Uključim danas radio negde oko 15h, očekujući naravno Brakusa i ekipu, i doživim šok!!! A ono Duška Jovanić prenemaže o modnim blogerkama i IN tašnama....Ok, volim modu i pratim je, aliiii koga briga više za Dušku Jovanić, i šta će uostalom Šnenokle u tom terminu. Super su za nedelju popodne, npr, ali BRAKUS OD 3 DO 5 je maltene jedino zbig čega još uvek palim 92,5....To više nije onaj radio, inspiritavni i duhovit, i DRUGAČIJI od svih. Mogli ste Luni da nadjete neki drugi termin, a ne termin nečega što mnogi (koje ja znam bar) jedino slušaju trenutno na ovoj frekvenciji!!
5 replies to this topic
Posted 13 September 2012 - 15:31
Posted 13 September 2012 - 23:25
Taj radio jos uvek neko slusa? Eto, covek svaki dan cuje nesto novo...
Posted 13 September 2012 - 23:51
Taj radio jos uvek neko slusa? Eto, covek svaki dan cuje nesto novo...
Pogledaj samo na temi o radiju šta sve ljudi slušaju pa će ti biti jasno za koga je pravljen ovakav rb92.
Posted 15 September 2012 - 06:29
Radnim danima od 6-9 imate Mentalno razgibavanje sa dvojicom najopicenijih voditelja
Posted 20 September 2012 - 07:40
To "Mentolno razgibavanje" sa ovom dvojicom morona je zadnji ekser u kovčeg radija B92.
Nije mi jasno ko ih je doveo niti šta uopšte traže na B92 sa svojim napadnim i prizemnim "humorom".
Svi koji su nasledili Goricu i Dragana u "Dizanju" su zapravo bili sasvim OK i u nekom "fazonu B92"... ova dvojica su dno dna
Nije mi jasno ko ih je doveo niti šta uopšte traže na B92 sa svojim napadnim i prizemnim "humorom".
Svi koji su nasledili Goricu i Dragana u "Dizanju" su zapravo bili sasvim OK i u nekom "fazonu B92"... ova dvojica su dno dna
Posted 21 September 2012 - 16:55
Ko? Onaj sopstvenimglasomoduševljeni Miloš Trailer B92 i praznjikava Zorana?
Smorili su i G&D sa njihovim zimnicama, cvećkama, srpskim običajima i letovanjima.
Treba priznati da su naši radio voditelji nemaštoviti i neduhoviti.