Jump to content


Photo
- - - - -

Teoretska, web-konsenzus Srbija


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Nimrod

Nimrod
  • Members
  • 2,514 posts

Posted 12 August 2013 - 18:06

Postavih ovaj topic na Istoriji, ali izgleda da posetioci tamo nisu previse zainteresovani, pa resih da ga postavim ovde (unapred se izvinjavam ukoliko se ovo posmatra kao spam, ne znam kako da pomerim topic izmedju podforuma). 

 

 

Dakle: Naleteh slucajno na ovaj blog (Build your own Poland - http://bigthink.com/...your-own-poland) (prilozena slika je rezultat)  i pade mi na pamet da je teritorija Srbije menjana takodje poprilicno cesto, pa odlucih da vidim kakva ce mapa izrasti ukoliko posetioci foruma mogu da glasaju. Ovde je upitnik sa manje vise geografski tacnim iscepkanim delovima SFRJ/Balkanskog poluostrva, koji su ili bili delovi nekadasnje drzave, ili su se nalazili u planovima, snovima i zeljama. Naravno, nemam nikakvu nameru da koristim ovu mapu u bilo koje druge svrhe - postavicu rezultate na ovaj forum, i osim samog pitanja, nikave licne podatke ne skupljam niti me interesuju. 

 

 

Ovde je link: build your own Serbia: https://www.surveymonkey.com/s/HHKMRRN

Attached Files



#2 Nimrod

Nimrod
  • Members
  • 2,514 posts

Posted 27 August 2013 - 16:18

Pa evo ovako: na jako malom uzorku (33 odgovora), mapa bi izgledala ovako. Napominjem da je uzorak jako mali, i da su odstupanja od prosecnih odgovora velika za svaku oblast, ali ako to zanemarimo, rezultat je nekako ovakav: 

 

Srbija_v2.jpg

 

Capture.jpg

 

(veca tabela: http://postimg.org/image/qozzbddp9/)


Edited by Nimrod, 27 August 2013 - 16:19.