Jump to content


Photo
- - - - -

Eurostan - ne potpisujte ugovor da bi gledali stan


  • Please log in to reply
795 replies to this topic

#796 pomorandza123

pomorandza123
  • Members
  • 1 posts

Posted 24 May 2017 - 13:51

Desava se u zemlji Srbiji. Naziv agencije nije uopste bitan, bitno je da je zakon na vasoj strani u ovom slucaju, a nas narod je poznat po tome da nije obavesten potrosac i zato misli da lopovu moras platiti. Mi smo posli od toga da treba da platimo, ovce kao i svi, onda je agencija pocela da nas zeza, maltretira, ne rade svoj posao i racunaju na pare samo zato sto imaju ugovor sa prodavcem stana koji nas interesuje. Tada smo poceli da se interesujemo za svoja prava. I, rekoh, na sto strana, a i u Ministarstvu imate cak i na zvanicnom sajtu tumacenje sta i kako. Pri tom sam upozorena da ce me verovatno ucenjivati drzanjem dokumentacije dok ne dam novac, to su i pokusali, na sta sam ih podsetila na sve stavke zakona koji su prekrsili i samo su doneli lepo sve papire. Sto se mene tice, ostala sam samo drzavi duzna, jer ih nisam prijavila.

Poenta je u sledecem - jesam uzela stan koji su oni oglasavali, ali ne PREKO njih, nisam im bila nalogodavac ja, vec kupac. Da sam potpisala ugovor sa njima, smeli bi da mi traze samo polovinu.

Mozes li molim te ostavis tacan link Ministarstva za tumacenja, kao i od koga tačno ste dobili informaciju da ugovor koji nij epotpisam u prostorjiama agencije nije validan? Ili ako opsti uslovi poslovanja nisu u prilogu Ugovora o posredovanju?


  • 0