 January 2018 - 16:55

Sinoć sam pogodio:
Harisona u fiksu
Sepija u fiksu
Kanepi hg

Pao:
Šapovalova u fiksu (vodio 5:2 u 5 setu)

Večeras ću imati jedan tiketić i još par predloga.
Javim se oko 8,9.. :)
  • 1

#3850 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 17 January 2018 - 21:56

U principu su mi svi vecerasnji predlozi sa malim kvotama,pa ako se nekome nesto svidi neka probere.

Tiket
Thiem + Berdych + Goffin + Edmund = 1,66 
Nije neka kvota,ali mislim da ovo prolazi,s tim sto Edmund igra sledeci dan (noc cetvrtak/petak)

Dosta je meceva u zenskom delu gde vidim neke eventualne probleme favoritkinja,ali ovde ne vidim

Tsurenko L - Radwanska A 2   1.52
Znam da Gli nece ovo odigrati,ali ja hocu. Tacno je da ih deli samo 8 pozicija na listi,ali to nije realni odnos i pokazatelj kvaliteta. Poljakinja je imala vrlo losu 2017 i zato je ovoliko pala,ali ne treba zaboraviti da je nekad bila br.2 i dugo godina top 10 igracica,dok je Tsurenko najbolji plasman imala #29. 
Aga je u Melburnu u karijeri zabelezila 34 pobede,6 QF,2 SF dok je Tsurenko zabelezila 5 pobeda u glavnom zrebu i u 6 od poslednjih 7 nastupa ispadala u R1/R2. Samo jednom je prosla u trece kolo.
Imaju vrlo slican stil,ali sve sto Lesia moze,Aga moze bolje.
Obzirom da se najavljuju paklene vrucine,verujem da poljska igracica nece zeleti jos jedan mec u tri seta pa cu sigurno da probam i njenu 2:0 pobedu koja se placa sa 2,20

Ne bih se zaletao na
- Sharapovu v Sevastovu
Marija mi je izgledala dosta prosecno u R1,a Sevastova je prosle godine odigrala dva odlicna meca protiv Ruskinje i ponovo bi trebalo dobro da je testira,posebno ako Sarapova ne podigne nivo igre. Ovo nije ona stara Masa,pa ne bih vijao neku njenu ubedljivu pobedu. Cak kontra hendikep gemova (+4) deluje ok.
- Pliskovu v Haddad
Gledao sam mec Pliskove protiv Cepede i Cehinja je delovala bas tromo. Karolina je jos uvek top 10 igracica i moze ovo dobiti 6-2 6-2 ako udje u ritam,ali Maja solidno servira i fino se krece pa bi mogla da izvuce dosta gresaka od Pliskove. meni je granica od 6,5 gemova ovde previsoka i ne bih je igrao.

Federer R - Struff J-L   
Sta znam..meni je ovde granica gemova mozda postavljena za koji gem prenisko.
Struf ume fino da servira,pa bi jedan set mogao da ode u produzetak makar. Tako je bilo i u Halleu 2016 kada je fed dobio 64 76. Nesto ne verujem da ce Rodzer zapinjati kroz ceo mec,pa uzimam over 28,5 @ 1.69,a mislim da prolazi i vise od 29,5 @1,95

I mec Kveri - Fucsovics mi deluje isto kao neki plus gemovi 


 


  • 1

#3851 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 18 January 2018 - 23:00

Glupi Gofan.
Iscupa se iz bezizlazne situacije i onda u tb choke-uje.

Dimitrov - Rublev 
Rubljov ga je izbacio na proslogodisnjem USO. Deluje i da je u boljoj formi i ako ne bude imao problema sa spremom trebalo bi da ponovo parira Dimitrovu. U prva dva kola su mu udarci zavrsavali gde treba,a Grisa nema bas neku odbranu protiv toga. Stoga ovde hg2(+5,5) @ 1.75

Edmund - Basilashvili
I dalje smatram da ce Britanac proci dalje,ali mi je za oko zapala relativno niska granica gemova u Socceru 33.5. Edmund deluje impresivno za sada,ali Gruzijac bi trebalo da pruzi neki otpor. On ide po poene i trebalo bi da ostane u izmenama cak i ako Edmund pogodi par lepih forhenda. Treba spomenuti da su obojica prilicni chokeri pa nesto ne verujem u 3-0 pobedu. Over gemovi da se uzmu do 35.5

Seppi - Karlovic
Karlovic je ponovo napravio podvig postavsi najstariji igrac u R3 u poslednjih 40 godina. Protiv Sugite je odigrao maraton,4 od 5 setova su otisli u tb. Ivo se opet spasavao servisom,ali godine ipak cine svoje. Evo sta je izjavio nakom meca: Sretan sam, ali i jako umoran. Već u trećem setu su me noge slabije slušale. Zato sam se fokusirao na servis. Mogu samo reći da još uvijek uživam u pobjedama, no vidjeti ćemo koliko još mogu izdržati 
Sepi je zbog povrede dosta propatio prosle se polako vraca i nadomak je povratka u top 50. Osvojio je challenger pre dolaska ovde, napunio se samopouzdanjem i onda iskoristio solidan ždreb u prva dva kola. Vazno je istaci da Seppi ima vrlo solidan retern sto ce mu biti jako oruzje protiv Karlovica,a ovde brani cetvrto kolo iz prosle godine kada ga je Vavrinka izbacio sa tri puta po 7-6
Kec.
(moguci i plus gemovi)

Nikako mi nije jasno zasto je Mertens izrazena favoritkinja protiv Korne?
Korne je bila sjajna protiv Gerges izborivsi prvu pobedu u karijeri protiv Nemice (nakon 0-5) dok je Belgijanka prosla Gavrilovu samo zahvaljujuci mentalnom aspektu (dobila prvi set nakon sto je gubila 5-0 u gemovima). Mislim da nece imati tu prednost protiv Francuskinje koja je vrlo uporna i nezgodna kad je u formi. Hendikep gemovi na Korne (+4,5) mi deluju skroz okej,ali sinoc sam omasio u procenama kod devojaka (kao i najcesce - u svakom smislu&pogledu  :lol: )
 


  • 1

#3852 Shunsuke Nakamura

Shunsuke Nakamura
  • Members
  • 5,761 posts

Posted 19 January 2018 - 00:23

SEPI-KARLOVIC 1(1.6)
Sepi je u dobroj formi, osvojio je turnir prosle nedelje, ovdje u prva dva kola rutinski je odradio posao.
Karlovic u poznim godinama, prosli mec dobio u 5 setova, bice istrosen dosta.

KIRGIOS-TSONGA-1(1.4)
Kirjos moze daleko ovdje, ima publiku na svojoj strani, podloga mu odgovara. Prvi servis ga sluzi odlicno za sada, sto je najvaznije za njega. Conga daleko od najboljih dana, izvukao se protiv Sapovalova.

MERTENS-KORNET- VISE OD 21.5(1.8)
Mertens je u odlicnoj formi na pocetku sezone, dok je Kornet savladala favorizovanu Juliju Gerges. Ocekujem jedan neizvjestan mec.

OSTAPENKO-KONTAVEIT-2(2.2)
Ovaj mec igram na neki osjecaj. Ostapenko mi djeluje dosta nesigurno za sada, mogla bi Kontaveit ovdje lako do pobjede.
  • 0

#3853 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 19 January 2018 - 21:29

Bravo Nakamura-san  :+1: 

I ja docekah 100% ucinak. 
Ajmo dalje..

Juan Martin del Potro - Tomas Berdych  1  1.70
Mada je DelPo trebao da dobije Khachanova i lakse (u tri seta) ovde sam na njegovoj strani. Nisam iznenadjen sto se Berdih plasirao u R3,ali treba iskreno reci da nije ni bio adekvatno testiran. U Dohi je izgubio od Strufa. Zatim je sokirao sve osvajanjem one egzibicije u novom formatu (Tie Break Tens),a ovde je pobedio preplasenog De Minaura i pomalo veterana Giljerma Garsiju Lopeza. Ukoliko ne bude imao nekih zdravstvenih problema DelPo bi trebao dobiti bitku udaraca.

Maximilian Marterer - Tennys Sandgren  1  1.65
 Ovo kao da je challenger nivo,ali eto - mec je treceg kola na GS. Bilo kako bilo preferiram Marterera jer je zaista morao da prodje posteno kroz meceve da bi stigao dovde. S druge strane Sandgren je ustvari dobio dve hodajuce predaje. Jedino priznajem sto se nije mentalno raspao kad je sa druge strane mreze ugledao Vavrinku. Marterer mi je "legitimniji" za prolaz dalje.

J.Benneteau - F.Fognini   Over 35.5  1.65
Jasno mi je zasto je granica ovako niska jer se ocekuje jedan set sa manjim brojem gemova,ali svejedno verujem da mec moze da ide preko ovoga. Fonjinji jeste talentovaniji i sa pravom je veliki favorit,ali mislim da ce Beneto skupo prodati kozu nakon velike pobede nad Gofanom. A tu je i "Faktor Fabio" na koga se uvek moze osloniti. To znaci da Italijan ume da dodje do svojih zutih minuta i baci nekoliko gemova olako,pa i set. Moze i over 36,5

Idemo sad malo u zensku konkurenciju.

L.Safarova - K.Pliskova  Over 20.5  1.65 
Iz dva razloga.
Prvo - do sada su odigrale jedna protiv druge 7 meceva i svaki je isao preko ove granice. Bas svaki.
Drugo - stil igre. Slican. Obe vrlo dobro serviraju,igraju agresivnije,a ni return ni odbrana im nisu jaca snaga.
Nemam podatke iz njihovog prvog meca,ali na poslednjih 6 meceva se break dogodio 26 puta (4,33 prosek) a u 15 odigranih setova je prosek 1,73. Prosek bi bio i manji da u dva od tih setova stvari nisu malo "odmakle kontroli". (maltene igraju "muske" setove)
Ovu granicu mogu prebaciti i sa dva seta sto se vec i desavalo. Samo veliki raspad jedne od Cehinja moze da napravi problem.
Dodatak: u tih 6 meceva su 5 puta igrale tie-break,pa cu u Mozzartu pokusati sa igrom TIE BREAK U MECU - DA @3,70

Dubl:
Keys  - Bogdan hs1
Halep -Davis hs1
Ukupna kvota 1,89 Mozzart

Da ne duzim. Obe su za klasu,dve bolje i iskusnije od protivnica. Posto su najavljene ponovo ekstremno visoke temperature ne verujem da ce hteti da se prze i cvare na suncu predugo.

Derbi kola igraju Kerber - Sharapova.
Mec preskacem posto imam Nemicu da osvaja turnir pa se nadam njenoj pobedi nocas.

 


  • 0

#3854 Shunsuke Nakamura

Shunsuke Nakamura
  • Members
  • 5,761 posts

Posted 20 January 2018 - 00:30

Ko nas je sinoc pratio mogao se obogatiti :-).
Evo i za noces par meceva:

DEl POTRO-BERDIH-1(1.7)
Ovdje igram isto kao ti. Delpo kad je spreman i zdrav jaci je od Berdiha. Cini se da je Delpo u dobrom stanju, kad je tako moze da ode daleko, kao prosle godine na US openu,kada je izbcacio Federera. Berdih u padu karijere, bez ozbiljnijih rezultata prosle godine. Gledao sam taj mec sa Strufom, vidi se da je ranjiv dosta.
Mada Strufa stvarno smatram za dobrog igraca, fino je i sa Federerom sad odigrao.

MARTERER-SANDGREN-38.5 GEMOVA+(1.8)
Cudan mec zaista, Marterer izbacio Verdaska sto je respektabilan reezultat, Sandgren Vavrinku koji je je u losem stanju. Pratio sam Marterera prosle godine dosta, dopada mi se kao igrac. Ipak ovdje igram vise gemova. Rijec je o dva igraca pribliznog renkinga, oba igraju dobro na svom servisu i davaju solidan broj asova. Ocekujem jedan set u tie-breaku.

SASNOVICH-GARCIA- HG1(4.5) (1.6)

Sasnovich igra veoma dobro na pocetku sezone, dosla je do finala Brizbejna, ovdje u prva dva kola skroz sigurna.
Garcia je svakako bolja igracica, ali
bila je blizu ispadanja u proslom kolu i trebalo bi da joj i Sasnovich pruzi dobar otpor.

Edited by Shunsuke Nakamura, 20 January 2018 - 00:32.

  • 0

#3855 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 20 January 2018 - 20:35

Sinoc je bilo nekih losih procena sa moje strane.
Ocito se Merterer zapravo mentalno raspao nakon prvog seta. Halep? Hm...iskreno se nadam da ce je ovaj cetvorocasovni maraton kostati. 
DelPo je od pocetka meca delovao bezivotno cak i za njegove standarde. Ne znam da li je imao nekih problema,ali ga je Berdih preskocio kao plitak potok.

Teski parovi pred nama.
Derbi igraju Kirjos i Dimitrov. Nijedan me nije odusevio do sada. Kirjos se pomalo i provukao protiv Conge koji je ispustio 5-2 u tb 4 seta. Obojica dobro serviraju,trebalo bi biti produzenih setova,ali necu da diram nista.

Deluje kao da autsajderi imaju neku sansu u ovim mecevima. Dobro - svi sem Svarcmana. Doduse i on bi mozda mogao da pogura Nadala preko 30 gemova,ali veliko je to mozda. Preskacem i to.

Ono sto sigurno ne preskacem je
Edmund - Sepi

Jeste Sepi igrao maraton protiv Karlovica,ali je isti takav igrao i Edmund protiv Basilasvilija. Jos se Englez zalio i na neku povredicu.. Edmund ume da chokeuje,a Sepi je jedan dobar kampanjac koji je i prosle godine ovde dosao do R4. Takodje je pobedjivao jaka imena u Melburnu poput Kirjosa i Federera. To znaci da mu uslovi generalno odgovaraju.
Da su kvote egal ili sl.ne bih uzimao,ali na 3.30 je grota ne probati na Italijana.

Uveren sam i u pobedu Cilica nad PCBustom,ali sta raditi sa kvotom 1,25? 


  • 0