Jump to content


Photo
- - - - -

Virtuelna berza - ponovo ?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Muzicar

Muzicar
  • Members
  • 5 posts

Posted 10 May 2013 - 17:51

Pozdrav,

izvinjavam se unapred ako kojim slucajem jos uvek postoji tema sa slicnim nazivom ili ako sam mozda promasio podforum 0:)  . Ne znam da li neko ima neku informaciju ili je bar malo upucen, takodje ni da li uopste postoje zainteresovani, ali jako bih voleo da se ponovo pokrene projekat Virtuelne berze. Da li neko zna nesto o tome ?  :unsure:

 

Vrlo edukativna i zanimljiva igrica koja je postojala pre par godina,medjutim projekat je prekinut. Ako se dobro secam u nasoj zemlji jedan od "sponzora" je bio Ekonomski fakultet u Beogradu. Trenutno igram virutelnu berzu Banjaluke, i iskreno ne razumem se u kompanije preko Drine, a i teze dolazim do informacija o poslovanju, sto moze dosta da pomogne.   :ss:



#2 Banjo1978

Banjo1978
  • Members
  • 3 posts

Posted 14 June 2013 - 17:45

mozda mislis na demo racune  koje mozes da otvoris kod raznih brokera ???



#3 Muzicar

Muzicar
  • Members
  • 5 posts

Posted 24 June 2013 - 00:15

Ne znam tacno sta je to, ali konkretno mislim na real time online igricu,u kojoj se sve desava, sa malim zakasnjenjem naravno, kao na berzi u pravom zivotu. Takodje, postoji rang lista igraca prema procentu za koji su uvecali pocetni kapital. Dakle niko ne izmislja "dogadjaje" vec oni proizilaze iz zivota.  :)